esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 40

موضوع: کاملترین و حرفه ای ترین دیکشنری ها با MsDict Viewer

Registered User pooya007 آواتار ها

کاملترین و حرفه ای ترین دیکشنری ها با MsDict Viewer

امروز میخوام برنامه ای رو معرفی کنم که شما رو از دردسر گشتن دنبال دیکشنری با کرک و کیجن خلاص کنه. حسن این نرم افزار اینه هر چی دیکشنری نصب میکنید میره تو زیر مجموعه Msdict پس اولا" نیازی به کرک کردن تک تک دیکشنری های نصب شده ندارید و دوما" صفحه Programs شما بعد نصب دیکشنری ها شلوغ نمیشه.

آموزش نصب:

فایل اتچ شده رو دانلود و بعد از حال زیپ خارج کنید. سپس MsDictViewer.cab رو به مموری گوشی انتقال بدید و تو حافظه جانبی نصب کنید ولی اجرا نکنید.
    بعد گوشی تو رو تو حالت Disk drive به کامپیوتر وصل کنید ، به فولدر Program files رفته و بعد برید به فولدر MSDICT.

فایل MSDICT.exe رو جایی که فایل ضمیمه رو unzip کردید تو کامپیوتر کپی کنید (فولدری که MsDictViewer.cab و Patcher.exe قرار داره)

فایل Patcher.exe رو اجرا کنید. حالا MSDICT.exe پچ شده را به memory card>Program files>MSDICT منتقل کرده و با MSDICT.exe قبلی جایگزین کنید.

الان میتونید تو گوشی تو قسمت Programs برنامه رو اجرا کرده و از طریق Menu >about MSDICT برنامه رو با 1234567890 رجیستر کنید.

الان کار رجیستر برنامه تمام شده و از این به بعد میتونید با اضافه کردن دیکشنری هایی که معرفی میکنم کامل ترین و حرفه ای ترین دیکشنری ها رو داشته باشید.

برای دانلود دیکشنری ، به سایت http://www.mobisystems.com برید و در قسمت Software by brand مدل گوشی خودتون رو انتخاب کنید. (More manufacturers رو بزنید تا تمام برند های گوشی رو ببینید و سپس مدل گوشی خودتون رو انتخاب کنید)

بعد از این انواع دیکشنری ها در حدود 20 صفحه براتون میاد که اگر فقط به دنبال دیکشنری انگلیسی هستید میتونید از قسمت Dictionaries زبان یا نوع دیکشنری موردنظر (Oxford, Cambridge ,... ) رو انتخاب و دانلود کنید.

توصیه میکنم ورژن Cab دیکشنری ها رو دانلود کنید.

بعد از اتمام میتونید دیکشنری ها رو به مموری گوشی انتقال داده و نصب کرده و لذت ببرید
    فایل های پیوست شده فایل های پیوست شده
    • نوع فایل: zip MsDict.zip (403.5 کیلو بایت, 1357 مشاهدات)
    ویرایش توسط pooya007 : May 11th, 2010 در ساعت 03:35 AM

2. تبلیغات در اینترنت

همه راحت نصب کردن؟ سوالی ، مشکلی نبود؟

Registered User Siavash25 آواتار ها

با تشکر از شما ،من تازه HTC VIVA گرفتم و زياد هم آشنايي ندارم با خيلی اصطلاحات و... پاکت پی سی.الانم راستش متوجه نشدم دقيق چه کار بايد کرد.

Disk Drive??
    MSDICT:EXEکجاست؟

ممنون ميشم يکی کمک کنه.
    ویرایش توسط Siavash25 : April 13th, 2009 در ساعت 06:01 PM
    liebe verliebt zu sein und liebe die Liebe.hasse das Hassen und sei nett zu Nettigkeiten.versöhne dich mit Versöhnung und sei getrennt von Trennung.

اولا" گوشی جدیدتون مبارک

دیسک درایو یعنی حافظه جانبی گوشی که تو دایموند حافظه 4 گیگابایتی داخلی میشه و تو یه پاکت پی سی مثل تاچ پرو میشه حافظه microSD که جداگانه خریداری کردید.

MSDICT.EXE هم تو مسیری هست که نرم افزار رو توش نصب کردید. میرید داخل فولدر برنامه تو پاکت پی سی تو پروگرمز ( بعد از اتصال به کامپیوتر) ، MSDICT.EXE اونجاست .

عزيز ممنون امّا نشد.همه کارها که گفتی کردم،اما پيغام ميده No active Dictionary .بعد يه ديکشنری
    دانلود کردم.اجرا کرد ولی تو قسمت about Msdict هيچ جا برا دادن سريال نيست.ولی برا خوده ديکشنری
    يه جا هست که سريال که ميدم قبول نميکنه.

7. تبلیغات در اینترنت

No active Dictionary به این علت بوده که شما دیکشنری برای نمایش نصب نکرده بودید. شما MSDICT رو به صورتی که گفتم پچ کردید؟ بهتون توصیه میکنم اول از همه هرچی که دیکشنری که میخواهید از سایت دانلود و نصب کنید بعد MSDICT رو پچ کنید چون گاها" اتفاق میفته بعد از اضافه کردن دیکشنری جدید برنامه نیاز به پچ کردن دوباره پیدا میکنه.
    بعد از پچ کردن هم هر دیشکنری که باز کنید بایستی پیغام : This dictionary is registered بده . وگرنه اگه درست پچ کرده باشید میتویند با 1234567890 رجیستر کنید همه دیکشنری ها رو.

روش پچی که توضیح دادم براتون واضح بوده ؟ اگه نه ، لطف کنید بگید کجا مشکل دارید تا بیشتر توضیح بدم.

کارت درسته رفيق.اول ديکشنری نصب کردم بعد viewer درست شد.دنبال ديکشنری
    آلمانی هستم.آلمانی به آلمانی،يا فارسی يا انگليسی.خوب سراغ داری؟فارسی که خيلی
    دنبالشم.چند تا سؤال ديگه هم دارم ولی تاپيک منهرف ميشه.

باز هم ممنون.

نقل قول نوشته اصلی توسط Siavash25 نمایش نوشته ها
    کارت درسته رفيق.اول ديکشنری نصب کردم بعد viewer درست شد.دنبال ديکشنری
    آلمانی هستم.آلمانی به آلمانی،يا فارسی يا انگليسی.خوب سراغ داری؟فارسی که خيلی
    دنبالشم.چند تا سؤال ديگه هم دارم ولی تاپيک منهرف ميشه.

باز هم ممنون.
    مخلصم رفیق

یه سری دیکشنری آلمانی که با MSdict کار میکنن از همون سایت دانلود کردم منتها یا آلمانی به آلمانی هستن یا آلمانی <----->انگلیسی

غیر از اینها توصیه میکنم Lingovosoft Gemrn ..English رو هم دانلود کنید . عالیه . با تلفظ ، Phrasebook , Travel Dictionary
    اگه لینک ندارید بفرمایید ، بدم خدمتتون.

غیر اینها Oxford 7 هم هست که میتونید دیکشنری آلمانی هم بهش اضافه کنید ، که به داشتنش میارزه
    تصاویر پیوست شده تصاویر پیوست شده
    • نوع فایل: jpg Deutch.jpg (35.3 کیلو بایت, 728 مشاهدات)

نيکی و پرسش?
    کارت درسته.تقريباً اينا که نوشتی همرو دانلود کردم
    .تا جا که يادمه Living soft به فارسی هم داشت ولی کرک نشده بود.

دیکشنری Lingvosoft رو از اینجا میتونید دانلود کنید ، هر سوالی هم داشتید خوشحال میشم پی ام بزنید تا در حد توانم جواب بدم منم یه سری سوال از شما خواهم داشت

13. تبلیغات در اینترنت

دمت گرم اينا بهتر بودن،اون قبليا لغت خيلی کم داشتن.حالا 32 مگی رو الان نصب ميکنم.فکر کنم
    آخرش باشه.فارسيشو کرک شده نداری عزيز؟

Registered User

نقل قول نوشته اصلی توسط pooya007 نمایش نوشته ها
    امروز میخوام برنامه ای رو معرفی کنم که شما رو از دردسر گشتن دنبال دیکشنری با کرک و کیجن خلاص کنه. حسن این نرم افزار اینه هر چی دیکشنری نصب میکنید میره تو زیر مجموعه Msdict پس اولا" نیازی به کرک کردن تک تک دیکشنری های نصب شده ندارید و دوما" صفحه Programs شما بعد نصب دیکشنری ها شلوغ نمیشه.

آموزش نصب:

فایل اتچ شده رو دانلود و بعد از حال زیپ خارج کنید. سپس MsDictViewer.cab رو به مموری گوشی انتقال بدید و تو حافظه جانبی ذخیره کنید ولی اجرا نکنید.
    بعد گوشی تو رو تو حالت Disk drive به کامپیوتر وصل کنید ، به فولدر Program files رفته و بعد برید به فولدر MSDICT.

فایل MSDICT.exe رو جایی که فایل ضمیمه رو unzip کردید تو کامپیوتر کپی کنید (فولدری که MsDictViewer.cab و Patcher.exe قرار داره)

فایل Patcher.exe رو اجرا کنید. حالا MSDICT.exe پچ شده را به memory card>Program files>MSDICT منتقل کرده و با MSDICT.exe قبلی جایگزین کنید.

الان میتونید تو گوشی تو قسمت Programs برنامه رو اجرا کرده و از طریق Menu >about MSDICT برنامه رو با 1234567890 رجیستر کنید.

الان کار رجیستر برنامه تمام شده و از این به بعد میتونید با اضافه کردن دیکشنری هایی که معرفی میکنم کامل ترین و حرفه ای ترین دیکشنری ها رو داشته باشید.

برای دانلود دیکشنری ، به سایت http://www.mobisystems.com برید و در قسمت Software by brand مدل گوشی خودتون رو انتخاب کنید. (More manufacturers رو بزنید تا تمام برند های گوشی رو ببینید و سپس مدل گوشی خودتون رو انتخاب کنید)

بعد از این انواع دیکشنری ها در حدود 20 صفحه براتون میاد که اگر فقط به دنبال دیکشنری انگلیسی هستید میتونید از قسمت Dictionaries زبان یا نوع دیکشنری موردنظر (Oxford, Cambridge ,... ) رو انتخاب و دانلود کنید.

توصیه میکنم ورژن Cab دیکشنری ها رو دانلود کنید.

بعد از اتمام میتونید دیکشنری ها رو به مموری گوشی انتقال داده و نصب کرده و لذت ببرید
    درود و خسته نباشید.
    عالی کار میکنه!!!!

نقل قول نوشته اصلی توسط shahrokh55 نمایش نوشته ها
    درود و خسته نباشید.
    عالی کار میکنه!!!!
    قابل شما دوست خوب رو نداره ، خوشحالم که براتون مفید واقع شده

Registered User

دوست عزیز pooya007 ازراهنمایی خوبت بسیار ممنون. الان راحت میتونم از دیکشنری کبریج استفاده کنم.

18. تبلیغات در اینترنت
    ASP.net کاربر فعال shervin آواتار ها

سلام پویا جان
    توی موبایلستانم پست دادم ولی مثینکه چک نمیکنی
    بعد انجام همه کارها وقتی برنامه رو باز میکنم یه صفحه میاد نوشته no active dictionary و میره
    و جایی برای سریال وارد کردن نیست
    البته حدس میزنم اول باد دیکشنر نصب کنم بعد بازش کنم
    دیکشنری فارسی نداره این msdic؟ توی سایتش که من ندیدم

صفحه 1 از 3 1 2 3 آخرینآخرین