![]() |
|
|
#1 |
|
مدیر بازنشسته
|
Savage Garden
سلام...
![]() خوب من چون خودم از کارای این گروه خوشم میاد، گفتم بد نیست یه تاپیک در موردشون بزنم با خودشون و کارهاشون بیشتر آشنا بشیم. ![]() گروه سویج گاردن در سال 1994 تشکیل شد. در سال 93 میلادی، دانیل جونز (مولتی اینسترومنتالیست، متولد 1973 و نفر سمت چپ توی عکس بالا) برای تشکیل یک گروه پنج نفره به نام Red Edge توی یک روزنامه آگهی منتشر کرد. دارن هایز که اون موقع مشغول به تحصیل توی دانشگاهی در شهر بریزبین استرالیا بود به این آگهی جواب داد (بالطبع نفر دست راستی توی عکس!). با وجود اینکه صداش موقع مصاحبه شکست، ولی قبول شد. (کلا به نظرم هایز صدای قوی نداره، ولی خوب می خونه! ) در سال 1994 اون گروه از هم پاشید و این دو تا تصمیم گرفتن با هم کار کنن. اولش بنا بود اسم گروه Crush باشه، ولی چون یک گروه با این نام وجود داشت، اسم گروه به Savage Garden تغییر پیدا کرد. سویج گاردن عبارتی هست که کاراکتر اصلی از مجموعه رمان های Anne Rice به اسم "ماجراهای خون آشم" باهاش مردها رو توصیف می کنه (و از اتفاق دارن هایز هم طرفدار این مجموعه بوده). جمله اش اینه: The mind of each man is a savage garden... ![]() این دو تا با هم شعرهای کارهاشون رو می گفتن و تا سال 95 یک مجموعه از کارهاشون رو برای موسسات مختلفی می فرستن تا بالاخره توی اون سال موفق می شن و راهی استودیو می شن. از اون به بعد در سالهای آخر دهه ی 90 موفقیت های بزرگی رو به دست میارن و با ساختن ترانه هایی مثل I want you و To the Moon and Back و توی استرالیا به موفقیت دست پیدا کردن. در سال 97 با ساختن Truly Madly Deeply به شهرت جهانی دست پیدا کردن. ![]() بعضی از ترانه های این گروه مثل Truly madly deeply یا I Knew I Loved You رکورد دار باقی موندن توی چارت های موسیقی هستن... توی پست بعدی ایشال... بهترین های این گروه رو آپلود و معرفی می کنم... ![]()
|
|
|
#2 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام...
خوب، اولین موردی که از کارهای این گروه آماده کردم To the moon and back هست. دلیل اولش اینه که خودم از این کار خیلی خوشم میاد! اما این ترانه اولین سینگل این گروه هست که به رتبه ی 1 توی چارت استرالیا رسید و این دلیل هم مزید بر علت هست توی اول معرفی کردنش...![]() توی چارت های ایالات متحده و انگلستان هم این ترانه با موفقیت هایی رو به رو شد. در ایالات متحده به رتبه ی 37 بهترین 100 ترانه ی هفته دست پیدا کرد و در انگلستان هم در رتبه ی 55 ایستاد. این هم اشعارش: click to show لینک دانلود: Savage Garden - To the moon and back Code:
http://www.4shared.com/file/94786752/24d21a04/Savage_Garden_-_To_The_Moon__Back.html ![]() به حول و قوه ی الهی ادامه دارد...! شاد باشید.... ![]() Last edited by Duke; 03-26-2009 at 02:11 PM.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
سلام دوک عزیز خیلی ممنون از این تاپیک پربارت امید وارم موفق باشی
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
دقيقا
![]() اهنگ I knew i loved you رو از 4 شيردتون گرفتم ، خيلي زيبا بود ... ![]() ممنون فعلا
|
|
|
#5 | |
|
مدیر بازنشسته
|
ممنون افشین خان.
![]() شما هم همینطور.... ![]() Quote:
![]() دو تا ترانه ی Truly madly deeply و I knew I loved you مجموعا 247 هفته توی چارت های موسیقی بودن، که این خودش یه رکورده.... (این اسمایلی خیلی باحاله!)بازم ممنون از همه ی دوستان.... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
مدیر بازنشسته
|
سلام....
خوب بریم سراغ یه سری ترانه های دیگه: می دونین که سبک این گروه یه چیزی بین سافت راک و پاپ هست، و البته با وجودی که ترانه های پاپشون جزو مشهورترین های اواخر دهه ی نود هستن (اگه نه جزو مشهورترینای تاریخ!)، خودم شخصا اون موارد سافت راک رو گوش کردنی تر تصور می کنم.... ![]() اولین سینگلی که این گروه ریلیس کرد همین ترانه ی زیر بود به اسم I want you . این سینگل رتبه ی 1 چارت کانادا و رتبه ی 4 آمریکا رو به دست آورد. در انگلستان دو بار ریلیس شد که یک بار رتبه ی 11 و یک بار رتبه ی 12 رو به دست آورد. توی این ترانه کلمات خیلی سریع توسط هایز ادا می شن، از این جهتم فضای جالبی داره به نظرم. می گم بد نیست امتحان کنیم ببینیم می شه کارااوکه اش کرد یا نه؟! ![]() ![]() Code:
http://www.4shared.com/file/94781201/5bb045a9/Savage_Garden_-_I_Want_You.html I knew I loved you ![]() Code:
http://www.4shared.com/file/94780290/45c9a913/Savage_Garden_-_I_Knew_I_Loved_You.html Code:
http://www.youtube.com/watch?v=69Z9rkmEcPE Code:
http://www.4shared.com/file/94786747/4da3dfca/Savage_Garden_-_Truly_Madly_Deeply.html ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
سلام
خيلي خوشحال شدم كه فهميدم ايرانيها هم سويج گاردنو ميشناسن.من عاشق اين گروهم بخصوص درن هيز.اهنگ to the moon and back و truly madly deeply عاليه. ![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
تا اونجایی که من میدونم مگه این گروه منحل نشده ... درن هیز خیلی وقته داری تکی آلبوم میده
بهترینش هم آلبوم spin بود با آهنگ فوق العاده i miss you نکنه این تایپیک زیرخاکی بود بالا کشیدینش ...... آی آی آی
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
نمیدونستم استرالیایی هستند همیشه فکر میکردم آمریکایی باشند با این حساب باید خیلی موفق به حساب بیان
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
دوستان این گروه از هم پاشیده
درن هی می گفته بریم آمریکا ولی اون دوستش قبول نکرده این شده که از هم جدا شدن الان هم درن تنها آلبوم می ده ولی انصافا عالیییییییییییییییییییییی یییییییییییییییییییییییی می خونه صداش و نوع خوندنش خدااااااااااااااااااااااا اااااااااااااااااااااااست با اینکه آهنهاشون مال خیلی وقت پیشه ولی باز هم ارزش گوش کردن داره من که هرچند وقت یک بار مرورشون می کنم ویدئوی I knew I loved you هم مال قبل از اکران مرد عنکبوتیه کریستین دانست اون موقع هنوز معروف نبوده(البته خیلی مطمئن نیستم.چک می کنم اگر غیر از این بود می گم) |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
به همه پيشنهاد ميكنم ويديوي lost without you درن را ببينيد.اصلش مال delta goodrem بوده.البته درن كمي چاقه ولي بازم نازه
![]() Last edited by Spring Girl; 01-15-2010 at 07:34 PM.. |
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
|
|