![]() |
|
|
#16 |
|
Registered User
|
سلام آقای فتحی.
تبریک میگم. |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Banned
|
|
|
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
|
خوب من r4 و آداپتور nds lite رو میخوام
با کجا باید هماهنگ کنم؟
|
|
|
#19 | |
|
Registered User
|
Quote:
5 تا نیستن پس همچین قدرت انتخابی هم نداشته |
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
با سلام و عرض تبريك خدمت آقا همايون . منصفانه ترين فروشگاه در اينترنت . مطمئن باش اينجا از بازيسنتر بيشتر فروش خواهي داشت.
![]() |
|
|
|
|
|
#21 | |
|
Banned
|
Quote:
![]() ![]() Last edited by rezidentevilone; 07-21-2009 at 06:43 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
دوستان عزیز که نمیخوان خرید کنند الکی نیان پست بدن
حالا قیمته ایشون زیاد باشه شما نمیخواد بخری هر چی باشه و حتی گرون بدن مثل بعضیا نیستن که پولو بگیرن و چیزی نفرستن ترجیح نمیدم دیگه در اینباره بحث کنم =================== میدونم میایید الان میگید به خاطر چقدر تخفیف این حرفا رو زدی و .... اصلا بابت خرید نیست دوستان فقط از تشنج بدم میاد تا حالا تو هر تاپیکی رفتم دعوا بوده یه سری داشتن خراب میکردن صاحب تاپیک رو و یه سری هم طرفداری میکردن این فضا هم برای این ایجاد شده که هر کی خواست اجناسش رو بفروشه شما هم میتونید دیگه در مرود گرونی و ارزونی و سایر مسائل مشتری خودش آگاهه ======================= دیگه بیشتر از این جو رو متشنج نکنید یا حق با آرزوی موفقیت برای همه دوستان |
|
|
|
|
|
#23 |
|
Banned
|
گران فروشی و کم فروشی چه در اسلام حرام است...
چه در عرف جامعه... چه بسیار بیمارانی که بخاطر قیمت کاذب دارو از طرف برخی افراد سود جو در بستر بیماری جان داده اند.... هر انسانی که فقط به فکر پول باشه از نظر من فاقد ارزش انسانیت هست... شما هم لازم نیست جا نماز آب بکشی اینجا... |
|
|
|
|
|
#24 |
|
Registered User
|
آقا همایون کار خوبی کردی که از bc اومدی pt..
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
Quote:
با حرف شما موافقم، افزایش قیمت کنسول ها در تابستان فقط صرفا به دلیل افزایش تقاضا (بدون این که قیمت جهانی کنسول تغییری کرده باشه) اصلا معقول و منطقی نیست. ![]() ولی واقعیت اینه که یه مغازه و دو مغازه و یک نفر و دو نفر در کار نیست و همه کاسب ها این کار رو می کنند. چیزی که من گفتم این بود که فروشگاه فتحی به طور قطع و یقین بین فروشگاه های توپخونه در هر زمان سال ارزون ترین قیمت ها رو داره و این که ایشون توی بازارچه پی تی فعالیت کنه برای خود من حداقل جالبه. در ضمن یه سوالی: شما با ایشون خصومت شخصی دارید؟
|
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
|
سلام
میشه بگید این wii هاتون چه ریجنی هستند؟ کره ای؟ میشه باهاشون آنلاین شد؟ |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
دوستان واقعا ممنون به خاطر این همه لطف ومحبتی که دارید
امیدوارم بتونیم در کنار همدیگه یه فعالیت خوب رو شروع کرده و دامنه کاریمون رو گسترش بدیم Last edited by HOMY XBOX; 07-22-2009 at 12:06 AM.. |
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Banned
|
Quote:
من کلا با انسنان های سو استفاده کن مشکل دارم... به یکی از رفیقای سینه چاکتون هم گفتم... آرکید خواستند بیان 260 بخرند ببرند... |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
آقا سابقه شما ضامن شماست.
دوستان دیگه اسپم نکنید بزارید ایشون اینجا کارشون رو انجام بدن هرکی دوست نداره و فکر میکنه گرونه نخره. Last edited by Mod.Chip; 07-22-2009 at 01:01 AM.. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|