![]() |
|
|
#1 |
|
مدیر بازنشسته
|
موسيقي متن فيلم و سريال
دوستان من خودم به موسيقي فيلم علاقه زيادي دارم و اصولا خيلي پي گيري مي كنم . شما رفقا هم اگه آماري داشتيد در اينجا مطرح كنيد و كلا از موسيقي هاي مورد علاقه تون بگيد .
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
مدیر بازنشسته
|
موسيقي سريال لبه تاريكي
اگه شما هم از علاقه مندان اين سريال ، مخصوصا موسيقي فوق العاده اون بوديد ، بهتون مژده بدم كه آلبوم اون به تازگي توسط آواي باربد با كيفيت بسيار خوبي منتشر شده و در بازار موجوده .
بخش هايي از هر track رو هم مي تونين در سايت آواي باربد گوش كنيد . اين هم لينك سايت ![]() ![]() ![]() Last edited by tsotodeh; 12-18-2005 at 08:33 PM.. |
|
|
|
|
|
#3 |
|
مدیر بازنشسته
|
برداشت دوم
آلبوم برداشت دوم مجموعه موسيقي فيلمهايي است كه پيمان يزدانيان براي فيلمهاي ايستگاه متروك ، شب هاي روشن و فرش باد ساخته . واقعا كار قابل توجه و شنيدني است .
براي اطلاعات بيشتر و شنيدن بخشي از اين آلبوم به سايت اصلي مراجعه كنيد . |
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال دوربین دیجیتال
|
يكي از موسيقيهاي متن مورد علاقه من موسيقيهاي متن فيلم بزرگراه گمشده است. با آثاري از
David Bowie / Nine Inch Nails / Angelo Badalamenti/Smashing Pumpkins/Marilyn Manson/Rammstein/و... يراي شنيدن نمونه اين موسيقيها به اين آدرس مراجعه كنيد: http://www.cduniverse.com/search/xx/...st+Highway.htm |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
مرسي.
از اين موسيقي فيلمهايي كه تو بازار ايران هست ديگه چي سراغ داري؟ |
|
|
|
|
|
#6 |
|
مدیر بازنشسته
|
تا اونجا که ميدونم موسيقي متن ماتريکس ها هم منتشر شده.
|
|
|
|
#7 |
|
مدیر بازنشسته
|
بسیار عالی , لطفا ادامه بده Jacy جان .
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
مدیر بازنشسته
|
فیلم های lynch موسیقی هاش خداست و مخصوصا" Lost.قاتلین بالفطره هم خوبه و چندتا فیلم دیگه که بعدا" اگر یادم اومد میگم
![]() |
|
|
|
|
|
#9 |
|
مدیر بازنشسته
|
موسيقي دوئل
من خودم كارهاي مجيد انتظامي رو بسيار دوست دارم ، تقريبا آخرين كارش هم بصورت cdمنتشر شده ، منظورم موسيقي فيلم دوئل است . اين آلبوم رو ايران گام با كيفيت و بسته بندي قابل توجهي به بازار عرضه كرده و من كه خيلي باهاش حال مي كنم.
اين هم لينك دوئل در سايت IMDB Last edited by Jacky; 01-02-2005 at 05:51 PM.. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
مدیر بازنشسته
|
موسيقي فيلم گلادياتور
بدون شرح
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
مدیر بازنشسته
|
موسيقي هايي از بابك بيات
اين آلبوم موسيقي كارهايي از ساليان ژذشته بابك بياته . و البته موسيقي فيلم نيست ، ولي اگه اهل موسيقي هاي مفهوم گرا و عميق بابگ بيات هستين ، حتما تهي اش كنين . شنيدن اين آهنگهاي فوق العاده با تنظيمات جديد و كيفيتي بسيار خوب .
![]() |
|
|
|
|
|
#12 |
|
مدیر بازنشسته
|
موسيقي ماتريكس
![]() |
|
|
|
|
|
#13 |
|
مدیر بازنشسته
|
موسيقي فيلمهاي بابك بيات
من از طرفداران پر و پا قرص بابك بيات هم هستم و تقريبا هر كاري رو كه بسازه تهيه مي كنم . اين آلبوم مجموعه اي از كارهايي است ، كه بابك بيات در طول ساليان مختلف ساخته ،و بصورت جداگانه منتشر نشده .
![]() |
|
|
|
|
|
#14 |
|
Banned
|
آووووووووو موسيقي فيلم؟
آقا فقط كارهاي پرايزنر: زندگاني دوگانه ورونيكا آبي قرمز سفيد 10 فرمان Requiem for a friend ......... http://www.preisner.com/ سايتشو حتما ببينيد طراحي جالبي داره....... البته غير از موارد فوق: پاپيون - فهرست شيندلر - كيل بيل - ابديت و يك روز(Eternity and a day) و چند تاي ديگه كه هميشه گوش ميكنم. آها لئون يادم رفت: لئون! |
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
با تشکر از جکی عزیز که این تاپیک رو باز کرد.
ما توی دورانی زندگی میکنیم که موسیقی کلاسیک که به گفته کارشناسها بهترین نوع موسیقیه تقریبآ وجود خارجی نداره. به نظر من تنها نوع موسیقی که تونسته کمبود موسیقی اصیل رو پر کنه موسیقی متن فیلمها و سریالها هستش. بد نیست چند تا از معروفترین آهنگسازان که در این زمینه کار میکنن و آثار ماندگاری از خودشون بجا گذاشتن رو معرفی کنم : انیو موریکونه .... سازنده موزیک متن فیلمهایی مثل : خوب بد زشت بخاطر یک مشت دلار مالنا سینما پارادیزو روزی روزگاری در آمریکا هملت جان ویلیامز .... سازنده موزیک متن بیشتر فیلمهای اسپیلبرگ مثلا فهرست شیندلر نینو روتا .... سازنده اثر ماندگاری مثل پدر خوانده 2 جری گلد اسمیت ..... که بتازگی فوت کرده : هفت دلاور قصه عشق اولین شوالیه پاپیون و ..... اسفندیار منفرد زاده : داش آکل قیصر رضا موتوری و .... ضمنآ اگه کسی سایتی رو برای دانلود موسیقی متن فیلمها سراغ داره لطفآ معرفی کنه.
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|