![]() |
|
|
#3617 | |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
Quote:
حالت چطوره لانگ جان جون؟ (واسه طبیعی کردن پست ) ::: از همون im+ می شه به اکانت های msn هم connect شد. البته معمولاً یه pocket msn messenger توی wmها نصب هستش، اگه توی hpت (ارواحنا فدای اون قدو قوارش ) نبود، ازینجا دانلود کن![]() مخلصم ![]() |
|
|
|
|
|
|
#3618 |
|
فروشنده
|
242 صفحه .... اي كم و بيش ميشه گفت بدك نبود ولي يه خدا خير نديده اي يه سايت توپ واسه كرك نرم افزارهاي پاكت پي سي معرفي نكرد كه نكرد اي اي مدير انجمن كجائي كه برسي بداد اين ناتوان
تو رو به جدت قسم يه سايت مفيد واسه كرك نرم افزارهاي به روز پاكت پي سي معرفي بنما |
|
|
|
|
|
#3619 | |
|
PocketPC کاربر فعال
|
Quote:
اينم لينك |
|
|
|
|
|
|
#3620 |
|
Registered User
|
برنامه IM Plus v4.21 cracked
اینم برنامه ای که میخواستین،فقط اول read me خوب بخونید و بترتیب کارایی که گفته انجام بدید.اگر به مشکلی برخوردید بگید که بیشتر توضیح بدم.
از برتری های این ورزن اینه که از wi-fi هم ساپورت میکنه. اینم لینک دانلود: http://rapidshare.de/files/36390210/...1cked.rar.html بازم میگم،اول read me بخونید. |
|
|
|
|
|
#3621 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3622 |
|
PocketPC کاربر فعال
|
آگه منظورت فايل كرك فتوشاپ 3 هست بايد بگم كه فقط يه "URL نميدونم چرا زيادي بود اولش بر ميداشتيد درست ميشد .
الان درسته دانلود كرك فتوشاپ 3 ( راستي براي دانلودش "دانلود از rapidshare " بايد اول داپ رو "از آيكون سمت راست پايين ويندوز" Disable كنيد ) Last edited by imate_pda2k; 10-12-2006 at 03:34 AM.. |
|
|
|
|
|
#3623 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() آره اون IM+ خوب کار می کرد یه زمانی اما اون yahoo messenger وmsn messenger که رو خوده ویندوز هست واسه windows mobile هایی که phone edition هستند کار نمی کنند شما pocket pc چی هست الان؟ چون windows mobile 5 جدید google account رو هم مثل orkutمیشه باهاش چک کرد اگه بخواین!! |
|
|
|
|
|
|
#3624 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
يكي از دوستان همت كنند و يكسري برنامه مخصوص رياضي (محاسبات و فرمول هاي رياضي و علي الخصوص رسم توابع و ...) ارائه دهند.
متشكر
|
|
|
#3625 |
|
Registered User
|
کمک کمک کمک
به خدا دیونه شدم
سلام ببخشید حدود 4 ساعته که در نت دنبال این نقشه لعنتی تهران ناویگیتور می گردم هر چی لینک هست خرابه تو همین ترد هم دوستان عزیز چندتا لینگ گذوشتن ولی خرابه دکتر عزیز طلا تورو خدا یه نفر یا یه لینک دریت یذاره یا مردونگی کنه یه جایی اپلود کنه که فکرکنم 130 مگابایتی باید باشه منتظر کمک های سبزتان هستم نمی دونم دست به دامن کی بشم Last edited by mars1920; 10-12-2006 at 10:44 PM.. |
|
|
|
|
|
#3626 |
|
Registered User
|
MOBILUCK
سلام ..
این برنامه MOBILUCK خیلی باحاله قبلا معرفیش کردم ولی هنوز کسی کرک واسش گیر نیاورده .. گفتم یاد آوری کنم ... واسه بلوتوث بازی حرف نداره |
|
|
|
|
|
#3627 |
|
PocketPC کاربر فعال
|
|
|
|
|
|
|
#3628 |
|
Registered User
|
احتياج به برنامه
سلام و خسته نباشيد خدمت مدير محترم و دوستان عزيز
خواستم اگر زحمتي نيست برنامه Essential Contax PRO را به همراه كرك برايم پيدا نماييد پيشاپيش كمال تشكر را دارم |
|
|
|
|
|
#3629 | |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
Quote:
متاسفانه بنده موفق به کرک کردن نشدم. اگر ممکن است بطور کامل و جامع توضیح دهید. سپاس |
|
|
|
|
|
|
#3630 |
|
Registered User
|
سلام.این برنامه nice start رو که اینستال کردم وقتی برنامرو اجرا میکنم و بعد میره رو استند بای وقتی دکمه پاور رو میزنم یه صفحه ساده میاد که پسورد میخواد وقتی کد رو وارد میکنم تازه باز میره تو صفحه اصلی برنامه چرا اینجوریه؟نمیشه کاری کرد که همش تو صفحه اصلی برنامه بره و اون صفحه ساده نیاد؟
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|