![]() |
|
|
#16 | |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام mehrdad201 عزيز
![]() Quote:
Top netbook vendors Asus and Acer, which together account for the majority of the netbook market, run Linux on roughly 30 percent of their Eee PC and AspireOne netbooks respectively-a figure that dwarfs Linux's nearly 1 percent share of the higher-end PC market. Hewlett-Packard, Dell and Lenovo released netbook products in the fourth quarter of 2008, all in the US$400 price range and offering a choice of either Windows XP or some flavor of Linux.o >>> منبع <<<But Microsoft designed Windows 7, unlike notorious resource hog Vista, with netbooks in mind (Click here for a video demo of the Windows 7 pre-beta running on a netbook). According to Microsoft's Windows Consumer Product Managing Director Parri Munsell, "Windows 7 has been optimized and engineered to run on anything, from the smallest notebook to the most loaded laptop or desktop."o . وقتي قرار NetBook هاي فكستني! روشون W7 اجرا بشه! اگه رو سيستم ما ها قرار باشه به سختي اجرا بشه كه ديگه الفاتح !!! آقا دل قوي داريد كه خوب چيزي ساختندي! موفق باشيد. ![]() خداحافظ IgImAx 87/10/29 ![]()
ياد بديد تا ياد بگيريد. .(Update در 11/03/1388)...............................>>> Join 4Shared Now & i <<<قيمت روزانه قطعات كامپيوتر در PT بخوانيد: آموزش سختافزار ، Voice Chat براي بازيهاي آنلاين و اينترنتهاي كم سرعت ![]() در PT بخوانيد: ليست كامل eBook و مقالات IgImAx و My 4Shared Space و آخرين اخبار برگزيده كامپيوتر و سياست روز ايران در MY Shared RSS Page ، ....... Last edited by igimax; 01-18-2009 at 08:11 AM.. دلیل: تصحيح....! |
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
به جز سرعت چی اش بهتره از ویستاست بگید من شاید وسوسه شدم بنصبمش
|
|
|
#18 | |
|
کاربر فعال ورزش
|
Quote:
من ویستا رو یه بار نصب کردم 1 ساعت نشد پاکش کردم. سیستم اصلا نا نداشت. 10 مین طول کشید بالا اومد. اما خیلی دوست دارم ویندوز سون رو سیستمم ران بشه. ![]()
|
|
|
|
|
#19 | ||
|
ASP.net کاربر فعال
|
Quote:
رمم 4 گیگه vmware ایده خوبیه الان ایکس دارم رووش اینم میشه نصب کرد ممنون از توضیحات کاملت Quote:
Last edited by shervin; 01-18-2009 at 03:04 PM.. |
||
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
فعلا از دیده ها و شنیده ها:
محیط پیشرفته تر گرافیکی قابلیت Multi-Touch
اگر ز باغ رعيت ، مَلك خورد سيبى / برآورند غلامان او درخت از بيخ به پنج بـيـ.ــضـه كه سلطان ستم روا دارد / زنند لشكريانش هزار مرغ به سيخ Last edited by Second Life; 01-18-2009 at 04:06 PM.. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
کاربر فعال ورزش
|
قابلیت Multi-Touch
چه امکاناتی میده !؟؟!؟ |
|
|
|
|
|
#22 |
|
ASP.net کاربر فعال
|
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
کاربر فعال ورزش
|
شروین جان نصب کردی به ما هم بگو چطوریه !؟؟!؟!
من چند تا از این ترانسفورمرهای ویندوز سون رو دانلود کردم و رو ویندوز ایکس پی نصب کردم. قشنگ شده هر چند که کامل نیست و یه سری باگ ماگ داره. اما خوب اصل ویندوزه یه چیز دیگه باید باشه. خدا کنه رو سیستم ما ها نصب شه.:دی |
|
|
|
|
|
#24 |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
براي دانلود نسخه بتا ميتونين از لينك هاي زير استفاده كنين يا اينكه از خود سايت مايكروسافت بگيرين كه حالا ميگم چه جوري
PHP Code:
PHP Code:
![]()
This Too Shall Pass Every Begining Has An End The End is near Last edited by DNL; 01-19-2009 at 01:28 AM.. |
|
|
|
|
|
#25 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام DNL عزيز
![]() . آقا دو سوال: 1) آيا مطمئنيد كه اين لينكهاي Rapidshare همان نسخه كنوني بتاي ويندوز 7 هستند؟! چون من مطمئنم كه لينكهاي من در پست يك نيستند و منتظر اعلام دوستان هستم تا با لينكهاي پست يك عوضشون كنم.... 2) چطوري توانستيد از طريق دونلود منيجري ويندوز 7 را دونلود نماييد؟! ماله ما به زور با بروزر دونلود ميشه! نوشته كه براي دونلود از طريق دونلود منيجر بايد از ادمين اجازه بگيريد اما منظورش را نفهميدم! (خودمان ادمينيم!) . پيشاپيش، ممنون از پاسخهايتان.... موفق باشيد. ![]() خداحافظ IgImAx 87/10/30 ![]() |
|
|
|
|
|
#27 | |
|
ASP.net کاربر فعال
|
Quote:
واسه من که دانلود منجر جاوای خود مایکروسافتو باز میکنه رفته رو اعصابم میگه میخوای با دانلود مجر کار کنی برو به ادمین بگو و ... |
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
ASP.net کاربر فعال
|
بچه ها کشف کردم
جاوا رو آنیستال کنید از روی ویندوز بعد برید بزنید دانلود کنه با دانلود منجر خودتون میاره |
|
|
|
|
|
#29 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
اساتید سلام
ما الان مشغول دانلود این ویندوز با استفاده از flashget 196 هستیم بدون هیچ آزاری یا حق
|
|
|
#30 |
|
کاربر فعال موبایل
|
شروین جان چجوری باید Uninstall کرد جاوا رو ؟
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|