PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > تکنولوژی > Pocket PC و PDA > نرم افزار Pocket PC

Reply

امکانات بيشتر
Old 10-25-2006, 07:30 PM   #3766
Trusted Member
X_Farhad
Pocket PC کاربر فعال

لوگوی سبز رنگ موقع بالااومدن ویندوز (ارائه شده در aku ســه به بعد) ، مخصوص htc ها

http://primeupload.com/file/2843/HTC-WMLogo.cab.html

Old 10-25-2006, 07:59 PM   #3767
Trusted Member
X_Farhad
Pocket PC کاربر فعال

این یکی رو کسانی که s200 یا جمین دارن دانلود کنن، یه تغییراتی در نحوه تعامل دستگاهتون با فایل های cab رو ایجاد می کنه، از جمله اینکه بعداز اینستال، پاکشون نمی کنه
http://primeupload.com/file/2847/HTC...gs-v2.cab.html

آپدیت Sim Mangaer به ورژن 5.22
http://primeupload.com/file/2853/HTC...pdate.cab.html

دستگاه های wm5 دار همه ساپورتش رو دارن، ولی اگه برحسب اتفاق مال شما نداره، این ساپورت a2dp رو اضافه می کنه به دستگاهتون:
http://primeupload.com/file/2855/HTC-BT-A2DP.cab.html

SmartDialling مخصوص دستگاه های HTC هستش، بقیه دوستان این رو نصب کنید، شاید روی دستگاه شما هم کار کنه (At Your Own Risk!!)
http://primeupload.com/file/2857/MP-...igned.cab.html

X_Farhad is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2006, 12:30 AM   #3768
Trusted Member
MohsenID
PocketPC کاربر فعال

MohsenID's Avatar

Quote:
نوشته ای از X_Farhad View Post
این یکی رو کسانی که s200 یا جمین دارن دانلود کنن، یه تغییراتی در نحوه تعامل دستگاهتون با فایل های cab رو ایجاد می کنه، از جمله اینکه بعداز اینستال، پاکشون نمی کنه
http://primeupload.com/file/2847/HTC...gs-v2.cab.html

آپدیت Sim Mangaer به ورژن 5.22
http://primeupload.com/file/2853/HTC...pdate.cab.html

دستگاه های wm5 دار همه ساپورتش رو دارن، ولی اگه برحسب اتفاق مال شما نداره، این ساپورت a2dp رو اضافه می کنه به دستگاهتون:
http://primeupload.com/file/2855/HTC-BT-A2DP.cab.html

SmartDialling مخصوص دستگاه های HTC هستش، بقیه دوستان این رو نصب کنید، شاید روی دستگاه شما هم کار کنه (At Your Own Risk!!)
http://primeupload.com/file/2857/MP-...igned.cab.html

فرهاد جان عالی بود دستت درد نکنه،لطفاً اگه بازم از اين update ها داشتی بزار
راستی اين a2dp چی هست؟
MohsenID is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2006, 01:42 AM   #3769
Trusted Member
X_Farhad
Pocket PC کاربر فعال

Quote:
نوشته ای از Mohsenid View Post
فرهاد جان عالی بود دستت درد نکنه،لطفاً اگه بازم از اين update ها داشتی بزار
راستی اين a2dp چی هست؟
خواهش می کنم محسن جان از وقتی این لوگو سبزه رو گذاشتم دوس دارم هی سافت ریست کنم!!!
a2dp یه پروتوکول انتقال صداست، با بودنش می شه از هدست های استریوی بلوتوث استفاده کرد... s200 داره لازم نیست نصب کنید
Old 10-26-2006, 10:02 AM   #3770
Trusted Member
sia999us
کاربر فعال سخت افزار

sia999us's Avatar

Quote:
خواهش می کنم محسن جان از وقتی این لوگو سبزه رو گذاشتم دوس دارم هی سافت ریست کنم!!!
a2dp یه پروتوکول انتقال صداست، با بودنش می شه از هدست های استریوی بلوتوث استفاده کرد... s200 داره لازم نیست نصب کنید
فرهاد جان اين لوگو رو چه جوري ميشه تغيير داد؟
VGA: Asus 8800GT 1GB
RAM:2x2GB Patriot DDR3
HDD:80 Sata Max + 300 Western Digital
SOUND:X-Fi Fatality Gamer Pro
SP:Creative 7900
CD/DVD-RW:Asus40,BenQ 1640
PSU:Coolermaster 650W
CASE:Thermaltake Soprano
sia999us is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2006, 11:14 AM   #3771
Trusted Member
X_Farhad
Pocket PC کاربر فعال

Quote:
نوشته ای از sia999us View Post
فرهاد جان اين لوگو رو چه جوري ميشه تغيير داد؟
فایل cab رو نصب کنید دیگه
Old 10-26-2006, 01:47 PM   #3772
tetis
Registered User

tetis's Avatar

Quote:
ایول
حالا کی بشینه 400 مگابایتو دانلود کنــــه

راستی لاور جان، شما فایل کرک شده ی لینگوو سافت فلش کاردز رو دارین؟
من دارم دانلود مي كنم اگر تمام شد رايت مي كنم هركي خواست براش پيك كنم ( پول پيك را خودش بده!!!!)
tetis is offline   Reply With Quote
Old 10-26-2006, 02:24 PM   #3773
Trusted Member
X_Farhad
Pocket PC کاربر فعال

Quote:
نوشته ای از tetis View Post
من دارم دانلود مي كنم اگر تمام شد رايت مي كنم هركي خواست براش پيك كنم ( پول پيك را خودش بده!!!!)
منو بزار تو نوبت

Quote:

دوستان کسی Firewall برای پاکت پی سی سراغ نداره؟؟؟؟

هرکی براش این مشکل پیش اومد،آن اینستال کنه و دوباره اینستال کنه، بعد بره توی رجیستری، اینجا:

Code:
hkey_local_machine\software\pocketMind\pocketMusic\
و مقدار ex رو صفـــــــــر قرار بده، حلـّـه

Last edited by X_Farhad; 12-01-2006 at 06:46 PM..
Old 10-26-2006, 03:34 PM   #3774
Special Member
king_dani
مدیر بازنشسته

king_dani's Avatar

Send a message via Skype™ to king_dani
SPB Insight

Spb Insight

RSS چیست ؟
RSS مخفف کلمات Really Simple Syndication به معنی تشکیل ارتباط های بسیار ساده است. RSS یک قالب طراحی شده با XML برای به اشتراک گذاشتن محتویات وب مثل عنوانهای اخبار ، مقالات و ... است. سرویس RSS شامل فهرستی از اقلامی است که هر کدام شامل یک سر مقاله یا تیتر، یک شرح کوتاه برای آن مطلب و یک لینک به آن صفحه در سایت مورد نظر است.

چگونه می توان از این RSS ها استفاده کرد؟
برای استفاده از این RSSها به نرم افزاری برای خواندن آن نیاز دارید، این نرم افزار که RSS Reader نامیده می شود به شما اجازه می دهد که این سرویس را در جاهای دیگر به نمایش بگذارید و به صورت اتوماتیک به محض عوض شدن آنها در سایت اصلی در سایت یا browser شما بروز نشان داده شود.

نرم افزارهای RSS Reader مختلفی بصورت رایگان و یا برای فروش بر روی اینترنت در دسترس است. بیشتر این نرم افزار ها با دانلود و نصب بسیار راحت اجرایی می شوند و تعدادی از آنها نیز بصورت سرویسهایی تحت وب قابل استفاده هستند که شما باید برای این کار باید در آنها ثبت نام کنید و بعد لینک های RSS مورد نظر خود را در آنها اضافه نمایید.

به کمک برنامه Spb Insight شما میتوانید به اخبار و اطلاعاتی که در اینترنت بصورت RSS وجود دارد دسترسی پیدا کنید.

لینک دانلود :

Code:
Serial : 3H3DEFO87B46

http://www.danieljafari.com
king_dani is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2006, 12:37 PM   #3775
ahwaztaxi
Registered User

ahwaztaxi's Avatar

Send a message via Yahoo to ahwaztaxi
Quote:
اون update ها عالی بود مرسی
یه سوال داشتم : آیا رابط یا یک چیز تبدیل کننده برای اینکه بشه به jamin or s200 مستقیما هدفون معمولی وصل کرد وجود داره ؟
ahwaztaxi is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2006, 04:40 PM   #3776
Trusted Member
X_Farhad
Pocket PC کاربر فعال

سلام، خوش اومدین آصف خان، ممنون از لطفتون
من جواب پستتون رو توی تاپیک "سوال و جواب در مورد پاکت پی سی" می زارم
Old 10-27-2006, 09:22 PM   #3777
Trusted Member
DJ Fred
کاربر فعال دانشگاه و تحصیل

DJ Fred's Avatar

Send a message via Yahoo to DJ Fred Send a message via Skype™ to DJ Fred
مورد اول اینه که به شدت دنبال یک Blacklist هست که روی wm5 کار کنه و هم اینکه برای طرف که می خواد تماس بگیره با گوشیه من اصلا بوق آزاد نزنه و از همون اول بوق اشغال بزنه نه اینکه یه بوق یا نصفه بوق آزاد بزنه بعد اشغال بزنه ( خیلی تابلوئه ... ) . در نهایت اینکه خیلی راحت کار کنه . من تا به حال با دوتاشون کار کردم که یکیش call and sms blocker که اصلا کار نمی کنه و الان نصبه رو دستگام یعنی Block نمی کنه ( الیته چون فایلی برای کرک یا رجیستر نداشتم نشد که رجیسترش کنم و احتمالا به خاطر همینه . قبلشم با cal filtering phtocontact Pro کار کردم که همون مشکل بوق آزاد رو داشت...

یک سوال هم از اهل فن دارم که من 3 تا برنامه Lingvosoft Talking dic , Lingvosoft Flsh card , Lingvosoft pb English phrasebook رو نصب کردم که آقای Lover زحمتشو کشیدن ... منتهای برای کرک کردنشون به مشکل برخوردم به طوریکه :

از همون Universal Patch استفاده کردم و اول دیکشنری رو کرک کردم که موفقیت آمیز بود ( همون دو فایل رو بیرون کشیدم و Patch کردم و دوباره جایگزین کردم )...
در مرحله بعد دو برنامه بعدی رو نصب کردم ولی اون دو برنامه دیگه اون دو تا فایل رو نداشتن که همونکارو باهاشون انجام بدم و در حال حاضر Flash card پیغام Unregistered میده و Phrasebook هم اصلا اجرا نمیشه ...

دوستان وارد راهنمایی کنند

خیلی ممنون
DJ Fred is offline   Reply With Quote
Old 10-27-2006, 11:10 PM   #3778
Trusted Member
X_Farhad
Pocket PC کاربر فعال

Quote:
مورد اول اینه که به شدت دنبال یک Blacklist هست که روی wm5 کار کنه
SmartFilter جواب می ده Fred جان! من آخرین ورژنش رو ریختم، خیلی باحال، هنوز 1/3 بوق نخورده بود مشغول می زد، انگار اشکال از شبکه اس البته ورژن آخرش کرک نداشت، آن اینستال کردم، ورژن قبلی کرک شدش رو ریختم، دیگه کار نکرد ورژن جدیده رو هم که دوباره ریختم دیگه کار نکرد گفتم که شما از اول از یه ورژن کرک شدش استفاده کنید حتماً
Quote:
از همون Universal Patch استفاده کردم و اول دیکشنری رو کرک کردم که موفقیت آمیز بود ( همون دو فایل رو بیرون کشیدم و Patch کردم و دوباره جایگزین کردم )...
ایول، من همون یه فایل روهم نتونستم کرک کنم از یکی از بچه ها کرک شده ش رو گرفتم!! فایل کرک شده ی فلش کاردز رو هم منم می خوام، یه خیر خواهی بیاد بزارتش دیگه...
Old 10-28-2006, 12:03 AM   #3779
Trusted Member
X_Farhad
Pocket PC کاربر فعال

Skype for Jaminُ

توضیح خاصی نمی خواد دیگه یکی از چیزهای که واقعاً انتظارش رو نداشتم با پرافت جور در بیاد!
دوستانی که جمین دارن، این فایل cab رو دانلود کنن و نصب کنن (5.83MB) :
Code:
ftp://xda:xda@ftp.xda-developers.com/Uploads/SkypeForPocketPC_Prophet.CAB
یه نکته ای که قابل ذکره، اینه که من توی فروم های ppc که می گشتم، همه جا صحبت از ورژن low cpu اسکایپ شده بود، ولی الان توی سایتش برای ppc فقط یه ورژن گذاشته و نوشته که می نیموم cpu 400mhz می خواد. موضوع اینجاست که اسکایپ low cpu و high cpu با هم تفاوتی ندارن، فقط از کدک ها و کامپرشن های مختلفی استفاده می کنن، در حالت طبیعی کیفیت صدا خیلی بالاس و خوب cpu بالایی هم طلب می کنه، ولی داخل این ورژن یه تغییر کوچیک توی رجیستری اعمال می شه که باعث می شه از یه کامپرشن دیگه استفاده کنه ، کیفیت صدا می یاد پایین تر، ولی حداقل کـــار می کنه

نکته: به کامپیوتر هایی که لینوکس دارن نمی تونید زنگ بزنید، خود اسکایپ هم روی سرور لینوکسه واسه همین نمی شه باهش تماس آزمایشی گرفت

حالا یه سوال::: کسی می دونه چجوری می شه به جای gprs یا wifi ، از کانکشن اینترنت معمولی، یعنی همون از طریق active sync از این اسکایپ استفاده کرد؟
Old 10-28-2006, 02:14 AM   #3780
Trusted Member
X_Farhad
Pocket PC کاربر فعال

PhatPad

یه جایگزین خیــــــــــــــــلی عالی برای Notes ! امکانات فوق العاده ای داره! یکی از خصوصیاتش اینه که می تونه فایل هارو به فرمت های مختلف (ازجمه jpg و png ) ذخیره کنه. خصوصیت مهم ترش رو فقط بعد ازینکه امتحانش کنید متوجه می شید

ًًWM5
WM3
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules