![]() |
|
|
#3526 |
|
PocketPC کاربر فعال
|
ArabizeIT - Farsi & Arabic KeyBoard
![]() دانلود ArabizeIT_-_Farsi___Arabic_KeyBoard.exe پسوورد هنگام نصب وارد كردم بايد كپي كنيد ![]() Last edited by imate_pda2k; 10-05-2006 at 03:52 PM.. |
|
|
|
|
|
#3527 |
|
PocketPC کاربر فعال
|
درسته. لينك از پست 3540 كپي و تصحيح شد.
Last edited by imate_pda2k; 10-05-2006 at 03:54 PM.. |
|
|
|
|
|
#3528 | |
|
Registered User
|
Quote:
کاش دوستان دیگه هم امتحانش می کردن. انشاالله که سالمه(من که چشم اب نمی خوره)
|
|
|
|
#3529 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
موفق باشید |
|
|
|
|
|
|
#3530 |
|
Registered User
|
pocket dos ورزن جدید می خواهم
با تشکر از جناب king_dani |
|
|
|
|
|
#3531 |
|
Registered User
|
سلام از بابت اطلاعاتی که میدی خیلی ممنون 1 سوال دارم من نمیدونم چه طوری فایل rar تو گوشیم بریزم گوشی من نمیتونه بشناسدش لطفا help
|
|
|
|
|
|
#3532 |
|
Registered User
|
با تشکر
ولی منظور من برای برنامه های جاوا است که بشه روی مموری کارد نصبشون کرد... |
|
|
|
|
|
#3533 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3534 |
|
Registered User
|
مشکل Send کردن SMS
سلام
برنامه های مختلفی اینجا هست برای SMS ولی خوب هرکسی راجع به هرکدوم از برنامه ها یه شکایتی کرده و به نظر من اصولا برنامه های بدون مشکلی نیستن و همیشه ترجیح دادم از برنامه خود WM استفاده کنم. فقط یه مشکل اساسی داره ! اونم اینه که اگر SMS فرستاده نشه که این اتفاق هم زیاد میفته اونوقت فقط یه پیغام میده که باید Ok کنی و دوباره دستی بفرستی! و خوب اگر حواست بهش نباشه یهو بعد از 3 ساعت میبینی هنوط نرفته! حالا میخوام ببینم که برنامه ای هست که در این مواقع SMS رو بفرسته تا Send بشه. مثل گوشهای Nokia. نمیدونم دیدید یا نه ولی اگر مشکلی پیش بیاد SMS رو کیو میکنه و بعد از 2 3 دیقه دوباره میفرسته. این کار و نمیدونم چند بار انجام میده ولی معمولا انقدر مبفرسته تا بره. در نهایت اگر نشد اونوقت یه پیغام میده ! اگر کسی همچنیا برنامه ای دیده یا برنامه دیگه ای این کار بکنه ولی زیاد دخالت توی بقیه چیزا نکنه دیده به منم بگه و خانواده ای رو از نگرانی در بیاره مرسی نیما |
|
|
|
|
|
#3535 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
به هر حال اگر چیزی یافتید ما رو هم بی نصیب نذارید |
|
|
|
|
|
|
#3536 | |
|
همکار انجمن موبایل
|
Quote:
ببینید وقتی با بلوتوث از یه موبایل دیگه فایل یا عکس هرچی میگیریم یه راست میره تو همون مای داکیومنتس...نمیشه کاری کرد که هنگام دریافت بره تو مموری کارت....ممکنه فایل حجیم باشه و نخوایم بیاد تو مموری داخلی... ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3537 | |
|
همکار انجمن موبایل
|
Quote:
اخرش این پرشین تولز منو دیوونه میکنه ...اخه چرا این اتچمنت ها رو نمیشه دانلود کرد ....تو رو خدا کسی اگه داره این برنامه رو یه جا دیگه اپلود کنه ادرس بده...کلی میگردیم اخرش که گیر میاد اتچمنت شده تو پی تی....پی تی هم که قربونش برم معلوم نیست چه مرگی داره... ممنون ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3538 |
|
Registered User
|
آقا ميشه لطفا براي من طريقه كامل نصب كردن ويندوز 2005 را توضيح بدهيد. در ضمن من اطلاعات زيادي از پروگرام واين چيزها ندارم خواهشن به زبان ساده لطفا توضيح بدهيد
متشكرم ![]() Last edited by nima62us; 09-30-2006 at 02:41 AM.. |
|
|
|
|
|
#3540 |
|
Registered User
|
باز هم سلام
دوستان عزیز یه برنامه مثل ACD See رو میخواستم اگه کسی داره بذار شبیه این برنامه PocketArtist3 هست؟ لطفا برنامه با کرکشو بذار چون توی پست ها کرکشو کار نمی کرده و هم برنامه resco phto viewer باکرکشو هم بذار ممنون |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|