کدوم بانک میشه از طریق اینترنت پول رو کارت به کار واریز کرد
مثلا کارت من مال پاسارگاد توی سایت بانک تجارت میشه رفت توی اون لوگین کرد به شماره کارت یکی که کارتش ملت است پرداخت کرد؟
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
کدوم بانک میشه از طریق اینترنت پول رو کارت به کار واریز کرد
مثلا کارت من مال پاسارگاد توی سایت بانک تجارت میشه رفت توی اون لوگین کرد به شماره کارت یکی که کارتش ملت است پرداخت کرد؟
بهترین سایت تفریحی | مرکزدانلود برنامه وکرک | اخباربازیگران هالیوود وایران | جوک | عکس های خنده دار | جدیدترین پیامک | لینکدونی | کلیک جادویی |خریدار ویندوز اکس پی سرویس پک 3 با اخرین آپدیت
فروش بازی و نرم افزارولوازم جانبی زیر قیمت بازار | سایت مپ |سایت مپ |سایت مپ |
از دوستان گرامی هر کی این امضا می بیند برای شفای همه مریض ها دعا کند از جمله عموی من
توو سایت همون بانک باید امکانش باشه نه اینکه سایت بانک مقصد
فعلا فکر کنم فقط از تجارت و سامانش رو دیدم و خودم سامان دارم و تستش کردم که به 3-4 تا بانک دیگه واریز می کنه
من تو سامان نمتونم
یعنی قسمت بانکداری اینترنتیش که میرم جایی برای واریز به دیگر بانک ها نیست !!!
If you make people think they're thinking, they'll love you. If you really make them think, they'll hate you
من از طریق بانک داری اینترنتی بانک ملت به حساب بانک سامان پول واریز کردم . مشکلی نداشت
رضا برو تو این قسمت میشه !
قسمت "عملیات" >> انتقال وجه >> کارت به کارت
P.KH : Aban 88 ... The End
ولی سئوال من چیز دیگری بود
گفتم کارت من پاسارگاد توی سایت بانک تجارت میرم ومیخوام به کارت بانک ملت پول بریزم این میشه؟
ولی فکنم هنوز بانکی این خدمات رو ارائه نمیده(شایدم غیر منطقیه)
نمیشه !ولی سئوال من چیز دیگری بود
گفتم کارت من پاسارگاد توی سایت بانک تجارت میرم ومیخوام به کارت بانک ملت پول بریزم این میشه؟
ولی فکنم هنوز بانکی این خدمات رو ارائه نمیده(شایدم غیر منطقیه)
شما حتی اگه با کارت پاسارگاد برید با خود پرداز بانک تجارت، بخواین انتقال وجه بزنید به حساب ملت نمیشه.
این چیزی که شما میگید بنظرم غیر ممکن ِ !!
تا اونجا که میدونم خدمات انتقال اینترنتی کارت به کارت رو سامان داره ولی قراره بقیه بانک ها هم امسال راه انداز کنن. با این رقابتی که هست احتمالا بقیه هم بزودی راه اندازی میکنن.