![]() |
|
|
#16 |
|
Registered User
|
چند آلبوم بسیار زیبا و فوق العاده
از نوازنده های مختلف بر اساس سبک و نوع گیتار مورد نظر من بارها با شنیدن آلبوم V.A. - Most Romantic Guitar In History (2007) به گریه افتادم آهنگ های فوق العاده ای توشه خیلی هاشونم مشهورن از آلبوم VA - Spanish Guitar (2000) ه که هرچی بگم کم گفتم االبته من بقیه رو دانلود نکردم بعدن تو همین پست شاید بگم چطور بودن برای نمایش و دانلود آلبوم ها روی کادر زیر کلیک کنید click to show تیمام شد
Last edited by sasuke; 01-13-2010 at 09:57 PM.. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
چند نکته
1-اگر اکانت رپیدشیر قابل اعتماد خواستین از rapidha.com بگیرید چون من چندبار گرفتم
و یک ماهش فکر کنم 12 تومن باشه و کارتون برای دانلود راحت میشه و با یک سری تنظیمات قابلیت resume اضافه میشه2-من الکی از آهنگی یا آلبومی تعریف نمی کنم مگر اینکه شنیده باشم و دانلود کرده باشم 3-اگه لینکی خراب بود به ایمیلم درخواست بدین ![]() 4-به خدا من تنهایی سختمه اگه یکی میتوونه بیاد کممممممممک ![]() Last edited by sasuke; 06-13-2009 at 11:43 AM.. |
|
|
|
|
|
#18 | |
|
Registered User
|
Quote:
تار ساز باحالیه ولی هیچ جور نمیشه به گیتار ربطش بدی اگه آهنگ هر نوع گیتار یا لوت . عود . مندولین . بانجو . بالالایکا داشتین بزارینLast edited by sasuke; 06-13-2009 at 11:31 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
بعضیا وقتی یک چیز خوبی که پیدا میکنن فوری قایمش میکنن
و نمیزارن دیگرانم ازش استفاده کنن حالا اگر مثلا یک چیزی بود که اگه بقیه استفاده کنن تموم میشد که هیچ باید قایمش کرد ولی اگه این طور نبود باید در اختیار بقیه هم گذاشت مثل : علم . محبت دادن اطاعات به هم و...من قبلا نمیتونستم این کارو بکنم یعنی وقتی یک سایت باحال یا ... رو کشف میکردم به احدالناسی نمی دادمش تا سایته تعطیل بشه ولی الان یک سالی هست که دیدم به مردم محبت کردن و اطلاعات در اختیارشون گذاشتن باعث میشه که اطلاعات خودتم بره بالا![]() میگی چرا؟ چون وقتی مثلا 10 نفر روی یک زمینه تحقیق کنن و با هم همکاری کنن بهتر از اینه که خودت تنها بشینه اون گوشه یکم کار کنی بعدشم خسته بشی دقیقا کاری که توی فوروم میشه یعنی یکی موضوع میده و بقیه هم فکری میشه گفت یکی از بهترین اختراعات همین فوروم هستحالا این همه کلاس گذاشتم برا چی بود؟ برا همین سایته پایین ولی خداییش سایت باحالیه :www.israbox.com http://music-rapidshare.com http://www.sarajevo-x.com/forum/view...&sd=a&start=75 http://bbs.moninet.com.tw/board/view...104&topic=6105 Last edited by sasuke; 06-19-2009 at 04:30 PM.. |
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
چند کار فوق العاده از Antonio De Lucena
من تازگیا کارهای این نوازنده رو شنیدم که قطعه هایی مثل Concierto De Aranjuez که بیشتر شما با اجرای ریچارد آنتونی آشنا هستین و Romance Anonimo و Malaguena و خیلی از قطعات مشهور دیگر رو زده اما اجرایی که این نوازنده کرده یک چیز دیگست
اگه دانلود نکنید بخداوندیه خدا از دستتون رفته من همین الان دارم به آهنگاش گوش میدم بعضی از قطعه ها این قدر جذاب هستن که نمیتونم تایپ کنم ( در حال گوش دادن Entre Dos Aguas هستم )برای دیدن و دانلود آلبوم ها روی کادر پایین کلیک کنید ![]() click to show Last edited by sasuke; 06-23-2009 at 01:54 PM.. |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Registered User
|
انگار این تاپیک متروکه میباشد و ما برای خویش پست می نگاریم اما ما باز هم به کار خویش ادامه میدهیم تا شاید درویشی از اینجا گذر کند و از ما موسیقیی چند دانلود کند و شکری بنماید تا سپاسش را بر ما ارزانی نهاند حال آلبومی چند از پاکو دلوچا (paco de lucia) برایتان نهادیم تا شاید شما جوانکها : از ما در مغز کوچکتان به یاد نهانید با موسیقی فلامنکو که مال کولیان درویش نهان و آواره است آشنا شوید ولی میدانیم که این نوشته را هیچ کس نیوش نخواهد کرد و سپاسی هم نخواهیم دید![]() آلبوم های این جانور گیر نمی آیند و کم یابند نمی یابیمشان برای دیدن اندک آلبوم هایی که یافتیم ضربه ای نهانید روی کادرک تحتانی![]() click to show Last edited by sasuke; 06-20-2009 at 04:50 PM.. |
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
برای نمایش و دانلود آلبومها روی کادر پایین ضربه ای چند نهانید
![]() click to show |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Registered User
|
آقا ایول. واقعا دستت درد نکنه. هر چند من هنوز وقت نکردم دانلود کنم ولی مشخصه خیلی زحمت میکشی. فقط 2 تا سوال:
1- شما خودتم گیتا میزنی؟ چه سبکی؟ 2- این مجموعه ها رو از کجا گیر میاری؟ از کجا میشناسیشون؟ |
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Registered User
|
Quote:
9کرتم 1- کلاسیک میزدم ولش کردم و نقاشی رو چسبیدم . 2- باید اسمشونو بلد باشی مثلا اینکه از کی میخوای بعدشم توی گوگل سرچ میکنی و... بعضیاشونو استادم بهم معرفی میکرد بعضیاشونوو از قبل میشناختم بعضیاشونو از روی اسم آهنگ پیدا کردم یعنی مثلا مالاگونا رو دو نفر زدن میگردم و اونی که بهتر زده رو اینجا میزارمLast edited by sasuke; 07-09-2009 at 08:54 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
|
دوستان من بورد هاردم سوخته و یک چند وقتیه حالم گرفتست و دل و دماغ پست دادن ندارم و حدودا تا یک ماه دیگه که اطلاعاتشو بازیابی کنم در این تاپیک از من پستی نخواهید دید
شما خودتون باشید وقتی 100 گیگ آهنگ رو هوا باشه و معلوم نباشه بر میگرده دیگه میتونید پست بدید به امید برگشتن اطلاعاتم بدرود تا 3ماه آینده Last edited by sasuke; 09-04-2009 at 10:26 PM.. |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
بابا ای ول- کارت خیلی درسته - هرکی تشکر نمی کنه واقعا بی معرفته
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
بابا ای ول - کارت خیلی درسته - هر کی تشکر نمی کنه واقعا بی معرفته
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
|
sasuke جان من عاشق این آلبومام، ولی با اینترنت دایل آپ؟؟!!؟!
فقط دیوونه ترم میکنی! |
|
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
|
|
|