![]() |
|
|
#16 |
|
کاربر فعال صفحات داینامیک
|
تراوين فارسي هم مال الكاني ها هست از whois سرور ميشه فهميد ولي خوب مولتي هانتر داخل ايران بايد براي مباحث طلا باشند
من هم ايده هاي جالبي دارم توانايي برنامه نويسي اش رو هم داريم ولي ..... كسي خواست مي نويسيم |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
ولی چی حامد خان ؟
تبدیل متن به تصویر بخش بازارچه سایت راه اندازی شد. سیستم وبلاگ دهی با امکانات بی نظیر - ابزارهای مفید برای توئیتر -امتیاز اکانت توئیتر خودتان را محاسبه کنید! تبدیل ایمیل به عکس - موتور جستجوی بینگ تبادل لینک سریع با سایتها و وبلاگهای فارسی- موبایل - بازی های کامپیوتری - موسیقی - لینکستان - عکس بازیگران ایرانی -online tv - فیلم و سینما - مد و مدل لباس -انجمن های برنده 24 |
|
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
|
چقدر درامد داره ؟ منظورم اینه که منبع درامدش از چی هست
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
منظور اینکه میگن پول بدین براتون بنویسم
که وقتی دادین امکان داره اسکریپت به 100 نفر دیگه هم فروخته بشه که در این صورت امکان درآمد زایی ازش صفر میشه پس بهتر نویسنده یه جورایی درگیر باشه یعنی شریکی چیزی که هوس نکنه بره بفروشه . ............ فکر کنم نوشتنش زیاد کار سختی نباشه ولی راه اندازیش هزینه برداره |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
دوست عزیز، ساخت بازی های آنلاین به سبک بازی تراویان و بازی های آنلاین دیگه مدت زمان بسیار زیاد + دانش تخصصی افرادی رو می طلبه که به صورت تمام وقت چندین ماه صرف یک پروژه ای مثل بازی تراویان بشه.
پس مطمئن باش نسخه ی نال یا همچین نسخه ای از این متد بازی ها رو شما نمی تونی به همین راحتی پیدا کنی. دو راه همیمونه که یکی خرید این سبک بازی هاست که فکر نمی کنم شرکتی بفروشه و راه دیگه تشکیل گروهی برای ساخت چنین سبک از بازی هایی. شرکت توسعه گر شبیه ساز به عنوان اولین شرکت در ایران که تولید بازی های آنلاین رو آغاز کرد پس از 7 ماه تونست اولین بازی آنلاین رو در قالب بازی آسمان دژ در نسخه تست ارائه کنه که تا مدت کوتاهی دیگه نسخه اصلی این بازی ارائه می شه و هم اکنون در حال تست Core بازی هست. سایت شرکت توسعه گر شبیه ساز : Simulator.ir سایت نسخه تست Core بازی آسمان دژ: s0.asmandez.ir |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Registered User
|
حالا هزینه ها و درآمدهاشون چقدره؟
|
![]() |