![]() |
|
|||||||
![]() |
|
|
امکانات بيشتر |
|
|
#1 |
|
کاربر فعال فوتبال
|
با سلام خدمت دوستان.
در این تاپیک میتوانید نظرات، پیشنهادات و انتقادات خود را در مورد مجله درآمد اینترنتی پرشین تولز ارائه بدهید. با تشکر. Last edited by Yousef; 11-26-2009 at 01:34 AM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
دستتون دردنکنه یوسف جان
مطالب واضح و بسیار خوانا بود از نظر کیفیت 20 بود ولی از نظر کمیت پایین بود یعنی محتوا در سطح مبتدی بود انشالله در شماره های بعدی مطالب پیشرفته و حرفه ای تر باشه تا تعداد زیادتری بتونن استفاده ببرن
![]() mahsoolat.blogspot.com farspics.blogspot.com farsipics.blogspot.com porbazdeh.blogspot.com www.coolpicturegallery.net coolpicturegallery.blogspot.com coolhqpix.blogspot.com Last edited by Hosseinpro; 11-10-2009 at 02:24 AM.. |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
کاربر فعال فوتبال
|
Quote:
این پیش شماره بود و ما برای شماره های بعدی تلاش میکنیم. بیشتر جنبه استارت و قالب بندی داشت تا برای شماره های بعدی دوستان کمک کنن. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال درآمد اینترنتی
|
تبریک میگم که بالاخره یکی از پروژه های مطرح شده در PT / وبمستر ها به نتیجه اولیه رسید . فقط با توجه به تاپیکی که پیش از انتشار زده شد به نظر میومد افراد بیشتری تو تهیه شرکت داشته باشند .
انشالله با مشارکت بیشتر افزایش کمی و کیفی خواهد داشت . با اجازه شما من یه پست تو بلاگ میزارم برای انتشار این مجله ! :P Code:
http://www.adsblog.net/persiantools-internet-income-magazine-86.html
Last edited by mohsenshahbazi; 11-10-2009 at 09:41 AM.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
کاربر فعال فوتبال
|
Quote:
امیدوارم این استارت باعث بشه در شماره های بعدی دوستان بیشتری همکاری کنند. |
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
|
ممنون یوسف جان، امیدوارم ادامه داشته باشه و وسط کار رها نشه
![]() |
|
|
|
|
|
#8 |
|
کاربر فعال فوتبال
|
|
|
|
|
|
|
#9 |
|
Registered User
|
موفق باشی
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
|
حاجي تو از من و مصلحي زرنك تريا ! ما هنوز تو بالا اوردن سايت مجله و ايناييم تو يهو عمليش كردي
![]() من اعلام امادكي ميكنم و مقاله هايي در تخصص خودم برات ميفرستم از دوستان عزيز هم ميخوام كه بقيه هم كمك كنن تا يه مجله خوبي بديم بيرون ![]() Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
کاربر فعال فوتبال
|
موفق باشید.
u2 Quote:
زرنگی بده مگه؟ امیدوارم تجربیاتت بتونه کمک بزرگی به ما کنه. |
|
|
|
|
|
|
#12 | |||
|
|
Quote:
![]() Quote:
Quote:
من كوجيك تر از اونيم كه بيش اساتيدي مثل جناب مصلحي - شما - جناب شهبازي و بقيه اساتيد اين بخش نظري بدم سربلند باشيد Last edited by Shemshad; 11-10-2009 at 02:58 PM.. |
|||
|
|
|
|
|
#13 | |
|
کاربر فعال فوتبال
|
Quote:
این شکسته نفسیت من رو کشته :دی هر موقع منم مثل شما کاربر فعال بخش درآمد شدم، میام تو جمع اساتیدی که نام بردی. حالا حالا ها باید بدوییم تا به شما ها برسیم. سربلند باشی. |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
مدیر موبایل
|
سلام
خسته نباشید به یوسف عزیز که کار تهیه مجله رو انجام داده مجله خوبی شده،مخصوصا برای شروع / امیدوارم همیشه ادامه داشته باشه و با قدرت بیشتری پیش برین :دی موفق باشید |
|
|
|
|
|
#15 | |
|
کاربر فعال فوتبال
|
Quote:
![]() مجله ما کجا و مجله فوتبال شما کجا ... ما هنوز مونده به شما برسیم. بابات عکس روی جلد هم بازم تشکر میکنم ازت. |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|