هر کی میدونه بگه یه قرص که 5-6 ساعت حداکثر ادم رو خواب نگه داره
وقتی میخوزی زود اثر کنه
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
هر کی میدونه بگه یه قرص که 5-6 ساعت حداکثر ادم رو خواب نگه داره
وقتی میخوزی زود اثر کنه
آلپاروزولام
من رشته محبت تو پاره میکنم
شاید گره خورد به تو نزدیکتر شوم
امبین فوق العادس . به نظر من قابل قیاس با دیگر قرص های خواب نیست . احساسی هم که بعد از بیدار شدن داری واقعا عالیه .
![]()
البته نام جنریکش زولپیدم هست اما به نظر من در نام تجاری امبین غیر قابل قیاس با مثلا الپروزولام و..... هست .
اين قرص ها خواب آور را ميشه بدون نسخه پزشك از داروخانه گرفت ؟؟
قبلا يادمه ديازپام را بدون نسخه نمي دادند .
الآن در حال حاضر آخرین و بهترین دارویی که توی کتاب های روانپزشکی توصیه میشه کپسول تمازپام (Temazepam) هستش. البته بیشتر برای کم خوابی توصیه میشه و اگر کسی کاملا بی خواب باشه ممکنه جواب نده.
این دارو از لحاظ تقلید مراحل خواب طبیعی (مراحل REM و Non-REM) بهتر از داروهای دیگه هم دسته خودش عمل می کنه و بعد از بیداری احساسی که دارید نسبت به داروهای دیگه بهتره.
البته نمی دونم قیمتش چه جوری است. اگه گرفتید حتما بنویسید که ما هم بدونیم.
البته زولپیدم که خواهرمون معرفی کردند هم چند نفر که استفاده کردند خیلی راضی بودند.
دو نکته رو هم لازمه بگم:
1. این داروها اکثر قریب به اتفاق شون اعتیادآور هستند، بنابراین فقط موقع اجبار مصرف کنید.
2. ممکنه بدن هر کسی به یک نوع از این داروها جواب بهتری بده. پس توصیه میشه به تعداد کم بخرید و امتحان کنید. :دی
موفق باشید.![]()
بله عزیز . البته خب ممکنه با نام های تجاری مختلفی عرضه بشه . نسخه می خواد .
---------------------------------------
البته در حقیقت باید برای درمان کوتاه مدت بی خوابی و زیر نظر پزشک مورد استفاده قرار بگیره . برای من که فوق العادس و خب طبیعیه که ممکنه شامل همه نباشه .
به نظرم من داروهای ساخته شده توسط شرکت های دارویی امریکایی و المانی به طور میانگین گویا اثر گزاری بهتری دارن و البته خب ماهی عزیز بسیار بهتر از من میتونن در این زمینه اظهار نظر کنن .
اینها تولید داخل هم داره ی فقط خارجی هست !
این دارو ها عوارض که نداره ؟
Ambin
Temazepam (تمازپام ) درسته ؟
نسخه از کجا بیاریم حالا؟![]()
مگه میشه داروی خواب آور عوارض نداشته باشه ؟؟
نخورید آقا نخورید...
دوغ بخورید.... دووووغ
بابا دوغ و ماست جواب نمیده !
عوارض در حد جزوی ایرادی نداره!![]()
کدوم عوارض کمتری داره؟
بله خواهر، فرمایش شما درسته.
به طور کلی نه تنها داروهای خواب آور، بلکه کلیه داروها خارجی هاشون بهتر از ایرانی ها هستند.
البته خیلی از داروها هم هستند که نوع ایرانی شون بسیار خوب عمل می کنه و قابل رقابت با خارجی است، ولی برای یه داروی خواب آور که آدم می خواد به مقدار کم مثلا ماهی یکی دو بار (برای جلوگیری از عادت کردن) استفاده کنه خرید داروی خارجی حتی اگر گرون تر باشه هم منطقی تر است.