تبلیغــات ویژه: آموزشگاه تحلیل داده ها ، مجری دوره های تخصصی آموزش برنامه نویسی و دیتابیس | tahlildadeh.com

تبلیغات در اینترنت
صفحه 1 از 74 1231151 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 1105

موضوع: خرید کالای فیزیکی از آمریکا - قیمت های تابستانی

Registered User Mr. Smith آواتار ها

خرید کالای فیزیکی از آمریکا - قیمت های تابستانی

نحوه کار سایت ایران کلیک بانک به صورت زیر میباشد :
    کالا از آمریکا یا کشور هایی که به آمریکا کالا ارسال میکنند بنا به سفارش مشتریان خریداری شده و بعد از تحویل به آدرس ما در آمریکا به آدرس خریدار در ایران با پست ارسال میشود

سرعت ارسال بسته ها از ایران بستگی به سرعت عمل پست در خارج از ایران و داخل ایران دارد و ما با برنامه ریزی های انجام شده از 24 ساعت تا 72 ساعت بعد از اینکه کالا را در آمریکا تحویل گرفتیم به آدرس مشتری در ایران پست میکنیم.
    ما معمولا از هرسایتی توصیه نمیکنیم سفارش بدید و خودمون هم سعی میکنیم نهایت دقت از سایتهای فروشنده رو داشته باشیم و مشاوره لازم رو به شما خواهیم داد.
    برای کسانیکه به صورت آماتوری خرید میکنند سایت آمازون رو توصیه میکنیم و یا فروشگاه هایی که از پی پل برای دریافت وجه خودشون استفاده میکنند رو توصیه میکنیم.
    از دوستانیکه تمایل به خرید کالا از آمریکا دارند خواهش میکنیم برای اینکه بتونیم بهشون قیمت رو با جزئیات بدیم ایمیل خودشون رو هم به ما اعلام کنند .

برای پیگیری محصولات روز دنیا در فیس ایران کلیک بانک و ایران تیشرت عضو شوید

فعلا در فروم قیمت داده شده به مشتری بر اساس دلار خواهد بود. بدین صورت که خرید ها دلاری هستن و دریافت هم دلار خواهد بود ولی چنانچه مشتری بخواهد قیمت ریالی داده میشه ولی با سقف نوسان بالا تا نوسانات دلار را پوشش بده. پرداخت با دلار هم بسیار آسان است و از کلیه شعبات بانک سامان امکان پذیر است. همچنین کلیه شعبات ارزی بانک ها هم واریز به شماره شبا ی ارز رو قبول میکنند.

تازه های مد پوشاک :

پوشاک زنانه - پوشاک مردانه - انواع ساعت مچی - پوشاک ورزشی - لباس عروس - لوازم آرایشی و بهداشتی - فروش عمده پوشاک - کیف و کفش
    ویرایش توسط Mr. Smith : January 1st, 2012 در ساعت 08:40 PM

2. تبلیغات در اینترنت
    کاربر فعال سخت افزار Mod.Chip آواتار ها

Ebay خرید میکنید؟ مثلا یه جنس 50 دلاری چقدر تموم میشه؟ هزینه پست از امریکا به ایران چطوریاست. ممنون.

محروم از فعالیت تجاری titanik2009 آواتار ها

تا حالا شده چیزی بفرستید و اونا نگهش دارن یا به ادرس فرستنده به هر دلیل بر گردونن؟
    من زیاد از امازون خرید می کنم و معمولا 2 مسیرش می کنم تا ایران.
    با معرفی دوستان و همکاران خود برای پرداخت های اینترنتی به ما تا یک درصد از مبلغ خریدشان را از ما هدیه بگیرید. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید.
    توجه : به دلیل اختلال در سیستم بانکی و پیپال در ساعت 12 شب الی 4 صبح ، پرداخت در بین این ساعت ها بعد از ساعت 5 انجام می شود.

کاربر فعال سینما iced earth آواتار ها

عزیز امکان آوردن دی وی دی (فیلم) یا پوستر براتون هست؟

نقل قول نوشته اصلی توسط Mod.Chip نمایش نوشته ها
    Ebay خرید میکنید؟ مثلا یه جنس 50 دلاری چقدر تموم میشه؟ هزینه پست از امریکا به ایران چطوریاست. ممنون.
    براتون پیغام خصوصی گذاشتم

نقل قول نوشته اصلی توسط titanik2009 نمایش نوشته ها
    تا حالا شده چیزی بفرستید و اونا نگهش دارن یا به ادرس فرستنده به هر دلیل بر گردونن؟
    من زیاد از امازون خرید می کنم و معمولا 2 مسیرش می کنم تا ایران.
    ما خریدمونو رو اول به آدرس آمریکا انجام میدیم بعد اونو به آدرس مشتری ارسال میکنیم. قاعدتا 2 مسیره میشه چون راه دیگه ای نداره. ولی اگر کالائی باشه که نشه به ایران فرستاد ما خودمون به مشتری اعلام میکنیم

نقل قول نوشته اصلی توسط iced earth نمایش نوشته ها
    عزیز امکان آوردن دی وی دی (فیلم) یا پوستر براتون هست؟
    معمولا اگر چیز خاصی نباشه مشکلی نداره. تو گمرک مامور های ارشاد هستن و فیلم ها رو به صورت رندوم چک میکنن . اونا تشخیص میدن که فیلم ها رو بدن یا نه. من قبلا که به آدرس خودم میاوردم برای اینکه بقیه وسائل گیر نکنن فیلم قبول نمیکردم ولی کارتون و فیلم های آموزشی بسیار زیادی آوردم و خیلی مشتری رو این جور چیزا دارم ولی الان به آدرس مشتری میفرستم و بهش هم میگم که چه شرایطی تو گمرک هست.

7. تبلیغات در اینترنت

سلام

این جوری که شما حساب می کنی برای من 3 مسیره میشه. من منظورم کشور خارجی بود.

مثلا من از sonystyle یه لپ تاپ بخرم به ارزش 3000 دلار ، حدودا چه مقدار هزینش میشه تا برسه به گمرک ایران و شما به جز هزینه پست چه مقدار کارمزد میگیرید ؟

سلام

این جوری که شما حساب می کنی برای من 3 مسیره میشه. من منظورم کشور خارجی بود.

مثلا من از sonystyle یه لپ تاپ بخرم به ارزش 3000 دلار ، حدودا چه مقدار هزینش میشه تا برسه به گمرک ایران و شما به جز هزینه پست چه مقدار کارمزد میگیرید ؟
    شما به صورت شخص حقیقی نمیتونید لپ تاپ از پست تحویل بگیرید. شما از طریق پست میتونید 80 دلار از معافیت گمرکی استفاده کنید و نهایتا تا 150$ هم بتونید کالا ترخیص کنید در صورتیکه گمرکش رو بدید. و باید از کارت بازرگانی استفاده کنید که اونم خیلی گرون در میاد. برای همین اصلا از خرید لپ تاپ ازین طریق منصرف بشید که قیمتش سر به فلک میکشه. لپ تاپ رو فقط باید از بازار خرید کرد و یا از طریق قانونی و به صورت تعداد از خارج وارد کرد.

نقل قول نوشته اصلی توسط Mr. Smith نمایش نوشته ها
    شما به صورت شخص حقیقی نمیتونید لپ تاپ از پست تحویل بگیرید. شما از طریق پست میتونید 80 دلار از معافیت گمرکی استفاده کنید و نهایتا تا 150$ هم بتونید کالا ترخیص کنید در صورتیکه گمرکش رو بدید. و باید از کارت بازرگانی استفاده کنید که اونم خیلی گرون در میاد. برای همین اصلا از خرید لپ تاپ ازین طریق منصرف بشید که قیمتش سر به فلک میکشه. لپ تاپ رو فقط باید از بازار خرید کرد و یا از طریق قانونی و به صورت تعداد از خارج وارد کرد.
    شما با Fedex بفرست یه کشور خارجی مثل دبی و بعد با aramix بفرست ایران مثل اب خوردن ترخیصش می کنن و میارن در خونت تحویل میدن.( 25% فاکتوری که تو US صادر شده به علاوه هزینه پستی که قبلا بهتون گفتن ازتون می گیرن ) و باز به مراتب ارزونتر و مطمئن تر از اینکه تو ایران بخری در میاد. ( البته سفارشات مخصوص رو منظورم هست.)
    اینجا یه بدی که داره 200 دلار هزینه اضافی پست به دبی و حدود 80 دلار گمرک دبی و یه هزینه که باید به شخصی که در دبی بدی هست که کارو مشکل می کنه.
    در هر صورت میخواستم بدونم که با پست عادی امریکا میشه مستقیم فرستاد یا نه ؟( با ترخیصش تو ایران کاری ندارم و فقط رسیدنش تا گمرک برام مهمه )

Registered User mohammadali19 آواتار ها

اينو بخوام بخرم چه قدر ميشه كلا وزنش هم نهايت 30كيلو است...

شما با Fedex بفرست یه کشور خارجی مثل دبی و بعد با aramix بفرست ایران مثل اب خوردن ترخیصش می کنن و میارن در خونت تحویل میدن.( 25% فاکتوری که تو US صادر شده به علاوه هزینه پستی که قبلا بهتون گفتن ازتون می گیرن ) و باز به مراتب ارزونتر و مطمئن تر از اینکه تو ایران بخری در میاد. ( البته سفارشات مخصوص رو منظورم هست.)
    اینجا یه بدی که داره 200 دلار هزینه اضافی پست به دبی و حدود 80 دلار گمرک دبی و یه هزینه که باید به شخصی که در دبی بدی هست که کارو مشکل می کنه.
    در هر صورت میخواستم بدونم که با پست عادی امریکا میشه مستقیم فرستاد یا نه ؟( با ترخیصش تو ایران کاری ندارم و فقط رسیدنش تا گمرک برام مهمه )
    اگر اینجوری مد نظرته که با آرامکس برات بیارم بازم راه ساده تری دارم برات. از کانادا به آدرس کانادای خودم برات میتونم بخرم و بعد از همون کانادا آرامکس برات میاره اونم هزینه خودشو میگیره. منم هزینه خودمو . دیگه هم نیازی نیست 3 مسیره کنیش. خواستی بهم یه خبری بده

13. تبلیغات در اینترنت

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadali19 نمایش نوشته ها
    اينو بخوام بخرم چه قدر ميشه كلا وزنش هم نهايت 30كيلو است...
    این چتر نجات که لینکشو دادی خریدش کاری نداره منتها مطمئنی تو ایران بهت تحویل میدن؟
    اینم اگر بخوای مثل پست بالا که توضیح دادم باید به آدرس کانادا برات بخرم بعد بدیم آرامکس برات بیاره

اگر اینجوری مد نظرته که با آرامکس برات بیارم بازم راه ساده تری دارم برات. از کانادا به آدرس کانادای خودم برات میتونم بخرم و بعد از همون کانادا آرامکس برات میاره اونم هزینه خودشو میگیره. منم هزینه خودمو . دیگه هم نیازی نیست 3 مسیره کنیش. خواستی بهم یه خبری بده
    هزینه خودتون چه قدر میشه (برای لپ تاپی که گفته بودم) ؟
    اگر تعداد زیادی بسته کوچیک ( زیر نیم کیلو ) در ماه داشته باشم که خودم بفرستم به ادرس کانادا و در کانادا خودم پسکرایه کنم ایران ( یعنی تو کانادا طرف شما فقط کارش 2 بار امضا کردن فرم پستی هست و دیگه هیچ کاری نباید بکنه ) اونوقت هر بار چه مقدار هزینه میگیری ؟

هزینه خودتون چه قدر میشه (برای لپ تاپی که گفته بودم) ؟
    اگر تعداد زیادی بسته کوچیک ( زیر نیم کیلو ) در ماه داشته باشم که خودم بفرستم به ادرس کانادا و در کانادا خودم پسکرایه کنم ایران ( یعنی تو کانادا طرف شما فقط کارش 2 بار امضا کردن فرم پستی هست و دیگه هیچ کاری نباید بکنه ) اونوقت هر بار چه مقدار هزینه میگیری ؟
    والله تو کانادا آدرس یه شخص هست و زیاد نمیشه مزاحمش شد. اگر براش مقرون به صرفه باشه میگم اینکار رو براتون انجام بده. اون دیگه بستگی به شما داره که راضیش کنید.
    ولی آدرس آمریکا قضیش فرق داره.

Registered User mohammadali19 آواتار ها

این چتر نجات که لینکشو دادی خریدش کاری نداره منتها مطمئنی تو ایران بهت تحویل میدن؟
    اینم اگر بخوای مثل پست بالا که توضیح دادم باید به آدرس کانادا برات بخرم بعد بدیم آرامکس برات بیاره
    آره مشكلي نداره الان تو ايران پره پاراگلايدر...اين آرامكس و اينا رو نميدونم فقط مي خوام از ايران برام ارزونتر تموم بشه...حالا شما همو دلاري 1150 حساب ميكني؟ هزينه پست؟

18. تبلیغات در اینترنت

نقل قول نوشته اصلی توسط mohammadali19 نمایش نوشته ها
    آره مشكلي نداره الان تو ايران پره پاراگلايدر...اين آرامكس و اينا رو نميدونم فقط مي خوام از ايران برام ارزونتر تموم بشه...حالا شما همو دلاري 1150 حساب ميكني؟ هزينه پست؟
    من نمیدونم تو ایران قیمتش چنده ولی میتونی با آرامکس تماس بگیری بپرسی چقدر برات تموم میشه.
    شماره های تماس آرامس : 02188613390 الي 98
    حساب کتاب کن ببین برات میصرفه یا نه

صفحه 1 از 74 1231151 ... آخرینآخرین

تبلیغات در اینترنت