![]() |
|
|
#3886 |
|
Registered User
|
LingvoSoft Dictionary 2006 English <-> Persian (Farsi) for Pocket PC
کسی تونسته یه دیکشنری درست حسابی فارسی استفاده کنه؟
من LingvoSoft Dictionary 2006 English <-> Persian (Farsi) for Pocket PC رو پیدا کردم و trial رو دانلود کردم. خیلی کارش درسته...اما crack رو پیدا نمیکنم...کسی هست که داشته باشه؟ اینجا گشتم، این رو پیدا کردم: http://forum.persiantools.com/showpo...postcount=2605 اما چون من این سایت رو با فیلترشکن میبینم (برای شما هم فیلتر شده؟؟)، نمیتونم فایل های attach شده رو دانلود کنم. کسی میتونه راهنمایی کنه؟ دیکشنری دیگه هم هست که تاییدش کنید؟ ممنون! |
|
|
|
|
|
#3887 |
|
Registered User
|
AE BUTTON PLUS
لینکش کار نمیکنه. کسی لینک کرک و خودشو میتونه بذاره؟ BUTTON MAX که به جسجار نمیخوره!تاچ اسکرینو غیر فعال میکنه. ممنون |
|
|
|
|
|
#3888 | ||
|
Pocket PC کاربر فعال
|
Quote:
من عاشق این desperate housewives ام بعدم، بعله، من این کارو کردم با برنامه ی Pocket DivX Encoder تبدیل کنید و با tcpmp تماشا کنید! می تونید حتی زیرنویس هارو روی فیلم بزارید (زیرنویس دائمی البته، یعنی روی تصویر حک می شه) برای اینکه حداکثر کیفیت تصویر رو بگیرید، توی pocket divx encoder ، وقتی سوال می کنه رای چه دستگاهی می خواید، بزنید PC . بعد موقع ست کردن تنظیمات، بیتریت تصویر رو بزارید روی 400 . البته به صورت تجربی اینو متوجه شدم که، مقدار بیتریت (bps) تصویری که دستگاه می تونه پردازش کنه، رابطی عکس داره با عرض تصویر. یعنی مثلاً برای desperate housewives یا lost که تصویرهاشون widescreen هست (16:9) ، می تونین بیتریتی در حدود 500 بزارید (هرچند 400 واقعاً کافی هستش! ). کیفیت صدا رو هم بزارید روی 128 یا 192 .( این بیتریت هایی که گفتم حداکثر ها برای تصویر 320x240 بود، و البته برای اس200 با یه سی پی یو تنبل 200 مگاهرتزی! هرچند برای اساتیدی که ipaq 6315 دارن هم بی کاربرد نخواهند بود :-" (Quote:
![]()
|
|
|
|
#3889 |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
كسي Black List پيدا نكرد ؟
|
|
|
#3890 | |
|
Registered User
|
Quote:
سلام واست یه جا دیگه آپلود کردم http://rapidshare.com/files/4285506/...patch.rar.html |
|
|
|
|
|
|
#3891 | |
|
PocketPC کاربر فعال
|
Quote:
فرهاد جان ،منم خيلی برنامه convertor نصب کردم ولی ماکسيمم بيتريت همون 400 بود و اصلاً هم کيفيتش خوب نبود همش تصوير و صدا قطع ميشد. ولی الان يه برنامه خيلی توپ گرفتم که با بيتريت 800 ميتونی convert کنی بدونه اينکه دستگاهت کم بياره و خيلی عالی يه dvd رو با کيفيت خوب و subtitle کانورت ميکنه. برای ديدن فيلم هم از smart movie استفاده ميکنم،حتماً امتحان کن،منم گوشيم s200 هستش plato dvd to pocket pc converter 5.49 http://rapidshare.com/files/367031/placzw.rar |
|
|
|
|
|
|
#3892 |
|
مدیر درآمد اینترنتی و سرویسهای Google
|
ممنون از برنامه های باحالتون
من میخوام یک برنامه برای PDA ام بریزم WM5 که همه چیز رو backup بگیره (حتی SMS هارو) آیا این برنامه های backup تنظیمات ویندوز رو هم میگیرند ؟
|
|
|
|
#3893 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#3894 | |
|
PocketPC کاربر فعال
|
Quote:
برنامه vito audio note هم صدايي كه از اسپيكر يا بلند گوي گوشي مياد بيرون رو ضبط ميكنه و خيلي وقت ها هم خودمون كه گوشمون روي گوشي هست صدا رو نميشنويم كه اين ديگه بخواد پر كنه وگرنه از توي خود سيستم گوشي صدايي پر نميكنه
Last edited by imate_pda2k; 11-22-2006 at 02:14 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#3895 | |
|
PocketPC کاربر فعال
|
Quote:
Jeyo Mobile Companion و Sprite Software Pocket Backup Plus 2.0.1 اين كار رو انجام ميدن توي همين بخش معرفي شده |
|
|
|
|
|
|
#3897 | |
|
Pocket PC کاربر فعال
|
Quote:
. من بیشتر از همه سریال ها از اسمال ویل خوشم میاد و آفیس .از توضیحاتتون خیلی خیلی ممنونم . دوستان من مشکلی خیلی خیلی بزرگی که دارم اینه که اصلا نمی تونم با ActiveSync سینس بشم !! تمام ورژن های که موجود بود یعنی 4.1 و 4.2 و 3.6 رو دانلود کردم ولی هیچ کدومشون نتونستن به دستگام سینس بشم .. احتما میدم مشکل از USB باشه ولی همشون راحت میتونم ازشون استفاده کنم !! کسی نمی دونه چطوری مشکلم حل بشه ؟ ؟! ( درایور USB ها رو از کجا میتون دانلود کنم ) ....دوستی که کانورتور اسمارت مووی رو گذاشتن لینکش کار نمی کنه ! برای من ... ( راستی این کانورتورتون کرک شده هست ؟ )
|
|
|
|
#3898 |
|
PocketPC کاربر فعال
|
|
|
|
|
|
|
#3899 |
|
Registered User
|
سلام
خدمت اساتيد گرام عرض شود كه ما تازه رجيستر شديم و البته واقعا تحت تاثير اينجا قرار گرفتم با اين همه فعاليتش فقط يه نكته اي كه برام عجيب بود اينه كه چرا جاي خيلي از برنامه ها اينجا خاليه و بيشتر برنامه هاي اصلي و سيستمي رو معرفي كرديد اينجا مثلا 7-8 بار resco explorer كه البته خوب طبيعيه كه چون ورژن هاي جديد ميادش احتياج به Remember هستش ، اما خوب كاش يكم بيشتر برنامه هاي يوتيليتي رو بهشون توجه كنيم اين يه درخواست كوچولوهه ببخشيد فضولي ميكنيما تو فروم گشتم و جاي بعضي از برنامه هارو خالي ديدم ! مثلا Karao Pocket , Sound mix و .... با اجازه بزرگان ، اگه بخوام تك تك برنامه هايي كه گرفتم رو آپ كنم به دليل سرعت پايين پدرم درست حسابي در مياد ! بنابر اين براي اينكه دوباره كاري هم نشه آدرس يكي از بهترين سايتهايي كه ديدم رو ميزارم كه البته مطمئنا خيلي هاتون ديدينش ، فقط لطف كنين و اگه كرك هر برنامه اي رو كه توش ديدين رو بزاريد ممنون ميشم ، www.Ppc4all.com اگه نرفتين حتما برين ، ببخشيد كه بجاي برنامه سايت معرفي كردم ! اما خوب واقعا خيلي از برنامه هايي كه ميخواستم بزارم رو از همين سايت گرفتم پس دوباره كاري چرا ؟![]() |
|
|
|
|
|
#3900 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|