![]() |
|
|
#91 |
|
Registered User
|
سلام به همه ی دوستان ... دوستان من جنگ مدرن 2 رو گرفتم یا به قولی call of duty 6 //خیلی سخته ...تورو خدا اگه رمزهای تقلبشو دارین بهم بدین ... تنها سه ستاره ی که گرفتم مربوط به رانندگی با اسنو بورده ...!!!!!!!!!!!!
![]() اگه کسی داشت ممنوم میشم بهم اطلاع بده ...
|
|
|
#92 | |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
Quote:
به نظر من بازي براي سرگرميه. اصلا با كد تقلب حال نميده. Last edited by D@niel; 01-22-2010 at 03:07 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#93 |
|
Registered User
|
تا کجا هستی
تیکه جدید من فــــــــــــــــکـــــــ ــــــــر کــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــن کلا کشیده باید بگین برای تبادل امضاء پیغام بدید Directory| اولین سایت تخصصی دانلود گیم در ایران BaziDownload به هر حال کاری که از دستمون بر میومد برای گیمرها انجام بدیم!!! |
|
|
|
|
|
#94 | |
|
Registered User
|
Quote:
کلاً من دوست دارم بازیهارو زود به اخرش برسم ... یادمه اون زمانائی که میکرو بازی میکردم هم اینجوری بودم ....!!! |
|
|
|
|
|
|
#95 |
|
Registered User
|
با عرض معذرت ... من توی مرحله ی alpa تونستم پنج ستاره کسب کنم !!!!!!!!!!
توی مرحله ی bravo تونستم بازم 5 ستاره کسب کنم !!!!!1 الان توی مرحله ی charlie هستم و از قسمت time trial تونستم سه ستارشو کسب کنم ...!! یعنی نمره ی ناپلئونی !!!! شدیداً بهم استرس وارد میشه در حین بازی از بس طبیعیه ... ![]() البته کافر همه را به کیش خود پندارد من میگم سخته ، برای من سخته ... |
|
|
|
|
|
#96 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#97 |
|
Registered User
|
بچه های پی تی
هیچکسی اینجا دنبال آنلاین بازی کردن نیست؟ اگه هست آیدیشو بگه و کی ها آنه من با آی دی D A S H به رنگ آبی همین موقعا میام تیم دث مچ وضعم خرابه همش آش پالم میکنن ولی توی کراچی هواتونو دارم بیایدا !! :دی |
|
|
|
|
|
#98 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#99 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() دوستان این بازی در ایران ممنوع شده خوب ؟ بعضی از بچه ها هم که بازی کردند میگن صحنه هاش خیلی خطریه توی یوتوب هم چندتا گیر اوردم و دانلود کردم و حتی تریلرش رو هم دانلود کردم و یه خورده هم از صحنه های نبرد داخل شهر رو دانلود کردم که سوار تانک میشه و میره پشت تیر بار عرض شود که میخوام بدونم وقتی بازیتون تموم میشه چه حسی دارین ممنون میشم بدونم ؟ اگه خیلی خطریه که بازی نکنیم ؟ هان ؟ البته اینو برای این نمیگم که اینها گفتن صحنه های خشونتش زیاده کلی میگم میخوام بدونم خیلی اوضاعش بی ریخته بازی نکنیم ؟ هان؟ مرسی ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
|
#100 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() فقط مواظب سگاش باش نخورنت ![]() |
|
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Registered User
|
Quote:
من چون استرس پیدا کنم جوش ( ببخشید ) میزنم ، به خاطر همین بازی رو کنار گذاشتم به نظر من بازی نکنی بهتره ... |
|
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Registered User
|
Quote:
تازه تو آنلاین همه ایرانین باهم چتم میکنیم کلی هم بعضی جاهاش خنده داره ![]() |
|
|
|
|
|
|
#103 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
شخصا اگه بازی بی بخار باشه که اصلا طرفش نمیرم اگر بازی هم پیدا بشه که خیلی سخت باشه و بیخودی سخت باشه ( مثل همین استراتژیکها ![]() اصلا حالم بهم میخوره ازشون برم شطرنج و دبلنا بازی کنم شرف داره به این استراتژیکهاولی یه وقت هم هست میرم طرف سرباز جهانی و بازیهایی که فقط بکش برو جلوئه ! از این سبک call of duty odgd خوشم میاد ولی چون حرف و جدیث پشتش زیاد بود گفتم یه تاپیک بزنمببینم اوضاعش چطوریه؟ دیدم که خیلی هارده ! و خیلی سنگین گفتم نکنه استرس بگیرم مخصوصا وقتی که خیلی حس میگیرم توی بازی هر کی نزدیکم بیاد یه دست کتک مفصل میخوره مخصوصا وقتی که از سر کار برگشته باشم و خسته و ترید بخوام یه بازی بزنم که این بازی رو دیدم و اتفاقا برعکس خوشم اومده فقط میخوام بدونم چقدر طبیعیه که دوستمون اشاره کردند. داداش پس شما هم مثل منی زود جوش میاری و کلافه میشی .همین رو میخواستم بدونم دمت گرم پس با این حساب بازی رو باید بزارم بعد از شام بازی کنم تا صبح چون با توجه به شناحتی که از خودم دارم توی طول روز بازی کنم نه تنها شب خوابم نمیبره بلکه تا شب هم 3-4 تا دعوا میکنم ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
||
|
|
|
|
|
#104 | |
|
فروشنده
|
Quote:
من یه مدت معتاد cod4 آنلاین بودم ترک کردم الان این پستتو دیدم وسوسه شدم ![]() |
|
|
|
|
|
|
#105 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() این بازی رو از دیروز رسماً دیگه به هیچ عنوان کرکیها نمیتونن آنلاین بازی کنن . اما بازم شکر(چه حرف بدیه!) همین یه ماهم که بازی کردم خیلی کیف داد |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|