![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
امکانات بيشتر |
|
|
#1 | |||
|
||||
|
Views: 18634
|
||||
|
|
#2 |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
Ebay خرید میکنید؟ مثلا یه جنس 50 دلاری چقدر تموم میشه؟ هزینه پست از امریکا به ایران چطوریاست. ممنون.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
تا حالا شده چیزی بفرستید و اونا نگهش دارن یا به ادرس فرستنده به هر دلیل بر گردونن؟
من زیاد از امازون خرید می کنم و معمولا 2 مسیرش می کنم تا ایران.
با معرفی دوستان و همکاران خود برای پرداخت های اینترنتی به ما تا یک درصد از مبلغ خریدشان را از ما هدیه بگیرید. برای اطلاعات بیشتر تماس بگیرید. توجه : به دلیل اختلال در سیستم بانکی و پیپال در ساعت 12 شب الی 4 صبح ، پرداخت در بین این ساعت ها بعد از ساعت 5 انجام می شود. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال سینما
|
عزیز امکان آوردن دی وی دی (فیلم) یا پوستر براتون هست؟
|
|
|
|
|
|
#5 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
معمولا اگر چیز خاصی نباشه مشکلی نداره. تو گمرک مامور های ارشاد هستن و فیلم ها رو به صورت رندوم چک میکنن . اونا تشخیص میدن که فیلم ها رو بدن یا نه. من قبلا که به آدرس خودم میاوردم برای اینکه بقیه وسائل گیر نکنن فیلم قبول نمیکردم ولی کارتون و فیلم های آموزشی بسیار زیادی آوردم و خیلی مشتری رو این جور چیزا دارم ولی الان به آدرس مشتری میفرستم و بهش هم میگم که چه شرایطی تو گمرک هست. |
||
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
سلام
این جوری که شما حساب می کنی برای من 3 مسیره میشه. من منظورم کشور خارجی بود. مثلا من از sonystyle یه لپ تاپ بخرم به ارزش 3000 دلار ، حدودا چه مقدار هزینش میشه تا برسه به گمرک ایران و شما به جز هزینه پست چه مقدار کارمزد میگیرید ؟ |
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
شما به صورت شخص حقیقی نمیتونید لپ تاپ از پست تحویل بگیرید. شما از طریق پست میتونید 80 دلار از معافیت گمرکی استفاده کنید و نهایتا تا 150$ هم بتونید کالا ترخیص کنید در صورتیکه گمرکش رو بدید. و باید از کارت بازرگانی استفاده کنید که اونم خیلی گرون در میاد. برای همین اصلا از خرید لپ تاپ ازین طریق منصرف بشید که قیمتش سر به فلک میکشه. لپ تاپ رو فقط باید از بازار خرید کرد و یا از طریق قانونی و به صورت تعداد از خارج وارد کرد.
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Registered User
|
Quote:
اینجا یه بدی که داره 200 دلار هزینه اضافی پست به دبی و حدود 80 دلار گمرک دبی و یه هزینه که باید به شخصی که در دبی بدی هست که کارو مشکل می کنه. ![]() در هر صورت میخواستم بدونم که با پست عادی امریکا میشه مستقیم فرستاد یا نه ؟( با ترخیصش تو ایران کاری ندارم و فقط رسیدنش تا گمرک برام مهمه ) |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Registered User
|
Quote:
اگر تعداد زیادی بسته کوچیک ( زیر نیم کیلو ) در ماه داشته باشم که خودم بفرستم به ادرس کانادا و در کانادا خودم پسکرایه کنم ایران ( یعنی تو کانادا طرف شما فقط کارش 2 بار امضا کردن فرم پستی هست و دیگه هیچ کاری نباید بکنه ) اونوقت هر بار چه مقدار هزینه میگیری ؟ |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Registered User
|
Quote:
ولی آدرس آمریکا قضیش فرق داره. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
آره مشكلي نداره الان تو ايران پره پاراگلايدر...اين آرامكس و اينا رو نميدونم فقط مي خوام از ايران برام ارزونتر تموم بشه...حالا شما همو دلاري 1150 حساب ميكني؟ هزينه پست؟
|
|
|
|
|
|
#15 | |
|
Registered User
|
Quote:
شماره های تماس آرامس : 02188613390 الي 98 حساب کتاب کن ببین برات میصرفه یا نه |