![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
امکانات بيشتر |
|
|
#121 |
|
Registered User
|
من توی بندرعباس 128نامحدود رو ماهی 10 تومن گرفتم کیفیتش هم خوبه. بالاتر از 128 بهم ندادن گفتن باید شرکت یا مغازه داشته باشی
256 رو 12500 میدن 512 هم 21 1 مگ 39 2 مگ 78 هزینه هاش هم برای مودم اگه از خودشون بگیری مثلا مودم tp-link 8811 رو میدن 22 تومن هزینه پشتیبانی 15 تومن و دو ماه اشتراک 128 هم که میشه 20 تومن جمعا برای دو ماه اشتراک در میاد 57 تومن فکر میکنم قیمتا برا تمام شهر ها همین باشه |
|
|
|
|
|
#122 |
|
Registered User
|
دوست عزیز adsl مخابرات که نامحدوده نیازی به شبانه رایگان نداره که ؟؟؟ من خودم گرفتم
|
|
|
|
|
|
#123 | ||
|
کاربر فعال سریال های تلویزیونی
|
Quote:
Quote:
یعنی الان جایی هست زنگ بزنی وقتی مشکل پیش میاد برات ؟ سرعت دان چنده ؟ یه تست سرعت میتونی بگیری ؟ |
||
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Registered User
|
Quote:
سرعت دانلود که اکثرا روی 21 هست ولی گهگاهی تا 35 هم میره از این طرف شاید تا 16 هم بیاد. اینم تست سرعت وپینگ از speed test چند روز پیش گرفته بودم : ![]() Last edited by starpars; 01-24-2010 at 04:44 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#125 | |
|
|
Quote:
تستی که گرفتی دقیقا مثل چیزیه که شاتل به عنوان ارت 1 میده ! اونم 29 تومن تقریبا ! پس میشه فهمید دلیل افزایش سرعت شاتل تو این چند روز چی بود! |
|
|
|
|
|
|
#126 |
|
Registered User
|
كسي يه شمارهاي چيزي ازشون نداره ؟ ... وب سايت دارن ؟ ... بر اي گر فتن سرويس با كجا تماس بگيريم ؟
|
|
|
|
|
|
#127 |
|
Registered User
|
سلام چرا اگه دقت کنین درسته از لحاظ سرعت حرف نداره ولی اگه دانلود شبانه رایگان هم براش اوکی بشه که دیگه معرکه بشه و من فکر میکنم با تعدادی میل که به دستشون برسه راضی به فعال کردن سرویس شبانه رایگان میشن
اونوقته که دیگه دانلود رایگان و بدون حجم با این سرعت واقعا غوغا میکنه در هر صورت اگه کسی نظرش با من یکی ست هماهنگ کنه تا ببینیم چی میشه |
|
|
|
|
|
#128 | |
|
Registered User
|
Quote:
ديگه اينجوريش رو نديده بوديم.
|
|
|
|
#129 | |
|
Registered User
|
Quote:
جدي ميگي !مگه مي خوان موشك هوا كنن ... بريم با ريييس مركز به جلسه بشينيم . آيا ما صلاحيت داريم ؟ . حالا اون جهنم صاحب خط رو از كجا پيداش كنيم ؟ پيدا كنيد ADSL فروش را ![]() |
|
|
|
|
|
|
#130 |
|
Registered User
|
دوستان کسی از شرایط گرفتن 1 مگ خبر داره؟؟ به پزشک ها اگه درخواست بدن 1 مگ میدن به نظرتون؟؟
ممنون |
|
|
|
|
|
#131 |
|
Registered User
|
البته ببخشید فکر کنم اشتباهی رخ داده اونم اینه که من ADSL مخابرات اصفهان مد نظرم بود نه دیگر جاها
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Registered User
|
مخابرات نامحدوده داونلودش ؟! و قیمتش چنده ؟!
|
|
|
#133 |
|
|
|
|
|
|
|
|
#134 |
|
Registered User
|
تشکر .
|
|
|
|
|
|
#135 |
|
Registered User
|
واگذاري اينترنت پرسرعت درتمام مناطق تهران تا يک هفته ديگر
[SIZE="4"]
واگذاري اينترنت پرسرعت درتمام مناطق تهران تا يک هفته ديگر مديرکل روابط عمومي شرکت مخابرات استان تهران با اشاره به واگذاري اينترنت پر سرعت ( ADSL) درمنطقه 2 تهران از هفته گذشته ، گفت: هفته آينده ADSL در تمام مناطق مخابراتي تهران عرضه مي شود.[/SIZE] " محمد خجسته نيا " روز يکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ايرنا افزود: هم اکنون اشتراک اينترنت پر سرعت ADSL در مناطق 2 ، 6 و 8 عرضه مي شود و متقاضيان با مراجعه به مرکز مخابراتي منطقه مربوطه مي توانند درخواست اشتراک بدهند. وي با بيان اينکه در اين مرحله 60 هزار پورت پر سرعت از سوي مخابرات استان تهران واگذار مي شود ، افزود: برنامه اين شرکت واگذاري 600 هزار پورت تا تابستان سال آينده است . خجسته نيا روند اداري اتصال و واگذاري ADSL به مشترکان را کوتاه عنوان کرد و افزود: بعد از تقاضا و ارايه درخواست اشتراک بين 24 تا حداکثر 48 ساعت ADSL درخواستي وصل مي شود . گفتني است، پيش از اين مديرعامل شرکت مخابرات استان تهران قول واگذاري خدمات اينترنت پرسرعت (ADSL ) را در مهر ماه و سپس آذر ماه امسال داده بود که به دليل تاخير در تحويل تجهيزات از سوي پيمانکار مربوطه، زمان واگذاري به تعويق افتاد. به گفته "محمدروح اللهي " ، شرکت مخابرات استان تهران سفارش خريد 80 هزار پورت پر سرعت را به پيمانکار مربوطه داده بود واز آنجايي که شرکت مخابرات اجازه خريد خارجي ندارد و نيازهاي خود را از شرکتهاي داخلي تامين ميکند، شرکتهاي داخلي برخي تجهيزات را از شرکتهاي خارجي خريداري ميکنند. وي پيش از اين اعلام کرده بود، شرکت مخابرات استان تهران توان راه اندازي يک ميليون پورت پرسرعت را دارد ولي تاکنون فقط اعتبار 80 هزار پورت تامين شده است. زمان مخابره: 1388/11/4 - 13:21:30
اینترنت پرسرعت ملاک توسعه است نه دایل آپ / از 95 درصد اینترنت محرومیم ![]() http://www.mehrnews.com/fa/newsdetai...NewsID=1130052 ------------------------------------------------------------------------ این حلزون نماد سرعت اینترنت ایران هست که در رتبه 177قرار داده شده است وتا زمانی که وضع سرعت این طوری هست ارزان هم نخواهد شد. اینترنت کم سرعت و فوق العاده گران ![]() |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|