![]() |
|
|
#61 |
|
Registered User
|
سلام موقع ارسال کد رهگیری رو اینجا یا به شماره ای که براتون اپی ام میکنم اس ام اس کنید
Last edited by Hitman 47; 12-15-2009 at 08:52 PM.. |
|
|
|
|
|
#62 | |
|
Registered User
|
Quote:
مشکلی نداره باشه چشم
فروش پک های گرافیکی بیش از 500 DVD » فروش مستند روز هایی که جهان را لرزاند»فروش مستند های دیسکاوری و نشنال گرافیک با فرمت اچ دی هردی وی دی400 ت 1400 گیگ»فروش 1 ترابایت فیلم2008 2009 روی هارد هر گیگ 40 »فروش ترانسفورمرز 2 با کیفیت بلوری 11DVD»فروش آموزش افتر افکت فارسی 13 هزار تومان انگلیسی 18500 »
|
|
|
|
|
|
|
#63 |
|
Registered User
|
سلام
مجموعه ارسالی دریافت شد خیلی عالی بود ![]() با تشکر در ضمن هر وقت تونستی رایت کنی، سفار ش ما یادت نره، اعلام کن تا پول واریز کنم (گفتی که فقط روی هارد میدی که من روی دیسک می خواستم) ![]() |
|
|
|
|
|
#64 |
|
Registered User
|
سلام امروز برگه اومد ورفتم تحویل گرفتم خیلی ممنون دست شما درد نکنه
البته باید از هوش و زکاوت مامور پست که دیروز به من گفت برگشت خورده ولی برگشت نخوده بود و الکی روی هوا حرفی زد تشکر کنم! اگه لیست جدیدی از مستند دارید که شامل عناوین صفحه اول تاپیک نمیشه برام ارسال کنید عناوینی مثل desert lion و غیره که دوستان سفارش دادند ولی من تو صفحه اول ندیدم Last edited by Hitman 47; 12-14-2009 at 01:49 PM.. |
|
|
|
|
|
#65 | |
|
Registered User
|
Quote:
ممنون از اینکه خبر دادید راستش حدود 400 500 گیگ اضاف شده ولی عنواپین جدید رو فقط روی هارد ارایه می کنم و این آرشیو روی هم روی هارد هم روی دیسک که لیست آماده شد میذارم |
|
|
|
|
|
|
#66 |
|
Registered User
|
سلام
سه تا مورد اولی این دیسک با اینکه فرمتش ام کا وی هست مثل بقیه ولی اجرا نمیشه میخواستم شما چک کنید ببینید ایا ایراد از سورس فایل یا با یه پلیر بخصوصی اجرا میشه من با مدیا پلیر کلاسیک و کا ام پلیر تست کردم نشد البته راخت از روی دسک به هارد کپی میشه Discovery.Channel.The.Great.Savannah.Race.The.Ulit mate.Challenge.720p.HDTV.x264-TERRA [1.10 GB] Discovery.Channel.The.Green.Land.Wildlife.In.The.L and.Of.The.Vikings.720p.HDTV.x264-PiX [1.09 GB] Discovery.Channel.The.History.of.Singapore.Lion.Ci ty.Asian.Tiger.720p.HDTV.x264-TERRA [1.12 GB] Discovery.Channel.The.History.of.Singapore.Mangrov e.To.Metropolis.720p.HDTV.x264-DHD [1.07 GB] |
|
|
|
|
|
#67 |
|
Registered User
|
سلام
سفارش ما رو هم هر وقت تونستی روی دیسک رایت کنی خبر بده منتظرم . . . ![]() |
|
|
|
|
|
#68 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#69 |
|
Registered User
|
عزیز وجه رو واریز کردم و پی ام فرستادم خدتمتتون
ممنون میشم اگه زحمتش رو بکشی و برام ارسال کنی فقط یه لطفی بکن وقتی فرستادی خبرش رو بهم بده موفق باشی
|
|
|
#70 |
|
Registered User
|
سلام من همه مستند ها را ميخوام روي هارد لطفا برام pm كن كه دقيقا چند گيگه و اينكه همش اچ دي است يا نه فقط بعضي هاش
اگر تهران ميشيني هارد ها را با پيك بفرستم اگر هم حضوري كه چه بهتر (گل روي شما را هم زيارت ميكنيم ) اگر هم كه نيستي بگو چه شكلي بفرستم منتظر pm هستم بگو چند گيگ + هزينه ... باي
|
|
|
|
#71 |
|
Registered User
|
لیست با عناوین جدیدی بروز شد
و فایل اکسل موجود در لیست رو فعلا روی هارد ارائه می کنم فعلا |
|
|
|
|
|
#72 | ||
|
Registered User
|
Quote:
باشه چشم Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#73 |
|
Registered User
|
بعد از یه مدت تعطیلی برگشتیم
![]() لیست بروز شده و عنوان های جدیدی هم اضافه شده ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
|
|
|
|
#74 |
|
Registered User
|
upppppp
![]() |
|