![]() |
|
|
#736 | ||||
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام behnam_2000 عزيز
![]() Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
. كلن فكر كنم يكبار 7 را تست نماييد شما را راضي نمايد! ولي پست اول را كامل مطالعه نماييد... لطفن.... موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 88/10/26
ياد بديد تا ياد بگيريد. .(Update در 11/03/1388)...............................>>> Join 4Shared Now & i <<<قيمت روزانه قطعات كامپيوتر در PT بخوانيد: آموزش سختافزار ، Voice Chat براي بازيهاي آنلاين و اينترنتهاي كم سرعت ![]() در PT بخوانيد: ليست كامل eBook و مقالات IgImAx و My 4Shared Space و آخرين اخبار برگزيده كامپيوتر و سياست روز ايران در MY Shared RSS Page ، ....... |
||||
|
|
|
|
|
#737 |
|
Registered User
|
سلام..... با نصب ویندوز 7 در قسمت Device Manager دو تا علامت سخت افزار ناشناخته وجود داشتن که مدتی بود ذهنم رو مشغول کرده بود (اگرچه تمام سخت افزار ها و داریور آنها مشکلی نداشتند)
با دریافت نسخه آپدیت بایوس مادربورد و نصب آن این مشکل هم برطرف شد . برای کسانی که مشکل مشابه دارند و بایوس مادربورد آنها خیلی قدیمی هست آپدیت بایوس توصیه می شود. (البته به شرط احتیاط و رعایت نکات ایمنی ) |
|
|
|
|
|
#738 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام دوستان عزيز
![]() Windows 7 SP1 Screenshots Leaked . با اينكه قبلن توسط مايكروسافت اعلام شده بود كه SP1 براي ويندوز 7 حالا حالاها به دليل بدون مشكل بودن اين OS، نخواهد آمد (در آمار هم آمده بود كه در بين تمامي ويندوزهاي MS اين اولين ويندوز هست كه حداقل مشكل را داشته!) اما خوب! به دليل تغييراتي كه در دنياي سخت افزار رخ داده و آمدن تكنولوژيهاي جديد... MS مجبور شده SP1 را كم كم آماده كند. در اين SP دو تكنولوژي USB3 و پشتيباني بهتر از شبكه بيسيم اضافه شده است... >>> منبع <<< موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 88/11/02 |
|
|
|
|
|
#739 |
|
Registered User
|
سرویس پک 1 در ژوئن ۲۰۱۰ در اختیار آزمایش کنندگان
خوب بزودی سرویس پک 1 ویندوز سون میرسه البته تاریخی که گفته شده برای افراد خاصی هست در تاریخ سپتامبر ۲۰۱۰ بصورت عمومی عرضه میشه همچنین گفته میشه این سرویس پک بیشتر مربوط به باگ ها میشه و البته تو سایت ماکروسافت می تونید اعلام کنید اونارسیدگی می کنن پشتیبانی از بلوتوث ،usb 3 .Wi-Fi تو این سرویس پک لحاظ شده در کل هدف اصلی ماکروسافت از انتشار این سرویس پک بیشتر مربوط به تجاری بودنشه که جزئیات خاص خودش رو داره در آینده بیشتر صحبت می کنیم
تیکه جدید من فــــــــــــــــکـــــــ ــــــــر کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــن کلا کشیده باید بگین برای تبادل امضاء پیغام بدید Directory| اولین سایت تخصصی دانلود گیم در ایران BaziDownload به هر حال کاری که از دستمون بر میومد برای گیمرها انجام بدیم!!! |
|
|
|
|
|
#740 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام gigawarn عزيز
![]() . ممنون از اطلاع رسانيتان، لطفن لينك منبع يا منابع خبري را نيز ذكر نماييد. با تشكر... موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 88/11/03 |
|
|
|
|
|
#741 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام دوستان عزيز
![]() Microsoft Office 2010 RC Leaked . نسخه RC مجموعه Office 2010 به دست دزدان دريايي ساكن در شبكه تورنت رسيد!!؟؟ مشخصات Hash Code نسخههاي 32/64 اين برنامه: o The release consists of the following programs after installation: Microsoft Word 2010 Microsoft Excel 2010 Microsoft Outlook 2010 with Business Contact Manager Microsoft PowerPoint 2010 Microsoft OneNote 2010 Microsoft Access 2010 Microsoft SharePoint Workspace 2010 Microsoft InfoPath 2010 Microsoft Publisher 2010 Microsoft Office Web Apps Microsoft Communicator Download Links: Name: 14.0.4734.1000_Professional Plus_retail_ship_x86_en-us_exe.exe Torrent: Search It yourself! Size: 681,636,632 bytes SHA1: C23D29021ED9DEF184207A69036407D04004CFAD MD5: 16C7179EE349C8846417E6AB9D78EE47 CRC: 9D66856C Name: 14.0.4734.1000_Professional Plus_retail_ship_x64_en-us_exe.exe Torrent: Search It yourself Size: 751,891,192 bytes SHA1: CA88E152548C06067692312577879D5EBE401A2C MD5: 2E4E149ECCD33A6863E0CC30CA664DFC CRC: A8FDFEF3 >>> منبع <<< موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 88/11/18 Last edited by igimax; 02-07-2010 at 07:35 PM.. دلیل: تصحيح |
|
|
|
|
|
#742 |
|
کاربر فعال سریال تلویزیونی
|
سلام به همگی
اول از همه من یه تشکر بکنم از igimax به دو دلیل یک اینکه کاربر خیلی نازنینیه بی شیله پیله مرام میذاره کمک میکنه. کار خود منو هفت ماه پیش حدودا بود فکر کنم ، راه انداخت من این سونو نصب کردم جانم راحت شد دومین تشکرم به خاطر یوزرشه !!!ما تو اقتصاد یه فرمولی داریم که توش I+G+X داره. من یهو یاد این یوزر افتادم این فرمولو خیلی راحت حفظ کردم !!!!!!! خلاصه اینکه ازش فقط خیر به ما رسیده اما فارغ از تشکر میخواستم سوالی بپرسم از بچه ها. بچه ها من اونوقتا ویندوز آخرین مدلو خریدم . ورژن 6.1 ، build 7600 خب الان میخوام بدونم اونی که من اونوقتا خریدم آخرین مدل بود الان کجاس دقیقا ؟!!! بعد یه دایی داریم ما که اومده ویندوزشو پیشم کرک کنه. من با کرک خودم میخوام امتحان کنم. سوال من اینه که این کرکی که دارم و اسمش هم اینه 7Loader_v1.5_R2 برای همه ی ویندوز سوناست یا فقط یه مدل خاصه که من دارم ؟ در کل از دوستان خواهش میکنم یه کرکی بم بدن که به تموم مدلای ویندوز سون بخوره. اگه همچین چیزی نیس برای آخرین مدل ویندوز که تو دسترس همه هم هست و من نمیدونم مدلش چیه یه کرکی اگه هست معرفی کنن. چون این فامیل ما فردا میاد من حدس میزنم آخرین مدلش باشه دیگه قاعدتا !!! کلا کرک هر چی دارین برای مدلای جدید که کار میکنه و بیچاره نمیکنه مارو و دستمونو نمیذاره تو پوست گردو!!!: بذارین !!!! البته میشه هم ویندوز خودمو براش نصب کنم با کرک خودم. این باشهبرای وقتی که هیچ راه حلی جواب نداده
|
|
|
#743 | |||
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام Behnam: عزيز
![]() Quote:
. شما لطف داريد، خوشحال ميشوم بتوانم كمكي بكنم... Quote:
Quote:
موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 88/11/23 Last edited by igimax; 02-12-2010 at 05:44 PM.. دلیل: تصحيح نام دوستمان! |
|||
|
|
|
|
|
#744 |
|
|
آی جی دمت گرم .مشکل مام حل نشد مجبور شدم نسخه ی خودمو نصب کنم براش .
میگم این دایی ما لب تاپش دله .4 سال پیش خریده .(من تو لب تاب زیاد سر رشته ندارم !!!!) رفتم آئروشو نصب کنم میگه کارت گرافیکشو نمیشناسه آئرو. هر کاری کردم نشد این آئرو رو نصب کنم خستگیش تو تنم موند الان در این جور مواقعا چاره چیه ؟ چی کار باید کرد ؟ کلک رشتی نداره ؟!!!! سی دی کارت گرافیکشم میخوام نصب کنم تو منوی اد دیواس add device میگه که کارت گرافیکشو شناخته. اصلا سون این سوسول بازیای نصب سی دی رو نداشت . من واقعا موندم این آئرو چرا نصب نشد لب تاپش قدیمی هم نبود خیلی توپه .فکر نکنم کارت گرافیکش مدل پایین بوده باشه. واقعا برای من سوال شده دردش چیه نمیخونه. تشخیص ندادن کارت گرافیک دیگه چه کوفتیه !!! کامپیوتر من این مشکلو نداشت چون کلا آنبورده کارت 512 داره همچی مشکلی رو من تازه دیده بودم اصلا بعد راستی این لب تاپه همراه خودش ویندوز xp اورجینال داشت مثکه. میگفت میخوای برش دار مال خودت. به نظرتون خوب کاری کردم گفتم نمیخواد ؟!!! اورجینال بودا !!!! هر چند دیگه لازم نداریم الان سونشم دیگه قدیمی شده !!!! Last edited by Behnam:; 02-12-2010 at 05:05 PM.. |
|
|
|
|
|
#745 | |||
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
![]() Quote:
. اما در مورد درايور، Update ويندوز را در حالت Manual قرار دهيد (يعني اگر Updateي پيدا كرد با اجازه شما دنلود نمايد ) يكبار Update ويندوز را اجرا نماييد و ببينيد در بين Updateها آيا Driver كارت گرافيك موجود هست يا نه؟ . برنامه GPU-z ميتواند مدل دقيق كارت گرافيك را بهتون بگه... Quote:
Quote:
موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 88/11/23 |
|||
|
|
|
|
|
#746 |
|
|
آی جی واقعا دمت گرم. فقط یه سوال دیگه من به ذهنم اومده
این لب تاپه قبل از اینکه من نصبش کنم چیزی خودش سون داشته دیگه اونجا آئروش کامل کار میکرد من برام اثبات هم شده که کارت گرافیکش بدون انداختن سی دی کارت توش نصب بود خودش راسی من سی دی کارت گرافیکشو بگم اصلا پیدا نکردم. یعنی هفت هشت تا سی داشت من هر چی سی دیو میذاشتم تو منوی دیوایس تا بگیرم آپدیتش کنم میگفت کارت گرافیک شما شناختس نیاز به آپدیت نمیبینیم . پس اون اروره که میگه نیمشناسه کارتو از کجا اومده ؟ این دیگه چه مصیبیتیه !!!یکی قبل از من یه ویندوزی نصب کرده که اصلا نه سر داشته نه ته ،فقط اسمش سون بوده و اصلا کرک هم نشده بود منتها آئروش کار میکرد من ویندوز سون نصب کردم هلو با کرک و همه چی و اکتیو شده منتها کار نیمکرد برای من !!!! این اگه اسمش تبعیض نژادی نیس پس چیه ؟!!! مارو سنگ رو یخ کرد پیش فک و فامیل !!!! Last edited by Behnam:; 02-12-2010 at 06:48 PM.. |
|
|
|
|
|
#747 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
![]() . ببينيد شما دقت نكرديد به نوشتههام! الان كارت گرافيك را در Device Manager چي ميشناسه؟! و اگر به نام خاصي شناخته اون مشخصاتي كه عرض كردم چي نوشته؟! آيا در Update هاي ويندوز 7 كه از اينترنت گرفته، آيا درايور كارت گرافيك باهاش بوده يا نه؟ . CD درايور لپتاپ همانند دسكتاپ نيست كه درايورها به شكل باز شده در فولدرها وجود داشته باشند! بلكه در فايل Exe هستند. بعدش اون روش سرچ دستي درايور را زماني بايد انجام بدهيم كه خود درايور و فايل Setup را داريم ولي به هر دليلي Setup اجرا ميشه ولي Device را پيدا نميكنه!! و نه از اول كار دستي سرچ كنيد؟! بعدش لپتاپ داران اگر شانس داشته باشند و همراه لپتاپشان درايور باشد كه معمولن فقط لپتاپهاي Dell همراهشون درايور هست، بعدش باشد ببينيد كه اون درايور براي چه ويندوز يا ويندوزهايي هست؟! . شما لطفن بخش اول سوال من را كه پيدا نمودن نام كارت گرافيك و ديگر مشخصاتش در Device Manager هست را انجام داديد و Update ويندوز را هم چك نموديد، آن وقت نتيجه را اعلام بفرماييد تا ببينيم بعدش چي ميشود؟! موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 88/11/23 |
|
|
|
|
|
#748 |
|
|
آی جی این وسط یه مشکلی هست !!! این داییم رفته !!!! اصلا نیس که من پیداش کنم بگم بیا واست چکش کنم !!!!صبح اومد کارشو انجام دادم تا ظهر موند نهار خورد رفت !!!!
فعلا هم که اصلا تو کوک آئرو نیس !!!! فکر میکنه آئرو نهایتش یعنی همین پشت سر یه صفحه ای رو محو نشون دادن که خب لزومی هم نداره برای کسی که شونزده تا مقاله ی معتبر علمی داده و لب تابو میخواد برای هیفدمیش ، این باشه یا نباشه !!!!! مشکل اینه که من بیشتر پیش خودم عذاب وجدان دارم !!! لب تاپ پیش من نیس ؛ بود که خب حسب الامر اطلاعت میشد دستوراتت ، مشکل اینه نه جا تره نه بچه ای هست !!!!! من فقط این وسط نگرانیم این بود که نکنه سوتی ای دادم و واقعا کار ساده ای بود که من نتونستم حلش کنم که خب دیدم واقعا کار پیچیده ایه و اگه کار من نبود کار صد نفر دیگم نبود البته این احتمالم دادم که یه نکته ی خیلی ظریفی رو من بش توجه نکردم و شما و دیگر دوستان گرامی میگید و من یه تماسی باش مییگرم و این خبر مسرت بخشو بش میدم و آئروش نصب میشه که خب میبینم اوضاع از کنترل همه خارجه !!!!! آئرو برای نصب میگه مشکل از کارت گرافیکشه من بش تاکید کردم بره حتما از جاییکه خریده جویا شه جریان چیه. حالا ایشالله که یمره اونجا و اونام راهنماییش میکنن. خوبیش اینه که این ارور بود و همه دیدن که از عهده ی من خارجه اشکال از لب تاپشه !!! وگرنه اون بنده خدا که آئرو هم نداشت نداشت. سون فعلا براش خوبه !!!! از تو دوست گرامی هم تشکر . کلی از اطلاعت سونیمو مدیون تو هستم چه الان چه هفت ماه پیش . البته یه بخشی هم پی سی ورد داشت که اونجام خوره های ویندوز سون توشون خیلی بودن اگه اونجا نیستی پیشنهاد میکنم اونجام یه سر بزنی نخبگان خیلی اونجام آموختنی ها بیرون دادند. |
|
|
|
|
|
#749 |
|
همکار انجمن سرویسهای گوگل و بازارچه
|
|
|
|
#750 | |
|
Registered User
|
Quote:
در واقع این بروزرسانی همین الان برای ویندوز سون اومده ولی اختیاریه ولی در سرویس پک 1 گنجونده شده. دلیل اصلی بیرون اومدن سرویس پکــ هماهنگی با سخت افزارها و ابزارهای جدیده مایکروسافت قصد بیرون دادن سرویس پک نداشته. |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|