![]() |
|
|
#46 |
|
Registered User
|
از آدمایی که حقیقت رو دروغ و دروغ رو حقیقت جلوه می دن و تو چشمات نگاه می کنن و میگن ماست سیاهه و توقع دارن باور کنی و احمق فرضت می کنن.
|
|
|
|
|
|
#47 |
|
Registered User
|
بيكارو علاف
ناسپاس آدماي متوقع هميشه طلبكار خود خو اه رياكار![]() Last edited by fatima z; 09-25-2009 at 02:59 AM.. |
|
|
|
|
|
#48 |
|
Registered User
|
من از این افراد زیاد بدم نمیاد اما حالم به هم می خوره ازشون
![]() 1-بعضی ها هستن که هنوز 20 سالشون نشده و 4 تا نخ درمیارن و لباس های پیرمردی(یعنی ساده) می پوشن به اضافه ی چفیه و قیم مملکت میشن 2-بعضی ها هستن که آن قدر سطح فکرشون می ره بالا که عقلشون بهش نمی رسه. 3- پس از رفتن در دانشگاه می فهمن که دوستان قدیمی شان اصلا هم تراز او نیستن و اخلاقیات آنها به هم نمی خوره و با همه قطع رابطه می کنن.......... 4-یه دوستی قبلا داشتم که واقعا نمی دونستم چی کار کنم ازدستش خلاص بشم...ایشون صاحب نظر در هر رشته ای بود و به دلایل مختلفی دوست داشت نقش پدربزرگ رو میان دوستان بازی کنه ،از پند و نصیحت گرفته تا نقد و ....توی دبیرستان نقش جایی شیرین رو ایفا می کرد و با سامسونتی پر از خرت و پرت بی ربط از آچار پیچ گوشتی گرفته تا انواع چراغ قوه و غذا و کیسه ی زباله و....،بعضی مواقع هم از جملات عامیانه ای استفاده می کرد که منسوخ شده تا مثلا بگه "ما هم آره بلدیم" "ما قدیمی هستیم" "یه عمری ازمون گذشته"...کلا اگه حرفی میزد اشتباه در میومد هم اصلا قبول نمی کرد، با جمع دوستان بیرون بودیم که ایشون پیچ گوشتی می خرید،کیسه ی زباله می خرید،شانه و خرت و پرت های مربوط به خونه ،رنگ ،تینر ..و جناب جد بزرگ خانواده برای ما تعریف می کرد که چگونه امور زندگی رو اداره می کنه...ما هم خیلی می زدیم سر پوزش و هر بهانه ای برای در رفتن ازدستش رو امتحان کردیم اما...نوچ.... جد بزرگ می خواست نصیحت کنه و تجربه ی 500 سال زندگیشو برای ما بیان کنه،نظر شخصی خودمه اما اگه کسی چیزی رو برای تفنن خرید کنه لزومی نداره مثل انسان های کارکشته توصیفش کنه..اما ایشون دهن ما رو... می گفت که چون فرزند نا خواسته بود می خواد پدر و مادرشو زجر بده!!! یه مقداری چاق بود، احمق غذا نمی خورد شاید 2-3 روز یه بار. وضعی پیدا کرد که موهاش داشت می ریخت صورتش چروکیده شده بود.. سره یه ماجرایی با دعوای زرگری ما از دستش در رفتیم ....همون سال ترک تحصیل کرد و رفت از یه موسسه ای مثل چند تا از دوستای دیگرش دیپلم کامپیوتر بگیره...موسسه سرکاری بود...بعد از یه سال سره یه ماجرایی دوباره رفیق ما شد و حالا ما رو مقصر بدبختی هاش می دونست! توی هر کاری دخالت میکرد ..همین احمق توی یه موضوعی دخالت کرد و زندگی همه ما رو به گند کشید..خدا نصیب کسی نکنه...
![]() Last edited by Omen_booster; 09-25-2009 at 01:58 AM.. |
|
|
|
|
|
#49 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() همه ا ش تقصير همون دوست چاقه است گزينه 4 ![]() |
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Registered User
|
از کسی بدم نمیاد.چون اگه بدم بیاد همونجا با مهارتی که در اُس کردن افراد دارم کاری بهش می کنم جلو همه ضایع بشه.در نتیجه چیزی تو دلم نمی مونه که از کسی متنفر بشم.
![]()
|
|
|
|
#51 |
|
Registered User
|
اِی یه مقداری فقط ![]() نمی دونم بنده خدا خیلی دلش می خواست "تک مرد درخشان محفل ها" باشه....Last edited by Omen_booster; 09-25-2009 at 03:20 AM.. |
|
|
|
|
|
#52 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#53 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#54 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() کسی نميتونه اين مورد 4 رو توضيح بده که چرا يه عده اينجورين؟ اگه خودش اينجوری باشه و توضيح بده که خيلی بهتره توضيح از طرف دوست و آشنايان اين افراد هم قبوله ![]() |
|
|
|
|
|
|
#55 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
من ازیه دسته آدما 2 رو خیلی خیلی بدم میاد
فک کنین تو یه جمع دوستانه نشستین و دارین به حرفای 2 تا از دوستانتون گوش میکنین که دارن دل میدن و قلوه میگیرن و همچین کیفشون کوکه که شما حسودیتون میشه ولی وقتی تا یکیشون به یه بهانه ای از جمع دور میشه همون رفیقش که داشت باهاش دل و قلوه رد و بدل میکرد یهو بگه یک دهنی ازت سرویس کنم بزار سر وقتش! :O {بییییییپ} ک...ش {بیییییپ} حالا صبر کن بهت نشون میدم :O ...
|
|
|
|
#56 |
|
Registered User
|
از آدمای از خود راضی و مثلا همه چیز دان و از خود متشکر !
انجمن های تخصصی کامپیوتر و شبکه کجاس بگو اون که بَرات میمُرده کو اون که قسم میخورده که دوسِت داره اما به جاش با یه قَسَم هرچی که داشتی بُرده کو تنها شدی باز تُف سربالا شدی گذاشت و رفت، دیدی دوسِت نداشت و رفت کجاس بگو اون که برات میمُرده و هرچی که داشتی بُرده کو اون که یه باره اومد و آتیش به زندگیت زد و اَزَت بُرید اون که دل ساده و تنهاتو به صُلابه کشید یادت باشه منتظر اون که میگه دردتو میدونه نشی حرفاشو باور نکنی، هرکی بیاد نمک به زخمت میزنه سادهی دلدادهی من گول نخوری، دوباره دیوونه نشی |
|
|
|
|
|
#57 | |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
#58 |
|
Registered User
|
از ادمهایی که در اثر هوای نفس و عافیت طلبی پا روی عقاید و ارمان هاشون میذارن و حرفهاشونو عوض می کنند.
|
|
|
|
|
|
#59 |
|
Registered User
|
از آدمهايي كه ادعا دارن ولي هيچي نيستن.
|
|
|
|
|
|
#60 |
|
Registered User
|
از آدمايي كه عقلشون به چشمشونه
از آدمايي كه هر چي خودشون هستن بقيه رو هم همون طور مي بينن از آدمايي كه بي منطق و فكر تهمت ميزنن از آدمايي كه ادعاي رفاقت مي كنن آخرش خودشون نامردي مي كنن از آدمايي كه ادعا مي كنن بات رو راستن اما دست هر چي نخاله است از پشت بستن پ.ن: ادامه در قسمت بعد ![]()
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|