![]() |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Goo Goo Dolls
درود زمان زيادي بود كه ميخواستم تاپيك گروه مورد علاقه م Goo Goo Dolls رو بزنم كه بالاخره موقعيتش برام جور شد ... ![]() اين گروه راك در سال 1987 در بوفالو ، نيويورك با دو عضو John Rzeznik و Robby Takac شروع به كار كرد ؛ و همينطور كه مي دونيد جان خواننده و گيتار زن گروه و رابي بيسيست (زننده ويلون سل ) گروهه و البته توي خونندن هم به جان كمك ميكنه و با اون همسرايي ميكنه ... و نفر سوم گروه كه كمي بعد بهشون ملحق شد Mike Malinin هستش كه جانشين George Tutuska ست و نوازندگي درام رو بر عهده داره . در ابتدا گروه ، اسم Sex* Maggots رو براي خودشون انتخاب ميكنن و زماني كه يه صاحب كلوپ اونها رو يه شب دعوت ميكنه ازشون درخواست ميكنه كه اسم گروه رو عوض كنن : چون نميشد از اين اسم براي تبليغ در يك روزنامه محلي استفاده كرد ! و بدليل اينكه زمان بسيار كمي براي تغيير اسمشون داشتند و هيچ اسم مناسبي هم به ذهنشون نمي رسيد به طور كاملا اتفاقي تبليغ يه كارخونه اسباب بازي رو ميبينند كه براي يكي از محصولات خودش به نام Goo Goo Doll تبليغ ميكنه و اونها هم اسم گروهشون رو با الهام از اين اسباب بازي Goo Goo Dolls ميزارن !!![]() John در مورد نام گروه اينطور توضيح ميده كه : "We were young and we were a garage band not trying to get a deal. We had a gig that night and needed a name. It's the best we came up with, and for some reason it stuck. If I had five more minutes, I definitely would have picked a better name" "ما جوون بوديم و البته يك گروه آماتور كه تلاشي براي فروش نميكرد . ما اون شب يه اجراي زنده داشتيم و نيازمند يك اسم بوديم .اين بهترين اسمي بود كه روش به توافق رسيد و بنا به دلايلي اين اسم انتخاب شد . اگه فقط پنج دقيقه بيشتر وقت داشتم بدون شك يه اسم بهتر انتخاب ميكردم ." اهنگها و البوم هاي زيبايي از اين گروه هست كه توي پستهاي بعد مفصلا بهشون مي پردازيم از جمله اهنگ مشهور Iris در سال 1999 كه بخاطرش تجليل زيادي ازشون شد و نامزد جايزه Grammy Awards رو نيز شدند ...
So I had a green light I was lost in city lights Not so far from a try This is not our last goodbye . Last edited by Afsaneh-R; 03-27-2009 at 12:48 PM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
اول ميرم سراغ ترانه مورد علاقه خودم از اين گروه : اهنگ Before It's Too Late (Sam and Mikaela's Theme)يا همون Before It's Too Late ، كه اگه فيلم Transformers 2007رو ديده باشيد (البته نه از شبكه 3) قسمتهايي از اين اهنگ رو شنيده ايد ... از ترانه هايي كه براي اين فيلم در نظر گرفته شد ، همه محصول 2007 بودند ترانه هاي مثل : What I've Done از Linkin Park و Passion's Killing Floor از HIM و Pretty Handsome Awkward از The Used و چند ترانه ي ديگه ... كه اين اهنگ زيبا مخصوص فيلم ساخته شد ولي با اين حال ترانه What I've Done بيشتر در فيلم استفاده شده.... آلبوم SoundTrack هاي اين فيلم در اولين مرحله عرضه ش در ايالات متحده رتبه 21م رو در «بيلبورد 200» به خودش اختصاص داد و در هفته اول 32,000 كپي و در مجموع 150,000 كپي فروخته شد ... اطلاعات مختصر ديگري در مورد اين آلبوم : Transformers: The Album Soundtrack by Various artists Released : July 4, 2007 (2007-07-04) Genre : Alternative rock , Heavy metal Length : 47:31Language : English Label : Warner Bros. Records Producer : Diarmuid Quinn , Jeff Aldrich // اين ترانه موفقيت هاي ديگري رو هم كسب كرد از جمله رتبه 9م در U.S. Hot Adult Top 40 و رتبه 86م در U.S. Billboard Hot 100 ليريكس فوق العاده اين ترانه : Lyrics : (In Spoiler)i click to show Music Video : File Size : 36MB Download : Code:
http://www.easy-share.com/1904066249/Goo_Goo_Dolls_-_Before_Its_Too_Late.avi ![]() Last edited by Afsaneh-R; 03-27-2009 at 03:45 PM.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
![]() بازم مثل همیشه گل کاشتین! ![]() احساس می کنم سلیقتون در این زمینه ها سلیقه ی خاصی هست. اصولا از امضاتون هم این موضوع بر میاد...... ![]() خوشحالم که با ما هستین.... ![]()
|
|
|
|
#4 | |
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
سلام ممنون Duke عزيز ، شرمنده ميكنيد ![]() اميدوارم تاپيك مفيدي باشه و دوستان از كارهاي اين گروه لذت ببرند ... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() ماجرای اسم شون جالب بود ... اون آهنگ رو هم دانلود کردم . خوب بود ... امیدوارم بیشتر آهنگ برای دانلود بذاری ... الان یه سرچی کردم توی یو تیوب و Iris ( لینک دانلود صوتی ! )رو دیدم یه اجرای زنده و مسلط ... لذت بردیم خیلی (احتمالا تا یک ساعت آینده هم اینو گوش می دم)
... Last edited by erfan005; 03-26-2009 at 06:06 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#6 | |
|
Registered User
|
Quote:
گوش داده شد لذت برده شد میتونی یه برگردون به فارسی ازش بذاری؟ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
![]() درسته ، ترانه بسيار زيبايي ست ...ترانه اي هم كه من رو به اين گروه علاقه مند كرد Iris بود براي معرفي بعدي قطعا به Iris خواهيم پرداخت Quote:
![]() راستش ترجمه اشعار انگليسي هيچ وقت چيز خوبي در نمياد ، دقيقا مثل ترجمه اشعار فارسي به انگليسي !! و نوشتن اين اشعار به فارسي واقعا كار سخت و عذاب آوري هست چون ميدوني كه داري خرابش ميكني !![]() مطمئنم اگه خودتون بخونيد و ترجمه كنيد بهتر دركش ميكنيد و بهتر در خاطرتون خواهد ماند ![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
ok ممنونم
در هر صورت خوشحال میشم ترک های بعدی رو هم بذارین ![]() منتظریم |
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
حالا وقتشه بريم سراغ اهنگ بسيار زيبا و بهترين ، بهترين كه درست نيست ولي پرطرفدارترين ترانه اين گروه ، آهنگ Iris ؛ اهنگي كه براي فيلم City Of Angels (IMDB)i نوشته و خونده شد ...و اين اولين باري بود كه ازشون درخواست شد كه يه ترانه ي مخصوص براي فيلم بنويسند . و همان زمان بود كه گروه Goo Goo Dolls مثل يك ستاره درخشيد . ![]() ليريكس بسيار زيبا و فوق العاده اين ترانه توي كمتر از 5 دقيقه !! نوشته شد و بعد در حدود يك ساعت خونده شد !! اين اهنگ تونست با 18 هفته پي در پي ماندن در بالاترين نقطه ي چارت Billboard Hot 100 Airplay ركورد بشكونه و در اون سال نامزد 3 جايزه Grammy بشه ! نمايشي ديگر از موفقيت هاي اين آهنگ در چارت ها : ![]() موفقيت هاي خيلي بيشتر ديگري هم هست مثل 31 هفته ماندن در چارت Top Thirty ايرلند به طوري كه در طول اين 31 هفته هميشه بالاتر از رتبه 5م بوده و افتخارات بسيار ديگري كه حداقل من رو از پا در آورد ! ![]() Iris بعدا جزئي از شمشين آلبوم اين گروه يعني Dizzy Up the Girl به حساب اومد ... // داشتم فراموش ميكردم كه بگم چرا اسم اين ترانه Iris گذاشته شد . خب اگه بگم قضيه از چه قراره ، ميفهميد كه كي اين اسم رو انتخاب كرده !! قضيه از اين قراره كه اون شخص وقتي داشت يه مجله رو ورق ميزد ، چشمش به اسم Iris DeMent ( كه يه خواننده امريكايي ه) ميفته و جرقه اين اسم زيبا در ذهنش زده ميشه !! ..... John ؟؟ ... بله ، درست حدس زديد ! ![]() جالبه اين رو بدونيد تا قبل از اينكه John داستان انتخاب شدن اين اسم رو برملا كنه ، بسياري از هوادارانش فكر ميكردن اين اسم منسوب به يكي از فرستاده هاي خدايان يونان هستش !! هواداران بيچاره هم تقصيري ندارند از اونجاي كه كلمه Angel يك واژه ي قديمي يوناني براي پيامبر ه و اين اهنگ هم براي فيلم City Of Angels ساخته شده بود ، و ميشه اين اسم رو به كاراكتر فيلم هم نسبت داد ! من اگه جاي John بودم هيچ وقت دليل خودم رو نمي گفتم و ميزاشتم همونقدر تخصصي در موردم فكر كنند ! ![]() ![]() // طرفداران Avril Lavigne اين آهنگ رو خوب ميشناسند چون goo goo dolls اين ترانه رو نميدونم چند بار ولي خيلي زياد با آوريل اجرا كرده حتي روز عروسي آوريل با Deryck Whibley ..! و ميرسيم سراغ Lyrics و Music Video ه اين ترانه : Lyrics : (In Spoiler)i click to show Music Video : Download: Code:
http://rapidshare.com/files/213554702/Goo_Goo_Dolls_-_Iris.mkv MP3: از شنيدن Iris لذت ببريد : MP3: 128kbs, 44100Hz, Length: 7 min 14 sec, Title: Iris, Artist: Goo Goo Dolls, Album: Dizzy Up The Girl, 1998, Genre:Alternative Rock Rightclick Here And Save Target As فعلا Last edited by Afsaneh-R; 03-27-2009 at 06:16 PM.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
و اینبار Name ... این ترانه که 26 م سپتامبر 1995 عرضه شد (از آلبوم A Boy Named Goo) تا قبل از ریلیز آلبوم Dizzy Up the Girl محبوبترین و شناخته شده ترین ترانه این گروه به حساب میومد ! لازم به ذکر ه که ورژن جدید این ترانه سال 2007 برای Greatest Hits Volume One: The Singles گروه دوبار ضبط شد ... و اما نظر John در رابطه با این آهنگ : ![]() ![]() "quite accidentally" "خیلی اتفاقی رخ داد" "It was weird, I was just sitting on my couch randomly twisting the tuning pegs, and I couldn't figure out what notes the guitar was tuned to, so I had to grab my tuner to find out, and then I jotted them down on a post it." "خیلی عجیب بود، روی تختم نشسته بودم و داشتم پیچ های کوک رو به طور اتفاقی می پیچوندم، نمی تونسم بسنجم که گیتار با چه نت هایی داره تنظیم میشه، پس مجبور شدم که تونرم رو نگه دارم تا بفهمم، و بعدش اونا رو تو یه کاغذ نوشتم" "I just sat there and let my fingers play the fretboard openly, and that is what became the progression of 'Name'." "فقط نشستم اونجا و گذاشتم انگشتام آزادانه با سیم ها بازی کنن، و این همون چیزی بود که تبدیل به "Name" شد." و آخرین حرف John : "I wrote this song about feeling like I was wasting time, and my life; just wasting everything, and this song is what came out of it" "من این آهنگ رو درباره ی احساساتی مثل وقتی که داشتم زمان رو از دست میدادم، و همین طور زندگیم رو، یا اینکه همه چیز رو از دست میدادم نوشتم ، و این آهنگ چیزی بود که از میون این احساسات بیرون اومد" //. و در آخر هم بریم سراغ موفقیت هایی که این آهنگ در چارتها کسب کرده از جمله : به دست آوردن صدر جدول های US Modern Rock و US Album Rock ؛ و همینطور موفقیت در چارت Billboard Hot 100 به طوری که در مدت حضورش پایین تر از پله ی 5م نیومد ؛ و ... لیرکس زیبای این ترانه رو از دست ندید ( ترجمه زیر از خودم نیست ) : Lyrics : And even though the moment passed me by هر چند اون لحظه برای من سپری شد I still can't turn away من هنوز نمی تونم حرکت کنم Cause all the dreams you never thought you'd lose چون همه ی رویاهایی که تو هرگز فکرشم نمی کردی از دستشون بدی Got tossed along the way در سراسر راه پراکنده شدن And letters that you never meant to send و نامه هایی که هرگز نخواستی بفرستی Get lost or thrown away گم شدن یا دور انداخته شدن And now we're grown up orphans و حالا ما یتیمای بالغی هستیم That never knew their names که هرگز اسمشون رو ندونستن We don't belong to no one ما به هیچ کس تعلق نداریم That's a shame شرم آورهBut if you could hide beside me اما اگه تو بتونی کنار من مخفی بشی Maybe for a while شاید برای یه مدت And I won't tell no one your name من اسمت رو به هیچکس نخواهم گفت And I won't tell em your name و من اسمت رو به اونا نمی گم Scars are souvenirs you never lose جای زخما یادگاریایی هستن که هرگز از دستشون نمیدی The past is never far گذشته هرگز دور نیست Did you lose yourself somewhere out there آیا خودت رو یه جایی اون بیرون گم کردی Did you get to be a star آیا مجبور شدی که یه ستاره بشی And don't it make you sad to know that life و آیا اون عصبانیت نمی کنه که بدونی زندگی Is more than who we are خیلی بیشتر از اینه که بدونی من و تو کی هستیم You grew up way too fast تو توی راهت خیلی سریع رشد کردی And now there's nothing to believe و حالا چیزی واسه باور کردن وجود نداره And reruns all become our history و تکرار و تکرار تبدیل به تاریخه ما شده A tired song keeps playing on a tired radio یه آهنگ قدیمی همچنان از یه ایستگاه رادیو قدیمی پخش میشه And I won't tell no one your name و من اسمت رو به هیچ کسی نمی گم And I won't tell em your name اسمت رو به اونا نمی گم I think about you all the time همیشه در مورد تو فک می کنم But I don't need the same اما من به چیزه مشابهی نیاز ندارم It's lonely where you are come back down احساس تنهایی به وجود میاد جایی که تو روبه گذشته زوال پیدا می کنی And I won't tell em your name و من اسمت رو به اونها نخواهم گفت |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
اگه میشه لینک دانلود آلبوما رو بذار!!ممنون
![]() |
|