![]() |
|
|
#3826 |
|
Registered User
|
لطفا یه کمکی بکنید
با سلام به همه من دنبال یه ماشین حساب حرفه ای که بتونه انتگرال نا معین یا مثلا رسم انواع نمودار رو انجام بده می گردم کسی میتونه به من کمک بکنه
![]() |
|
|
|
|
|
#3827 |
|
PocketPC کاربر فعال
|
|
|
|
|
|
|
#3828 | |
|
Registered User
|
كرك
Quote:
اينم كرك اين برنامه http://xonix.persiangig.com/xonix_ja...RM.PPC2002.zip
|
|
|
|
#3829 | |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
Quote:
بدون سريال نامبر به هيچ وجه اجرا نمي شود. كرك يافت نشده ؟ دوستان لطفا" كمك كنند
|
|
|
|
#3830 | |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
Quote:
(اين پست را براي آن عزيزي كه درخواست كرده بود بالا آوردم) |
|
|
|
|
|
|
#3831 | |
|
کاربر فعال سخت افزار
|
Quote:
كركش كار نميكنه...
CPU FAN:Thermaltake BigWater 745+Arctic Ceramique MB:Asus P5QC VGA: Asus 8800GT 1GB RAM:2x2GB Patriot DDR3 HDD:80 Sata Max + 300 Western Digital SOUND:X-Fi Fatality Gamer Pro SP:Creative 7900 CD/DVD-RW:Asus40,BenQ 1640 PSU:Coolermaster 650W CASE:Thermaltake Soprano |
|
|
|
|
|
|
#3832 | |
|
Registered User
|
spacetime 2.0.6b
Quote:
عزیزم اینو دانلود کن.......نرم افزار فوله...همه کار واست انجام میده...ورژن آخرشه.. http://rapidshare.com/files/1784649/...2.0.6.zip.html |
|
|
|
|
|
|
#3833 |
|
PocketPC کاربر فعال
|
|
|
|
|
|
|
#3834 |
|
PocketPC مدیر
|
|
|
|
|
#3835 |
|
Registered User
|
EasyTweak 2.0
در مورد كرك اگر موردتون حل نشد دوباره آپلود كنم
ولي نبايد مشكلي باشه؟؟؟؟؟ اينم يه برنامه توپ توپ باسه تغييرات رجيستر به نظر من تو سري برنامه هاي تغييرات رجيستر از همه كاملتره. ![]() improve the pocket pc performance, make better security, enable known hidden features, tune your pocket PC in what you want to be, even change your operator logo of your window mobile phone.NEW! دانلود از پرشين گيگ من ![]() |
|
|
|
|
|
#3836 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
animated today
سلام بچه ها ...
نرم افزاری هست واسه wm5 کم بشه باهاش تم متحرک اجرا کرد ..مثل flashdash or animated today کلا امکان گذاشتن gif واسه پس زمینه وجود داره ؟
بشنو سوز سخنم ... که هم آواز تو منم... همه ی جان و تنم ... وطنم وطنم وطنم وطنم ![]() Last edited by coloredpencil; 11-04-2006 at 02:55 AM.. |
|
|
|
|
|
#3837 |
|
Registered User
|
ja;v
بابا خیلی باهالید برای تشکر اینم یه سایت خوب برای دانلود theme و برنامه البته دیر به دیر uptodate میشه
www.imate-user.com |
|
|
|
|
|
#3838 | |
|
PocketPC کاربر فعال
|
Quote:
چرا ؟ this aplication (easweak.exe)requires a newer version of the microsoft@ . NET Compact framework than the version instaled on this device. اگه فايل صحيح رو داري و upload كني ممنون ميشم. نكنه فقط روي wm5 كار ميكنه ؟!!! Last edited by imate_pda2k; 11-05-2006 at 09:13 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#3839 |
|
PocketPC مدیر
|
net compact frame work شما احتمالا" ورژن 1 هست،ورژن 2 رو از سایت مایکروسافت دانلود کنید،انشاله که درست می شه،
|
|
|
|
|
|
#3840 | |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
توضیح در مورد تقویم persdays
Quote:
اما برای آنکه آلارم برنامه کار کند همیشه باید فعال باشد و اصلاً نباید آن را کاملاً ببندید. مثلاً اگر با plus کار می کنید باید این برنامه را هم به استثنا ها اضافه کنید تا close نشود. بعد هم یک دگمه دستگاه را به آن اختصاص دهید و از آن لذت ببرید.
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|