![]() |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
درود
حتما با این برنامه آشنایی دارید ...معروفترین و پربیننده ترین برنامه تلوریونی آمریکا ... AMERICAN IDOL ![]() این برنامه از تاریخ June 11, 2002 شروع به کار کرد .و به دنبال کشف بهترین خواننده کشور از میان تمام کسانی ه که از سراسر کشور در این مسابقه شرکت میکنند. لازم به ذکره که مردم آمریکا با تلفن و ایمیل رای شون رو در مورد رقابت کننده ها اعلام میکنن و در آخر رای گیری نهایی انجام میشه. داورهای مسابقه هم فقط برای انتفاد از اجرای مسابقه دهنده ها هستند. ( 4 داور ) داوران مسابقه: Randy Jackson : record producer music manager Paula Abdul : Emmy award-winning choreographer Simon Cowell : music executive music manager Kara DioGuardi : Grammy award-nominated singer-songwriter and record producer // مجری برنامه هم آقای Ryan Seacrest هست. تا به حال 7 سری از این دوره مسابقات برگزار شده و هم اکنون شاهد سری 8ام این برنامه ایم.(Season 8) این برنامه سه شنبه و چهار شنبه شب ها در آمریکا برگزار می شه .
So I had a green light I was lost in city lights Not so far from a try This is not our last goodbye . Last edited by Afsaneh-R; 06-07-2009 at 04:55 PM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
7 نفر باقی مانده : ![]() Adam Lambert 26 years old Los Angeles, CA ![]() Allison Iraheta 16 years old Los Angeles, CA ![]() Anoop Desai 21 years old Chapel Hill, NC ![]() Danny Gokey 28 years old Milwaukee, WI ![]() Kris Allen 23 years old Conway, AR ![]() Lil Rounds 23 years old Memphis, TN ![]() Matt Giraud 23 years old Kalamazoo, MI |
|
|
|
|
|
#3 |
|
همکار انجمن علم و دانش
|
من اين برنامه رو اگر برسم ببينم فقط به خاطر تيكه هاي سايمون ميبينم، بنابراين خيلي در گيرش نميشم، اما اين سري اميدوارم Adam Lambert ببره.
You look as if you thought it tainted you to be loved by me. You cannot avoid it. Nay, I, if I would, cannot cleanse you from it. But I would not, if I could... Now I love, and will love. -John Thornton, North & South |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال موسیقی
|
در چهارشنبه ای که گذشت آیدول ها ترانه Can't Get You Out Of My Head رو از Kylie Minogue رو با هم اجرا کردن(طبق روال همیشگی که در آغاز برنامه روزهای چهارشنبه همه شرکت کننده ها به طور دسته جمعی 1 یا 2 آهنگ رو اجرا می کنند .)
اما 3 نفری که به صندلی خطر میرن ... اولین نفر Anoop Desai و بعد Scott MacIntyre و در اخر هم Lil Rounds... این در حالی ه که Anoop Desai با اینکه اجراش نسبت به Krisَ Allen خیلی بهتر بود ولی مجبور بود که روی صندلی بشینه ! داوران این هفته از آرا مردم خوشحال نبودن و گفتن دو نفر حقشون نبود در این جایگاه بشینند. (Anoop Desai و Lil Rounds ) و بالاخره Lil Rounds رو برای نشستن در جایگاه امن انتخاب کردن... خب بعد از خواندن آرا ( 34 میلیون ) اینScott MacIntyre بود که حذف میشد. کاملا از چهره ش معلوم بود که انتظار اجرای فوق العاده ای رو از خودش داشت ، از طرفی اون که همیشه همراه با زدن پیانو ترانه میخوند ، اینبار دست به گیتار شد و واقعا افتضاح کار کرد ! ضمن اینکه اون بخاطر نا بیناییش نشسته روی صندلی ترانه میخونه ، پایولا در رابطه با همین موضوع بهش گفت : « اگه میتونستی خودت رو تکون بدی و قر بدی ، آهنگت قشنگتر میشد » بعد از حذفش هم ، پایولا گریه شد و از سایمون خواست که با تجدید نظر آرا به مسابقه برگرده ولی سایمون در جواب بهش گفت : رای نهای همینه ... در اخر هم پایولا بخاطر امید دادن به معلولان ازش تشکر کرد ... صدا نرم و آرومی داشت ... ![]() Last edited by Afsaneh-R; 04-14-2009 at 05:39 PM.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
خیلی ممنون که این تاپیک رو زدین!!!!واقعا جاش خالی بود!!!
من اون اولا که اسکات رو دیدم گفتم جز 4 نفر پایانیه ولی بعد از نیمه نهایی تو فینال اصلا خوب کار نکرد!!! البته این هفته گیتار زدنش خوب بود ولی خوندنش افتضاح بود!!! آدام از همه بهتره و واقعا استیل خوانندگی داره!!!در ضمن نباید از دنی غافل شد!!! به نظر شما این هفته کی حذف میشه به نظر من حق آنوبه که حذف بشه چون همون طور که سایمون گفت مثل یویو میمونه!!!!!
![]() دوستان، من در وضع بسیار بدی گرفتار شده و حتی به نون شبم محتاج هستم. تا حدی که ناچارا غرور خود را زیر پا گذاشته و عاجزانه از شما تقاضای کمک میکنم. مطمئن باشید که کفش و لباس کهنه، غذای مونده، و حتی کوچکترین کمک های نقدی شما برای من یک دنیا ارزش خواهد داشت. شما را به خدا از کمک های انسان دوستانه ی خود دریغ نکرده و راضی نباشید من در این فلاکت دست و پا بزنم. امید من به دستان سخاوتمند شماست، تمنا دارم برای هرگونه کمکی که از دستتون بر میاد به من پیام خصوصی بدهید. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
گویا این هفته الیسون ترکونده!!!البته بعد از آدام که هر هفته می ترکونه!!!
حتی سایمون بهش گفته که تنها زنیه که شانس برنده شدن رو داره!!!!البته 2 تا زن بیشتر نمونده!!!! یاید تا فردا شب صبر کنیم و ببینیم!!! |
|
|
|
|
|
#7 | ||
|
کاربر فعال موسیقی
|
Quote:
Quote:
درسته که حق آنوبه که حذف بشه ولی هفته پیش نباید به جایگاه خطر احضار میشد (با وجود کریس)! بین 6 نفری هم که حذف شدند بنظرم آلکسیز خیلی زود و به ناحق امیدوارم آلبوم هایی خوبی در اینده نزدیک بیرون بدن ! ![]() |
||
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
امشب برنامه خوبی بود!!!تقریبا همه غیر از لیل خوب بودن!!!به نظرم لیل حذف بشه!!!
باید تا فردا شب صبر کنیم!!!آره واقعا الکسیس عالی بود!!!من خیلی دوسش داشتم!!!دفعه دوم که خوند واسه سیو شدن گند زد!!! |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
وای وای وای!!!!!آمریکن آیدول تاریخی شد!!!!تعریف نمی کنم ولی امشبو حتما ببینید!!!خیلی قشنگه!!!در ضمن واسه من که دوبرابر قشنگه آخه مایلی سایرس(آواتارم) اجرا داره!!!!!
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
منم برنامشو میبینم جالبه
مخصوصا دفعه پیش که هیجانی شد بالاخره سایمون یکیرو سیو کرد ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
خوش اومدی bsblover!!!امیدوارم اینجا شلوغ بشه و همه خوش بگذرونیم!!!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
خیلی ممنون
منم امیدوارم اینجا شلوغ بشه و خوش بگذرونیم راستی اگه سخته بگی bsblover اسمم زهرا میتونی زهرا صدام کنی |
|
|
|
|
|
#13 |
|
همکار انجمن فرهنگ
|
چیزی که تو این برنامه من دیدم برتری خوانندگان اماتور سیاه نسبت به دیگران هست .
انگار تو خون اینها موسیقی جریان داره ........ |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
واسه نظرتون احترام زیادی قائلم ولی توی این سیزن اصلا از سیاه ها خبری نبود!!!الان که 7 نفر موندن فقط یه لیل روند سیاهه!!!البته در کل هم برندگانش تقریبا نصف نصف تقسیم شدن!!!ولی در بیرون از این برنامه سیاه ها دارن موسیقی دنیا رو مال خودشون میکنن!!!
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
زهرا جون یه سوال دارم هر چند شاید فکر کنی احمقانس:
واقعا تو فیلیپین زندگی میکنی؟؟؟!!!واقعا شرمنده!!!!آخه واسم مهمه!!!خیلی به شرق آسیا علاقه دارم!!! |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|