![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
دوستان من هرچی گشتم همچین تاپیکی ندیدم البته بعضی به اسم "دانلود آهنگ های آرام گیتار" یا "گیتار" بود ولی دیدم اگه اونجا پست بدم به موضوع ربطی نداره و اونجا رو خراب میکنم
پس یک تاپیک زدم خوب بریم سر اصل مطلب : من سعی می کنم ماهی یک بار تاپیک رو آپدیت کنم و یک فول آلبوم از یکی از نوازندگان مشهور بزارم:![]() در اینجا آهنگ ها گیتار کلاسیک .فلامینکو . گیتار الکتریک . جز گیتار و ... رو براتوون از نوازندگان مشهور دنیا میزارم ![]() من عین این تاپیک رو در p30world هم زدم والان هر دو تا رو با هم پیش می برم
Last edited by sasuke; 09-05-2009 at 03:09 PM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
بدون شک یکی از بهترین نوازندگان گیتار
است به نظر من اول آلبووم free fall رو دانلود کنید اگه خوشتون اومد بعدش برید سراغ بقیه ![]() برای دیدن کل آلبوم ها روی کادر پایین کلیک کنید click to show دیگه دارم قاط میزنم ولی همه ی آلبوم هاشو ظاهرا گذاشتم ما رفتیم فعلاLast edited by sasuke; 01-06-2010 at 10:33 PM.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
فول آلبوم Armik
آرمیک (Armik Dashchi) این گیتاریست ایرانیرا میتوان یکی از محبوبترین گیتاریست های جهان دانست. نوازنده ای که آثارش توانسته است جایگاه بسیار مناسبی را در میان علاقمندان عام و خاص بدست آورد و همچنین از نظر تجاری آثار وی جز پرفروشترین آلبومها در سبک New Age نیست. آثار وی مخلوطی است از موسیقی ملل مختلف، اما نمیتوان از علاقه وی به سبک فلامنکو چشم پوشی نمود که منجر شده است، در بسیاری از آثارش، از تکنیک ها و فرمهای دستگاهی این سبک استفاده نماید اما سبک وی فلامنکو نمیباشد بلکه باید به آن عنوان تجاری Nuevo Flamenco (سبکی که فلامنکو اصیل نمیباشد اما از بسیاری از خصوصیات این سبک در اجرا استفاده میشود بالاخص تکنیک ها و دستگاههای مردمی چون رومبا.)
شرمنده دوستان که دست به دزدی از سایت های دیگر زدم بقیه ی مطلبو از اینجا بخونید برای دیدن کل آلبوم ها روی کادر پایین کلیک کنید click to show Last edited by sasuke; 10-24-2009 at 05:52 PM.. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
برای دیدن کل آلبوم ها روی کادر پایین کلیک کنید
click to show ![]() ![]() ![]() ![]() Last edited by sasuke; 06-11-2009 at 10:26 AM.. |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
پدرم در اومد تا اینا رو از اینور و اونور جمع کردم میدونی چقدر سخته تا فقط این عکس های هر آلبوم رو پیدا کنی بعدش سایزشون رو کوچیک کنی ![]() چشمام بابا غوری شد بسکه به این صفحه لامسقط نگاه کردم ![]() تک تک لینک ها رو تست کردم ![]() یعنی یک تشکر خشک و خالی نباید از من میشد![]() Last edited by sasuke; 06-04-2009 at 05:27 PM.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
آقا دستت درد نکنه و خسته نباشی.
مطمئن باش این لینکهایی که گذاشتی همشون مفید و بدرد بخورند. حالا اینکه کسی تشکر نمیکنه دلیل نمیشه دیگه ادامه ندی.. بقیه اگر پست هم ندن مطمئن باش کارت رو تعقیب میکنن. |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
اینو میزارم برای اونایی که به سبک جز jazz علاقه دارن و حتما این سلطان جز رررو میشناسن پیشنهاد میکنم از آلبوم های سالهای اخیرش دانلود کنید چون پخته تر و مغز پخت
شدهبرای اینکه مطالبش زیاد بود و گروه خاصی به این سبک علاقه دارن چپوندمش توی این کادر برای دیدن کلیک کنید روش click to show ماشاا... به اندازه ی زنای ناصرالدین شاه آلبوم داشت ![]() Last edited by sasuke; 10-30-2009 at 07:10 PM.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
یه سری آهنگ باحال رومانتیک ازگیتار هست اگر در مورد آهنگ استوریاس که ماله آلبنیز هست اطلاعات بیشتری خواستین به اینجا سری بزنید
برای دانلود و دیدن آلبوم روی کادر زیر کلیک کنید click to show Last edited by sasuke; 06-19-2009 at 01:01 PM.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
سایت آپلود عکس کسی سراغ داره که قابلیت thumbnail داشته باشه
چون این سایت قبلی عکس های منو پاک کرده ![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
در مورد آپلود ستان عکس باید بگم من از tinypic استفاده میکنم
میشه در مورد خود گیتار یه کم اطلاعات بدی ... شنیدم سه تا اندازه مختلف داره که هر کدوم برای یه سبک استفاده میشه ؟ |
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
من picbaran.com رو بهت پیشنهاد میدم... چون tinypic بعضی وقتا قاط میزنه..
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Registered User
|
جوواب
Quote:
![]() به سایت harmonytalk.com یه سری بزن اطلاعات با ارزشی داره و اگر حوصله گشتن تو سایت رو نداری بیگیر : ![]() 1-انواع گیتار اکوستیک: http://www.harmonytalk.com/id/883 2-انواع گیتار الکتریک: http://www.harmonytalk.com/id/885 عجب سایت توپیه دستت طلا |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
برای دیدن کل آلبوم ها روی کادر پایین کلیک کنید
click to show Last edited by sasuke; 11-01-2009 at 09:29 PM.. |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
حتما میدونید که برای گیتار . کنسرتو کم هست (کنسرتو گیتار : یعنی یک گروه کامل موسیقی که ساز اصلی گیتار هست ) البته من یک توضیح بدم : 7 کنسرتو گیتار بیشتر نیست که اگر هم دیدید که بیشتر هست بفهمید همونا هستند با کمی تغییر (واریاسیون)
دلیل کم بودن کنسرتو گیتار ها چیست ؟ جواب: 1-گیتار صدای قوی نداره و در کنسرت حل میشه 2-اگر چند گیتار بزاریم میشه جمعه بازار![]() 3-گیتار نسبت به مادر و پدرش ( لوت و عود) جوون تره و بیشتر کنسرتو ها برای لوت تنظیم شده ولی تا دلت بخواد duet (دو نوازی) و سه نوازی و quartet (چهار نوازی) داره این آلبوم چندین کنسرتو گیتار است که جان ویلیامز اجرا کرده یکی از شاگردان سگویا است که در حال حاضر محبوبترين نوازنده گيتار کلاسيک ميباشد کسی که واقعا اجراهای او بی نظير بوده و الگوی بسياری از نوازندگان حال حاضر ميباشد:27:. ادامه مطلب رو از اینجا بخونید ![]() برای دانلود و دیدن آلبوم ها روی کادر پایین کلیک کنید: click to show ![]() Last edited by sasuke; 06-19-2009 at 01:20 PM.. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|