![]() |
|
|
#1 |
|
کاربر افتخاری وبلاگ و وب سایت
|
کمک درمورد گرفتن جواز کسب وفرقش با ثبت شرکت؟ حیاتی !!
اقا یک سئوال اساسی پیش اومده برام مخم داره هنگ میکنه قاطی دارم میکنم
مراحل گرفتن جواز کسب چیه سئوال کردم همه شرایط اوکی فقط یک چیز که میگه فتوکپی سند مالکیت یا نسق(غلط املایی) اگر این رو ندیم نمیشه یعنی خوب یک مغازه اجاره میکنیم صاحب ملک فتوکپی از نسقش رو نده ما باید چه خاکی تو سرمون کنیم جواز کسب نمیشه گرفت؟ یعنی این همه مغازه دار بدون سند که اجاره کردند وجواز کسب دارند چی کردند یعنی همه مالکانشون فتوکپی نسقشون رو دادند؟ مگه چه ضرری میرساند فتوکپی بدهند؟ ویک سئوال دیگر برای مغازه اگر شرکت بریم ثبت کنیم کافیه گیر نمدهند که بگند حتما باید جواز کسب داشته باشید چون اینطوری که پیش میره مالک اگر فتوکپی نسق یا سند نده از جواز کسب خبری نیست الان میخوام ببینم شرکت ثبت کنند گیر نمیدهند چون تو ثبت شرکت فقط اجاره نامه ببریم کافیه نیازی به فتوکپی سند یا نسق نیست یکی میگفت شرکت ثبت کنی باید در مغازه بسته باشه!! ![]() جایی که دارم مغازه است بر خیابان . پاساژ یا ساختمان و.. نیست دوستان لطفا راهنمایی کنند خیلی حیاتی است
تبادل لینک با سایت ها یا وبلاگ ها رنک 3 به بالا | کمک درمورد گرفتن جواز کسب وثبت شرکت | عضویت در دو سیستم کلیکی پر درآمد سوران هم تایید میشه هر کلیک 100 تومان کمتر تو فروم میام کاری،چیزی بود ایمیل کنید تو اینترنت هم فقط روزها هستم پشتیبانی خیلی بد Dreamdata.net و پریدن 110 تومان پول |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
كسي نميدونه الان اينا سوالاي منم هست...يه چيزايي اينجا پيدا كردمhttp://www.etehadieh-rst.com/fa/?cat=23
ولي خيلي كليه... |
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
خیلی کلی گفتین شما
هر شرکتی فرق میکنه راه کارش. اکثرا شرکتهای کامپیوتری نیاز به جواز نداره دیگه اما باز استثناهایی هست. شرکت سهامی خاص با 35 هزار تومن هم تاسیس میشه! |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|