![]() |
|
|
#301 |
|
Banned
|
یکی از اعضای انجمن گویندگان جوان در اظهار نظری مضحک و عجیب گفته است:
بدون شك انجمن گويندگان جوان قدرت بلامنازع دوبله انيميشن در ايران است و گويا اين مطلب دل دوستان را به درد آورده كه چرا هنرمندان ديگري هم در ايران هستند،ايران سرزمين هنر و هنرپروري است پس اصلا جاي تعجب نيست كه گويندگان ديگري در ايران باشند كه خيلي بهتر از ديگران كار كنند بدون شرح منبع: http://hamedazizi.blogfa.com |
|
|
|
|
|
#302 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#303 |
|
Registered User
|
سلام .
مدتی است که به مجموعه عکسهایی از کارتونهای قدیمی دسترسی پیدا کرده ام که گمان می کنم استفاده از آنها به منظور یادآوری بهتر صدای گویندگان موثر باشد ...امیدوارم مطلوب طبع دوستان گرامی واقع شود . ------------------------------------ ناهید امیریان شمس آبادی ![]() متولد : دهم آبان 1333 تهران . شروع حرفه ای دوبله : 1341 . ((من از سال 1338 توسط پدرم که در کار دوبله وتئاتر فعالیت داشتند به این عرصه وارد شدم.البته قبل از اینکه برای کار دوبله انتخاب شوم در زمینه تئاتر و پیش پرده خوانی در کنار پدرم فعالیت می کردم.زمانیکه وارد هنر دوبله شدم هنوز خواندن و نوشتن نیاموخته بودم درنتیجه دیگران دیالوگ ها را به من می گفتند ومن آنها را حفظ می کردم و می گفتم و چون قدم به میکروفن نمی رسید چند قوطی فیلم زیر پایم می گذاشتند.البته من در زمینه بازیگری تئاتر هم فعالیت داشتم و به خاطر دارم که در سن 12 سالگی با آقایان "علی نصیریان" و "عزت الله انتظامی" در تئاتر "شاه عباس و مرد پینه دوز" هم بازی بودم. در رادیو هم فعالیت داشتم و یکی از مهمترین کارهای رادیوئی ام " داستان های رادیو" بود که با آقایان "بهزاد فراهانی" و "هوشنگ بهشتی" و خانم "ژاله علو" همکاری می کردم.صدای من در نوار قصه های بسیاری شنیده می شود از جمله "48 داستان" که از برجسته ترین آنهاست.متأسفانه همه فیلم های دوران کودکیم را که در آنها گویندگی کرده ام به خاطر ندارم و نمی دانم در چند فیلم صحبت کرده ام . چند تا از کارهایی را که به خاطر دارم برایتان می گویم.در فیلم سینمائی "الیور توئیست " به مدیریت مرحوم عزت الله مقبلی به جای" الیور توئیست " حرف زدم و در فیلم سینمائی "اشکها و لبخندها" به مدیریت آقای علی کسمائی به جای "گرتِل" و...و در فیلم های فارسی نیز اکثراً من به جای کودکان بازیگر حرف می زدم . در کار مدیریت هم به تازگی در شبکه1 و شبکه 3 سیما شروع به فعالیت کرده ام .فیلمهای "سینما پارادیزو" ، "طرفدار" ، "انجمن شاعران مرده" ،" دوما" ،" بازگشت زمان(راه زمان)"، وچند مستند برای شبکه 3 و سریال "کارآگاهان کوچک" و "من می توانم" و فیلم سینمائی " خانه فندق" را هم برای شبکه 1 مدیریت کرده ام . من در این عرصه از حضور استادان بزرگی بهره مند شده ام و از آنها خیلی چیزها یاد گرفته ام مثلاً آقایان هوشنگ لطیف پور ،ایرج دوستدار ، علی کسمائی ، سعید شرافت ، احمد رسول زاده ، پرویز بهرام ، جلال مقامی ، علی خسروانه ، هوشنگ کاظمی ، محمدعلی زرندی ، خسرو خسروشاهی ، فریدون ثقفی ، هوشنگ مرادی ، امیر هوشنگ قطعه ای ، منوچهر اسماعیلی ، منوچهر زمانی ، سعید مظفری ، چنگیز جلیلوند ، ناصر طهماسب ، محمود قنبری ، اکبر منانی و عزت الله مقبلی و خانم ها رعفت هاشم پور ، شوکت علو و بسیاری دیگر.آنها همه اساتید من بودند و از هر کدام یک تجربه آموختم که الان در کارم از آنها استفاده می کنم.از همه شان ممنونم ، از همه به خاطر زحماتی که برای من کشیدند ممنون و سپاسگزارم.)) این صدای لطیف و کودکانه که به شکلی عجیب هم مناسب پسربچه هاست و هم دخترانه را سالهاست که می شناسیم ...از اولین کارتونهایی که به خاطر داریم : پسر شجاع و گویش پسرانه ی ایشان به جای خرس مهربون ، مهاجران : لوسی می آن دخترک که مدام گریه سر میداد !(بامزی)قوی ترین خرس جهان ، جینا کوچولو (جوجه اردک) دوست و همراه پینوکیو (با گویش نادره سالار پور) ، سندباد و آن ماجراهای تخیلی قدرتمند ، نل و پدر بزرگ (اینبار صدایی محزون) ،(هاچ)زنبور عسل و آنت (بچه های آلپ) ، اما بامزه ترین این گویشها شاید (بنر) سنجاب کوچولو بود که رفتار عجیب و غریب و بانمک این موجود دوست داشتنی با صدای ایشان به یاد ماندنی تر می شد و البته ....فلن دختر (و راوی) کارتون خانواده ی دکتر ارنست را نیز نباید از یاد برد . ![]() بانو . Last edited by banoo; 04-12-2006 at 12:38 PM.. |
|
|
|
|
|
#304 | |
|
Registered User
|
Quote:
خوبه که بچه ها همه ببینند و درباره کیفیتش با هم بحث کنیم. |
|
|
|
|
|
|
#305 |
|
Registered User
|
...دوستان گویا سرنوشت بعضی هنرمندان و گویندگان ما مهجور ماندن و بی اعتنایی دیدن است نمونه اش سعید مظفری... این گوینده با سابقه و هنرمند بی هیاهو طوری مهجور مانده است که نه ماهنامه فیلم مطلبی در موردش می نویسد و عکسی از او چاپ می کند و نه ما اسمی از او می بریم چه اینجا چه گفتمان....!
|
|
|
|
|
|
#306 |
|
Banned
|
خوب دست همه درد نکنه!
کسی از دوبلرها مونده که اینجا معرفی نشده باشه؟! |
|
|
|
|
|
#307 | |
|
Registered User
|
Quote:
در مورد آقای مظفری قبلا"در همین تاپیک یک مصاحبه از ایشون به همراه عکس توسط مدیر فروم آقا kami اومده(صفحه 5) ایشون یکی از دوبلورهایی هستند که با وجود سن بالا هنوز صدای جوونی دارند و به راحتی میتونند جای جوان اول فیلمها صحبت کنند. و به قول زنده یاد سعید شرافت: یک نوع معصومیت در صدای ایشون وجود داره. تعدادی از بازیگران و فیلمهایی که در آنها حرف زده اند اینها هستند: جیمز استیوارت: آقای اسمیت به واشینگتن می رود الک گینس: پل رودخانه کوای جیمز میسون: جدا افتاده فارلی گرینجر: بیگانگان در ترن جفری هانتر: جویندگان تونی کورتیس: مسابفه بزرگ_بند باز_تارس بولبا_بوئینگ بوئینگ رایان اونیل: دزدی که برای شام آمد_داستان عشق_راننده_باری لیندون کلینت ایستوود: به خاطر یک مشت دلار(دوبله دوم)_به خاطر چند دلار بیشتر_خوب بد زشت_در خط آتش_هری کثیف_قلعه عقابها رد استایگر: در بار انداز داستین هافمن: بزرگ مرد کوچک دامیان توماس: محمد رسول الله براد پیت: تروا_جاسوس بازی_آقا و خانم اسمیت لئوناردو دی کاپریو: برنده و بازنده_دار و دسته های نیویورکی کیانو ریوز: کنستانتین تام کروز: چند مرد خوب_جری مگوایر_جنگ دنیاها کریستوفر واکن: قصه های عامه پسند کوین کلاین: بوسه فرانسوی جرمی آیرونز: جان سخت 3 جیمز کان: ستاره قطبی مایکل کیتون: شن های روان اورلاندو بلوم: پادشاهی بهشت الک بالدوین: گلن گری گلن راس ویلم دافو: مرد عنکبوتی پیرس برازنان: خانم دات فایر کوین بیکن: مرد نامرئی ری لیوتا: فونیکس هیو گرانت: چهار عروسی و یک تشییع جنازه Last edited by soheil_SS; 04-19-2006 at 09:29 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#308 | |
|
Registered User
|
Quote:
مثل: آرشاک قوکاسیان_ناصر ممدوح_هوشنگ کاظمی_منصور غزنوی_جواد بازیاران_هوشنگ کاوه_ حسین رحمانی_سیمین سرکوب_مینو غزنوی_پروین دخت نویدی_معصومه فرخنده معال_فرشید فرزان_ منوجهر زمانی_امیر هوشنگ قطعه ای_امیر هوشنگ زند_رعفت هاشم پور_حسین معمار زاده_ نصر اله مدقالچی_ایرج رضایی_خسرو شایگان_نیکو خردمند_شهلا ناظریان_محمد علی زرندی_پورنگ بهارلو تورج مهرزادیان_منصوره کاتبی_فریبرز دوستدار_پرویز بهرام_محمود نوربخش_ناصر خاوری_نجما فروهی محمد رضا زندی_حسین سرشار_مرتضی حنانه_عباس تجلی_بدری نور الهی_پری هاشمی_ ژرژ پطرسی_منصور متین_علی ثابت فر_علی اصغر افضلی_احمد رسول زاده_عباس سلطانی_ و خیلی های دیگه که ممکنه من به خاطر نداشته باشم لطفا"هرکس اطلاعاتی داره بگه |
|
|
|
|
|
|
#309 |
|
Registered User
|
چند روز قبل ميلاد پيامبر اسلام بود. ترجيح ميدهم ضمن اصلاح يك نكته در كتاب سال فيلم آنرا به فيلم محمد رسول الله ربط داده و يادي از گويندگان اين فيلم كنيم.
در صفحه 205 اين ويژه نامه ميخوانيم: ... صداي مهربان نجاشي (با صداي گرم و بياد ماندني ربيعي) به ما يادآوري ميكند كه كه از رحمت خدا مايوس نباشيم... نويسنده اين مطلب گويا هرگز صداي محمد علي ديباج را نشنيده است و حتي نميداند كه خود ديباج بهترين كار خود را همين نقش نجاشي ميداند. نويسنده از علاقمندان صداي ربيعي است و دوست دارد هرچه در نقشهاي مكمل مي شنود به او نسبت دهد! پرويز ربيعي در سريالي كه اخيرا در دو بخش با عناوين بلهآقاي وزير در تابستان سال 84 و بله آقاي نخست وزير در نوروز سالجاري پخش شد بجاي نايجل هاوتورن(در نقش سر همفري) بسيار بسيار خوب درخشيد. سريال بله آقاي وزير و نخست وزير در طي سالهاي 1980 تا 1988 مجموعا در 38 قسمت در انگلستان توليد شد و بارها و بارها در جشنواره هاي داخلي و خارجي(بخصوص جشنواره مافتا) حائز رتبه گرديد. تهيه كنندگان اين سريال (به نظرم ستوارت آلن و سيدني لاتربي و ديگران ) بعدها در دهه 90 سريال مستر بين را توليد كردند كه بازهم مورد توجه جهانيان بود. سريال سلام آقاي وزير آْنقدر در داخل انگلستان محبوبيت يافت كه حتي كتاب آن نيز بچاپ رسيد و يك روز در اولين چاپ به فروش رفت. حتي آمريكائيها از مشتريان پروپاقرص اين سريال بوده و هستند و گاهي آنرا براي بار چندم پخش كرده و با ولع مي بينند. طنز موجود در اين سريال واقعا بي نظير است و انگليسيها نشان ميدهند كه در كنار سريال سترگي چون خانه پوشالي چگونه ميتوان سريالهايي در قلب بزرگترين سرمداران سياسي يك كشور ساخت و آنرا به عوام عرضه كرد . بازيگر نقش نخست سريال آقاي وزير ( كه بعدا در سري 16 قسمتي دوم نخست وزير ميشود و نقشش جيمز هاكر است)پل ادينگتون بود كه البته ادينگتون و هاوتورن هر دو در حال حاضر جز فوت شدگانند اما نقشهايي كه در اين سريال ايفا كردند پاينده است. گويشهاي بسيار سريع و فوق العاده بازيگران و در كنار آنها گويندگي آقايان منوچهر والي زاده و پرويز ربيعي كه مثل رگبار تگرگ كلمات را رنده ميكنند و در عين حال از برخي حركات صورت نيز غافل نيستند نشان از قدرت كلام و تبحر آنانست . مديريت دوبله محمود قنبري كه اينگونه سريالها خوراك اويند واقعا در حد ستايش است. ![]() درخصوص محمد رسول الله در پست قبل توضيحاتي داده شد اما به بهانه ديباج ياد تمام كساني را گرامي ميداريم كه در اين سريال گويندگي كردند و امروز در بين ما و جامعه هنري نيستند : راوي (نريشن) فيلم با صداي فريدون فرح اندوز منوچهر اسماعيلي بجاي آنتوني كويين در نقش حمزه و فرستاده پيامبر به مصر نصر الله مدقالچي بجاي مايكل آنسارا در نقش ابوسفيان رفعت(رعفت) هاشم پور بجاي ايرنه پاپاس در نقش هند احمد رسول زاده بجاي آندري موريل در نقش ابوطالب جلال مقامي بجاي رنوبيل جيسون در نقش جعفر آرشاك قوكاسيان بجاي گريك هيگن در نقش عمار سعيد مظفري بجاي دمين توماس در نقش زيد ناصر طهماسب بجاي جاني سكا در نقش بلال ناصر خاوري بجاي دونالد برتون در نقش عمرو عاص و شاعري كه براي ابوسفيان شعر مي خواند بدري نورالهي بجاي رزالي كراچلي در نقش سميه نصرت الله حميدي بجاي مارتين بنسون در نقش ابوجهل محمد علي ديباج بجاي ارل كامرون در نقش نجاشي عباس تجلي بجاي ابولهب صادق ماهرو بجاي پدر هند و گوينده نوشتار اولين فيلم كه: تصويري از پيامبر نشان داده نميشود مرحوم آذر دانشي بجاي زن ابولهب مرحوم حسين معمارزاده در چند نقش و از جمله ملاكي از مدينه و خسرو شاه ايران بهرام زند بجاي اميه ايرج رضايي بجاي بازرگان جواد پزشكيان بجاي تاجر فروشنده لباس (به هند) حسين رحماني بجاي يكي از اشراف مكه ناصر ممدوح بجاي خالد و مرحوم پرويز نارنجيها و ظفر گرايي هر دو در چند نقش و از جمله بيعت كنندگان عقبه و... (و در مجموع يك كلكسيون از بهترين و زبده ترين گويندكان ايران. مي بينيد كه اين فيلم قريب به 30 گوينده دارد كه 20 تن از آنها از گويندگان درجه اولند. چيزي كه در كمتر فيلمي چنين خيلي ديده شده است) بيشتر دوستان با صداي اكثر گويندگان فوق الذكر آشنا هستند اما دقت به صداي كسي كه هرگز يادي از او يادي نشده است (چه در مطبوعات و چه محافل ديگر) و او در كنار دوبله يكي از بزرگان ترجمه فيلم نيز بود و در حال حاضر در خارج از كشور اقامت دارد و صدايش را گاهي در بهترين فيلمها نيز شنيده ايم و و براحتي از كنارش گذشته ايم جلب ميكنم و آن صدا صداي عباس تجلي است . صداي او شباهت خاصي به صداي حسين رحماني دارد كه اتفاقا او هم در خارج از كشور اقامت دارد. ايندو صدا از بزرگترين و بهترين انواع صداي دوبله اند و اميد كه روزي بازهم صداي آنها را اينبار در فيلمهاي جديد بشنويم. صداي حسين رحماني در فيلم اين گروه خشن بجاي كشيش و در گربه روي شيرواني داغ بجاي برل ايوز (در نقش پدر پل نيومن) با ان هيكل گنده و همينطور صداي عباس تجلي در فيلم جدال در آفتاب بجاي جوزف كاتن (رقيب مثلث عشقي گريگوري پك بر سر دختر دورگه : جنيفر جونز) از يادگارهاي تاريخ دوبله ايران است(وقتي گروه چهار نفري قريش به ديدار ابوطالب مي روند تا محمد را با پيشنهاد زن و ثروت از رسالت خود بازگردانند صداي رسول زاده در بين صداي مدقالچي و تجلي و رحماني و ماهرو گم ميشود. نمايشي از بهترين صداهاي ماندگار) اميد كه روزي از بين گويندگان محمد رسول الله بازهم صداي آرشاك قوكاسيان و بدري نوراللهي (كه از بهترين گويندگان طراز اول است و بجرات ميتوان او را در كنار ژاله كاظمي و رفعت هاشم در بين 4 يا 5 گوينده اول زن ايران قرار داد و ما او را آخرين بار در سري دوم سريال آيينه در اواسط دهه 1360ديديم) و همينطور ناصر خاوري و نصرت الله حميدي را نيز بيش از پيش بشنويم قبل از آنكه دير شود. صداي آرشاك قوكاسيان مرا عجيب ياد صداي محمد بهره مندي مي اندازد. صداي بهره مندي صدايي مابين صداي ظفر گرايي و آرشاك قوكاسيان بود. فرانتس(پسر بزرگ دكتر ارنست) را بياد داريد؟ Last edited by منصور; 04-20-2006 at 07:08 PM.. |
|
|
|
|
|
#310 |
|
Registered User
|
یک سوال
دوستان سلام و خسته نباشید.
سوالی دارم که بیشتر شبیه آزمون حافظه است! آیا کسی به خاطر دارد که نقشهای زیر : خرگوش کوچولوی سفید(کارتون بامزی)/ الفی افکینز/ استرلینگ (کارتون رامکال) و نینو برادر انریکو(بچه های مدرسه والت) نیز از جمله کارهای خانوم نوشابه امیری بودند یا خیر ؟! ![]() با تشکر |
|
|
|
|
|
#311 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#312 |
|
Registered User
|
جناب منصور عزيز خيلي از حوندن نوشته هات لذت مي برم...
نوشته هاي شما تا به حال به تعداد زيادي از سوالهاي من(كه خدا مي دونه چقدر دنبال جوابشون مي گشتم) پاسخ داده...(از جمله همين آخري صداي فرانتس).... ضمنا قولي كه به ما دادي فراموش نشه (بيوگرافي مرحوم عباسي) .سپاسگذارم... |
|
|
|
|
|
#313 |
|
Registered User
|
سلام دوستان..
من واقعاً خوشحالم از اینکه یه همچین جایی رو پیدا کردم.. دست همتون درد نکنه.. شاید شما باور نکنید ، ولی من از 8،7 سالگی با علاقه به گویندگی کارتون بزرگ شدم. از دوستانی که مطلعند میخوام که در مورد تاریخ گزینش دوبله و هر گونه اطلاعات در زمینه ی ورود به دوبله منو روشن کنن. واقعاً برام مهمه .. خیلی ممنون میشم. راستی.. در مورد آقای جیلوند هم من واقعاً متأسفم.. ایشون علاوه بر همون نکاتی که دوستان گفتن ، سطح کارش به جایی رسیده که منِ بیننده وقتی فیلمی از دوبله های جدیدش میبینم ، میگم این یارو کیه از توی خیابون برداشتن بیاد نقش اول بگه؟ بعدش توی فروم بیام ببینم که بله.. ایشون بوده که بجای مثلاً ونهلسینگ یا ژان کلود صحبت کرده..! در مورد سوال "banoo" منم جواب " peyman-shariat" رو تأیید میکنم. Last edited by roselover; 04-22-2006 at 01:18 AM.. |
|
|
|
|
|
#314 |
|
Registered User
|
کسی از اقای خسرو شایگان گفته؟ شنیده ام بیمارند و در منزل بستری
امیدوارم هرچه زودتر بهبود بیابند. |
|
|
|
|
|
#315 |
|
Registered User
|
دوستان سپاسگزارم ... شک مرا به یقین بدل کردید .
پیروز باشید بانو |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|