![]() |
|
|
#31 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام بر همگي
![]() . از يابنده و كاشف و پيشنهاد دهنده ممنونم، DNL جان لينكهايتان به پست اول منتقل شد. يك نكته فلسفي!: داشتم تو فروم Toms نظر بچههايي كه ويندوز 7 رو دونلود كرده بودند رو ميخوندم كه ......! يهو همشون رفتند تو كل كل سرعت اينترنتشون! چه سرعتهاييي!!!!! ركورد رو يكي از اونها با دونلود مستقيم از مايكروسافت زده بود!! فقط 20 دقيقه كل W7 رو دونلود كرده بود!!! يكي ديگه كمتر از يك ساعت! نفر بعدي از تورنت 4 ساعته گرفته بود و ............ تروخدا سرعت ببينيد!! اونوقت من بيچاره بعد از 3 شب از ساعت 3 تا 7:45AM و از تورنت تازه شده 1.13GB !!!!! موفق باشيد. ![]() خداحافظ IgImAx 87/10/30 ![]()
ياد بديد تا ياد بگيريد. .(Update در 11/03/1388)...............................>>> Join 4Shared Now & i <<<قيمت روزانه قطعات كامپيوتر در PT بخوانيد: آموزش سختافزار ، Voice Chat براي بازيهاي آنلاين و اينترنتهاي كم سرعت ![]() در PT بخوانيد: ليست كامل eBook و مقالات IgImAx و My 4Shared Space و آخرين اخبار برگزيده كامپيوتر و سياست روز ايران در MY Shared RSS Page ، ....... |
|
|
|
|
|
#32 |
|
ASP.net کاربر فعال
|
برید توی Add Remove Programs یا اگه ویستا هستید توی Programs And Features برنامه Java(TM) رو آنیستال کنید
|
|
|
#33 |
|
کاربر فعال ورزش
|
دل ما اب شد.
یکی بگه بالاخره ما میتونیم از این ویندوز روی سیستممون استفاده کنیم یا نه!!!!!!!!!! سخت افزار قوی میخواد!؟!؟!؟!
|
|
|
|
#34 | |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام mehrdad201 عزيز
![]() Quote:
******************************************* . در پستهاي قبلي ميخواست يه پيشنهاد بدم اما گفتم به دليل اينكه همه خودشون دونلود و تست ميكنند ديگه لازم نباشه! پيشنهادم اين بود كه هركي W7 را كه دونلود كرد يه سري تستهاي مشابهي را انجام دهد و با مشخصات سيستمش اينجا قرار دهد تا ديگران با سيستمهاي مشابه درك بهتري از سرعت و توانايي اين سيستم عامل نسبت به ويندوز XP يا Vistaي نصب شده روي سيستم خود داشته باشند. اينطوري همه ميفهمند كه چه سيستمي با چه مشخصاتي اين ويندوز را چگونه اجرا ميكند. من هم براي دسترسي و در ديد بودن چنين تستهايي تستشان را در پست اول با نام خودشان به همراه لينك پستشان قرار ميدهم. (يا فقط لينك پستشان)روش مشاركت در تست W7 . اما مواد مورد نياز!!: 0) نتيجه تستها خود را در يك پست بدون سوال و خواهشن بر اساس و فرمت ذكر شده در زير بنويسيد پيشاپيش ممنونم. 1) مشخصات سيستم. فكر كنم برند و مدل پروسسور * ميزان حافظه * نوع چيپ كارت گرافيكي و ميزان حافظه آن كافي باشه! 2) زمان بوت شدن ويندوز XP يا Vista در سيستم آنها و زمان بوت شدن ويندوز 7. براي شروع زمان از F8 استفاده نماييد تا از طريق منو ويندوز دقيقن زمان را شروع نماييد و براي خاتمه فكر كنم ظاهر شدن دسكتاپ كفايت نمايد. (ميدانم تعداد برنامهةاي نصب شده و استارتاپها و .... خيلي در اين تست تاثير منفي ميگذارند) 3) مدت زمان لود شدن برنامههاي Office Word 2007 و Adobe Photo Shop CS2 در اولين اجرا پس از بالا آمدن ويندوز و همچنين دوباره اجرا كردن برنامههاي فوق براي زمانگيري مجدد سرعت بار شدنشان زيرا دفعع دوم به بعد اجراي برنامهها براي تست نمودن بهبود سرعت كشينگ ويندوز هست. (توجه توجه: در زمان گيري براي Word بايد زماني ساعت را متوقف نماييد كه منوهاي بالاي Word به شكل كامل Load ميشوند و نه زماني كه پنجره Word باز ميشود. اين تصويري از زماني هست كه پنجره Word باز هست اما منوها هنوز بار نشدهاند و اين تصوير زماني هست كه كاملن منوها بار شدهاند و بايد زمان را متوقف نماييد) 4) براي تست سرعت پردازش و دسترسي به فايل و ... يك تست از برنامه WinRAR ميگيريم! براي ثابت بودن فايل تستي بين بچهها فايل text من را از اين آدرس و به حجم 1.3MB دونلود نماييد. آن را به كمك برنامه ++Notepad باز نماييد. (Notpad ويندوز كم ميآورد!) كل متن آن را انتخاب و كپي نماييد سپس به انتهاي متن رفته و 21 بار Paste نماييد. (ميشود 10296851 خط و حجم فايل ميشود 108MB!) حالا آن را در سيستم عامل كنونيتان به وسيله برنامه WinRAR و با تنظيم فشرده سازي Best و تيك زدن Put Recovery Record فشرده نماييد و زمان را ياداشت كرده و به W7 رفته و دوباره تست نماييد. 5) .... تستهاي ديگهاي كه به پيشنهاد شما عزيزان باشد و البته ديگران هم امكان انجام آن را داشته باشند. براي نمونه نتيجه تستهاي فوق در سيستم من اين چنين بودند: * لطفن همين قالب زير را Copy و Paste نماييد و نتايج خود را در جلوي هر گزينه بنويسيد * ************************** 1) مشخصات سيستم: Processor = ..................ه. Intel 3GHz HT - 1MB Cache - Socket 478 ه Phy. Memory = ..............ه. 512MB * 2) 1024MB) ه VGA = .........................ه. NVidia Gforce 5600 * 256MB ه 2) مدت زمان Boot شدن ويندوزها: ويندوز XP SP3: .........ه زمان 35.25 ويندوز W7: .............ه زمان 40.04 (با Disable نمودن شبكه شد 38.31 و خاموش نمودن Aero شد 37.63) 3) مدت زمان لود شدن Office Word 2003 و Adobe Photoshop CS2:ه Office Word 2007ه@ XP SP3 : ...........ه زمان اولين اجرا 6.80 ......... دومين اجرا 1.86 Office Word 2007ه@ W7beta : ..........ه زمان اولين اجرا 6.80 ......... دومين اجرا 1.86 Adobe Photoshop cs2ه@ XP SP3 : ...........ه زمان اولين اجرا 16.60 ......... دومين اجرا 6.39 Adobe Photoshop cs2ه@ W7beta : ..........ه زمان اولين اجرا 16.64 ......... دومين اجرا 10.43 4) فشرده نمودن فايل Text 108MB (نسخه برنامه WinRAR من v3.80 هست): ويندوز XP SP3: .........ه زمان 1:07.07 ويندوز W7: .............ه زمان 1:19.54 ************************** . منتظر نظرات سبزتان هستيم! موفق باشيد. ![]() خداحافظ IgImAx 87/10/30 ![]() Last edited by igimax; 01-25-2009 at 03:50 PM.. دلیل: توضيح بيشتر |
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
Quote:
تو خود سايت مايكروسافت اينارو نوشته Minimum recommended specs call for: * 1 GHz 32-bit or 64-bit processor * 1 GB of system memory * 16 GB of available disk space * Support for DirectX 9 graphics with 128 MB memory (to enable the Aero theme) * DVD-R/W Drive * Internet access (to download the Beta and get updates)
|
|
|
|
#36 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام DNL عزيز
![]() . متاسفانه نميشه به اين System Requirement مايكروسافت تكيه كرد! همين ديروز داشتم مقالهاي در PCWorld درمورد W7 ميخواندم كه در آن همين مشخصات را نوشته بود و همچنين خود نويسنده هم لينك حداقا قطعات براي اجراي ويستا را نيز از سايت مايكروسافت گذاشته بود كه از بعضي جهات از مشخصات سيستم براي W7 هم پايينتر بود!!!! و خودش به همين نكته غير قابل اتكا بودن اشاره كرده بود. به نظر من تنها راه همان تست عملي هست. مشخصات سيستم خودمو در پست قبلي قرار دادم. موفق باشيد. ![]() خداحافظ IgImAx 87/10/30 ![]() Last edited by igimax; 01-19-2009 at 04:54 PM.. دلیل: تصحيح نام....! |
|
|
|
|
|
#37 | |
|
کاربر فعال ورزش
|
Quote:
من یه لپتاپ توشیبا سری ستلایت دارم. مدلش هم M45-S359 هست. رمش 2 گیگا بایت هست. هاردش هم 100 گیگا بایت که برای ویندوزه خدا رو شکر کم نمیاره. سی پی یو: سنترینو 2 گیگا هرتز هست. 2 GHz Intel Pentium M processor 760 with 533 MHz front-side bus and 2 MB L2 cache گرافیک: Built-in Intel Pro/Wireless 2200BG 802.11b/g ============================== LAN, 10/100 BASE-T Ethernet and 56K V.92 modem یه بار ویستا رو نصب کردم اما واقعا نکشید. دیوانم میکرد 1 ساعت نشد برش داشتم. الان ایکس پی دارم. ترانسفورمر ویندوز 7 هم روش نصبه. همزمان هم ادوب فتوشاپ سی اس 4 11، ادوب فایر ورک ، ادوب فلش ، فرونت پیج و مایکروسافت شیر پوینت رو باز میکنم. در ضمن کسپراسکای هم همیشه ران هست. اذیت نمیکنه. حالا فکر میکنید سون روش به خوبی ران بشه ؟؟؟ اون دوستمون igimax که خیلی امیدوارم کرده. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
کاربر فعال موبایل
|
مهرداد جان بنظرم تنها مشکل سیستم شما میتونه گرافیکتون باشه !
از لحاظ CPU و RAM سیستمتون مشکلی نداره و همچنین هارد.
|
|
|
#39 |
|
کاربر فعال ورزش
|
به نظرتون میشه گرافیکش رو پایین اورد دیگه !؟؟!
نمیخوام مثلا همه ویژگیهاش اجرا شه. میدونم مثلا آئرو خیلی جون دستگاه رو میگیره. اونو دیسیبل میکنم. |
|
|
|
|
|
#40 | |
|
ASP.net کاربر فعال
|
Quote:
منم تازه الان میخوام بزنم دانلود شه صبح زده بودم دانلود بشه با فلش گت 2.11 این ورژن یه ایراد داره اونم اینکه اگه دانلود بروکن بشه دیگه ادامش نمیده و باید ری دانلود کنی در صورتی که مثلا دپ بروکن رو هم ادامه میده واسه همین کلی رفته بوده ازش و نت قطع شده بود اینم بروکن زد و قطعش کرد حالا باید از اول بزارم واسه دانلود فعلا تست های ویستا رو میزارم تا w7 دانلود بشه 1- مشخصات سیستم : CPU : AMD Athlon 64 X2 Dual Core 6000+ 2 x 1MB Cash Ram : 4 GB (2 x 2 GB) VGA : NVidia GeFOrce Fx 9800 GT - 512mb 2- زمان لود ویندوز : ا- ویستا سرویس پک 1 :21 ثانیه ب- ویندوز 7 : 27.3 ثانیه 3- لود برنامه ها : ا - Word 2007 -- ویستا : 0.9 ثانیه (9 دهم ثانیه) ب- Word 2007 -- ویندوز 7 : 0.5 ثانیه (اینم به زور تونستم بگیرم ) ج- PS CS 4-- ویستا :3.4 ثانیه د- PS CS4-- ویندوز 7 : 2.9 ثانیه 4- Winrar با فایلی که معرفی شد : ا- ویستا : 39 ثانیه ب - ویندوز 7: 33 ثانیه Last edited by shervin; 01-25-2009 at 04:01 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#41 |
|
ASP.net کاربر فعال
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
کاربر فعال ورزش
|
قربونت شروین جون.
خدا از دهنت بشنوه. من از همون روز اول به ویستا زیاد میل خوبی نداشتم. اما نمیدونم یه حسی درونم هست که تمایل زیادی به سون دارم. فکر میکنم خیلی باید ویندوز متفاوتی باشه. |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
ASP.net کاربر فعال
|
Quote:
منکه از وقتی ویستا ریختم اصلا 1 دقیقه هم نمیتونم ایکس پی رو تحمل کنم بیشتر به خاطر سنگینیش ازش ایراد میگیرن |
|
|
|
|
|
|
#44 | |||
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام shervin جان
![]() . بابا! آخر سيستم!! نه اينكه همچين سرعتي يا بهترش رو نديده باشم ها! ولي: Quote:
Quote:
كسي ديگه نبوووووود كه روي ما رو سفيد كنه!!! 486؟! 386SX؟! 8088؟! Spectrum zx128؟!Quote:
. واي! من در روياي اينم: Intel Core i7 965 Extreme و اين مادر بورد Asus P6T Deluxe و 8GB حافظه 2000 و ... ![]() موفق باشيد. ![]() خداحافظ IgImAx 87/11/01 ![]() Last edited by igimax; 01-20-2009 at 03:42 AM.. دلیل: رويا پردازي! |
|||
|
|
|
|
|
#45 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام بر همه دوستان عزيز
![]() . يكي از امكانات جديد ويندوز 7 اينه كه اگر شما بخواهيد فايلي را باز، جابهجا يا پاك كنيد ديگه فقط با يك پيام ساده دسترسي به اين فايل امكان پذير نيست روبرو نميشويد! بلكه ويندوز 7 نام برنامهاي كه به اون فايل دسترسي دارد را نيز اعلام ميكند و دو كليد كنسل و تلاش مجدد را به ما نشان ميدهد. به شكل نگاه كنيد: >>> منبع خبر <<< . اين توانايي بايد خيلي وقت پيشها در يكي از سرويس پكهاي XP قرار ميگرفت، اما واقعن مايكروسافت پيشرفتش در چنين كارهايي حلزوني هست و وقتي هم انجام ميده خيلي ناقص يك توانايي را اضافه ميكنه! الان من از Unlocker استفاده ميكنم كه تازه باز هم گزينههاي بيشتري نسبت به اين توانايي ويندوز 7 دارد و حتا براي حذف دستي ويروسها هم بدون كمك از ويروسيابها مفيد هست. يك برنامه چند كيلويي و اين همه گزينه و امكانات و اين شركت درندشت با اين همه برنامه نويس خوش فكر!! و اين همه سال محدود كردن مردم و بازار و تكنولوژي !!! آن وقت اينقدر دير و اينقدر ناقص و .........! نكته: (جالبه كه مطلب فوق را در بلاگ آقا احسان[همان ادمين يا Big Boss خودمان] يافتم! من تا همين چند روز پيش از بلاگ ايشان بيخبر بودم به شكل كاملن اتفاقي ديدمش، اونايي هم كه مثل من بودند بد نيست يه سري بزنند مطالبش كمه اما جالبه و راحت مينويسه و طراحي بلاگش هم دوست داشتنيه) موفق باشيد. ![]() خداحافظ IgImAx 87/11/01 ![]() Last edited by igimax; 01-20-2009 at 05:08 PM.. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|