![]() |
|
|
#526 |
|
Registered User
|
كمك شديد براي فارسي ساز
سلام دوستان. من مدّتهاست دنبال يك فارسي ساز خوب براي سيستمهاي 2003 مي گردم ولي هر كدوم رو كه امتحان كردم هيچ كدوم به خوبي همون LENG نديدم! آدرسشم اينجاس
مي خواستم از دوستان درخواست كنم براي آخرين بار اگر كسي سريال نامبر يا كركي براي اين فارسي ساز دارد همينجا بگذارد چون هيچ جايي روي اين اينترنت نبود و يا اگه نشد از دوستان خواهش دارم هر كدوم اون فارسي سازي كه نصبش كرده و ازش استفاده مي كنه و ازش راضي هست رو برام بنويسه.... درضمن ماشين من ماي پال آ620 بي تي هستش با تشكر |
|
|
|
|
|
#527 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#528 | |
|
Registered User
|
Quote:
از نظر كرك مشكل داره يا با اون وسيله مورد نظر كار نمي كنه؟ اگه با وسيله ات كار نميكنه از منوي learn استفاده كن ببين مشكلت حل مي شه؟آخه اين نرم افزار مود يادگيري امواج رو هم داره راستي گوشيت imate jam هستش يا ...؟ تا حالا با Infrared چيزي منتقل كردي؟ infrared گوشيت كار مي كنه؟ جواب اينها رو بدي فكر كنم بتونم كمك كنم اگه مشكل ديگه اي هم هست بگو شايد حل شد ![]() Last edited by mojtabaa; 07-01-2005 at 10:16 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#529 |
|
Registered User
|
با سلام خدمت همه دوستان
نسخه جديد برنامه Battery PAck Pro اومده اونهايي كه مي خوان دانلودش كنن اينجا رو كليك كنند شماره سريالش هم اينه: 00PTDLFOY5 گفتم خودم قبل از اين كه كسي بگه كرك و لينك كار نمي كنه Update كنمش اميدوارم خوشتون بياد Last edited by mojtabaa; 07-01-2005 at 09:01 PM.. |
|
|
|
|
|
#530 |
|
Registered User
|
اقا شرمنده هااااا
كرك شد برنامه ولي با دستگا ه ها كار نمي كنه بعد اينفرد هم درسته مشكلي نداره فايل ميفرستم ميگيرم بعد دستگاهم I-mate -- Pocket Pc هستش بعد وقتي با منو لرن ميخواهم كار كنم بعد ار 4-3 ثانيه ميگه تايم اوت تراي اگين (time out try again) |
|
|
|
|
|
#531 |
|
Registered User
|
سلام خدمت همه دوستان
من هم از امروز عضو گروهتون بدونين از همه كساني كه بدون چشمداشت دانسته هاشونو منتقل ميكنن خيلي ممنونم |
|
|
|
|
|
#532 |
|
Registered User
|
گوشي من imate jam
من هم نتوانستم با remot كار كنم لطفا ورژني كه اين سريال باهاش كار ميكند را بگين |
|
|
|
|
|
#533 | |
|
Registered User
|
Quote:
نمي دونم چرا واسه شما كار نمي كنه از نظر كرك كه كسي مشكل نداره ولي انگار اين برنامه امواج رو نمي فرسته البته حداكثر فاصله 3 تا 4 متره و قسمت infrared گوشي بايد روبروي چشم دستگاه مورد نظر باشه. توي مود لرن هم دكمه مورد نظر رو روي imate مي زنيد و بعد چند ثانيه دگمه كنترل دستگاه مورد نظر را نگه مي داريد. برنامه يك بوقي مي زنه و مي گه كه اين كار رو براي ساير دكمه ها هم تكرار كنيد. من ديگه مشكلي به نظرم نمي رسه كه باعث كار نكردن برنامه بشه چون من خودم با اين برنامه كلي كار و شيطوني كردم!! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#534 |
|
Registered User
|
توي مود لرن هم دكمه مورد نظر رو روي imate مي زنيد و بعد چند ثانيه دگمه كنترل دستگاه مورد نظر را نگه مي داريد. برنامه يك بوقي مي زنه و مي گه كه اين كار رو براي ساير دكمه ها هم تكرار كنيد.
من اين قسمت رو متوجه نشدم ميشه بيشتر توضيح بديد ![]() |
|
|
|
|
|
#535 |
|
Registered User
|
اول منوي لرن رو مي زنيد يك صفحه مي آد و ميگه نوع و اسم وسيله رو انتخاب كنيد.
يعني تلويزيونه يا وي سي دي يا ... نوع و اسم رو انتخاب مي كنيم يك پنجره ميآد كه اسمش رو ميذاريم پنجره الف و يك چيزهايي شبيه به همين كه من مي خوام بگم رو انگليسي مي گه start learning رو مي زنيم. كنترل وسيله رو به فاصله 6 تا 12 سانتي محل Infrared نگه مي داريم و دگمه مورد نظرمون را روي كنترل وسيله چند ثانيه نگه مي داريم. برنامه يك بوق مي زنه و پنجره الف دوباره ظاهر مي شه (دقت كنيد كه تا وقتي برنامه سيگنال كنترل وسيله رو نگيره تا مدتي هيچ عكس العملي نشون نمي ده و بعد از يك مدت timeout ميده بنا بر اين ديدن پنجره الف به معني درست بودن كار برنامه است) همين كار رو براي بقيه دكمه ها تكرار مي كنيم بعد از خاتمه كار end learning رو مي زنيم و وسيله مورد نظر اضافه مي شه. اميدوارم بتونين باهاش كار كنين ![]() |
|
|
|
|
|
#536 |
|
Registered User
|
سلام
من هميشه با نصب فايلهاي cab مشكل داشتم و از نصب فايلهاي cab صرف نظر مي كردم چون اولها كه نمي دونستم چه جوري مي شه نصبش كرد بعد هم كه ياد گرفتم ،ديدم برنامه رو ، روي حافظه اصلي ميريزه كه 64 مگه و نمي خواستم اين حافظه رو زياد اشغال كنم چون باعث كندي و عدم انجام بعضي كارها مثل انتقال اطلاعات توسط bluetooth مي شه بعد از يك مدت ديدم مي شه cab رو هم يك جا ديگه نصب كرد ولي به سختي حالا مي خوام يك برنامه بهتون بدم كه اين كار رو خيلي راحت انجام بده واستون اسمش cat install هستش من برنامه نويسي سايتم رو تموم كنم يك سري برنامه كه واسه pocket pc نوشتم رو مي ذارم اونجا كه خودم باهاشون خيلي حال مي كنم. يكيش يك برنامه SMS به اسم Pocket SMS ه كه واسه فرستادن يك سري SMS به صورت انبوه به شماره موبايل ها به كار ميره و واسه يك ستاد انتخاباتي نوشتمش خوب داستانم زياد طولاني شد اين هم لينك برنامه Cat Install موفق باشيد |
|
|
|
|
|
#537 |
|
Registered User
|
دستت درد نكنه
شما كه زحمت ميكشين لطفا يه فارسي ساز مالي اين pocket pc بنويسين كه هم به درد خودتون ميخوره هم ما ![]() |
|
|
|
|
|
#538 | |
|
Registered User
|
Quote:
اگه فقط ديكشنري فارسي مي خواي ectaco language teacher farsi داره و كركش هم هست و فكر كنم برديا 13ardia همين جا معرفي كردتش كي بورد و اينها رو هم فارسي ساز شهاب داره و حدود 8000 تومان در مياد اگه تبديل تاريخ هل رو به هم مي خواي من مي تونم بنويسم( البته فارسي ساز شهاب همه اينها رو داره ) ولي كي بورد نوشتن سخته و ضمنا فارسي كار كردن كلا سخته چون اولا اگه ديده باشي همه فارسي سازها چپ چين متن رو نشون مي دن و متن فارسي رو بايد بر عكس نشون داد تا درست بشه . من هم توي برنامه هام از خير فارسي گذشتم! اگه دقت كرده باشي Adobe acrobat reader موقع نشون دادن متن هاي فارسي اونها رو برعكس نشون مي ده. به هر حال من تا اونجا كه بتونم و وقتم اجازه بده ، خوشحال مي شم كه كمكي بكنم ولي كي بورد فارسي رو فعلا از پسش بر نميام ![]() Last edited by mojtabaa; 07-02-2005 at 03:34 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#539 | |
|
Registered User
|
Quote:
سريال رو تو كدوم قسمت برنامه ميشه وارد كرد براي رجيستر شدن؟ |
|
|
|
|
|
|
#540 |
|
Registered User
|
Remote
براي Imate SP3I نرم افزار Remote وجود نداره ؟
![]() |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|