![]() |
|
|
#16 | |
|
Registered User
|
Quote:
برام شرایط رو پ.خ کن |
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
فروشگاه حامد ساعتی خیلی خوبه ، و سرعت بار گذاری بالای داره من 1سالیه دارم و خیلی رازی هستم ، مهم ترن قسمت یه فروشگاه
یه کنترل پانل مدیرت که این فروشگاه ساز واقعا کامله |
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
|
[QUOTE=mr_net;2504370]عزیر شما قبلا هم تاپیک زده بودی راجع به فروشگاه ساز حالا دوباره می گم همون رو هم دوباره برسی کن
اگه سئو و رنک برات مهم هست فقط ورد پرس نمونه http://shop.iranget.com/ http://famarket.ir/ [/QUOTE میشه قیمت اینو بگین؟ |
|
|
|
|
#19 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
postage.ir
اين با وردپرس هست دوستان.
|
|
#21 |
|
Registered User
|
کسی طراحی خواست من هستم قیمت فعلا پایینه ( حدود 30 ) چون می خوام به عنوان نمونه کار چند تا داشته باشم
بالاترین کیفیت و ارزانترین قیمت ![]() آخرین محصولات : ویندوز 7 با آپدیت ماه فوریه - Windows 7 Ultimate OEM February 2010 سریال Lost (گمشدگان) - فصل ششم آخرین فیلم HD : مجموعه مستند حیات -BBC Life 2009 آخرین بازی ها : بازی Napoleon: Total War - جنگ نهایی ناپلئون بازی Battlefield: Bad Company 2 - میدان نبرد : کمپانی بد 2 بازی Aliens vs Predator - بیگانه در مقابل نابودگر |
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#23 |
|
Registered User
|
سلام
یک سیستم میخوام که ابتدا شاخصه ها رو بگیره و بعد در رکوردهاش بر اون اساس پیشنهاد بده {چندین نوع شاخصه و سرچ بر همون اساس} و اینکه به سیستم سامان هم متصل بشه سیستم مدیریت محتوا برای این منظور جواب میده؟ ورد پرس چطوره؟ برنامه نویسی بدمش چقد خرجش میشه؟! |
|
|
|
|
#24 |
|
Registered User
|
طراح فامارکت من هستم .
اگر قالب رو خواستید پ.خ بدید .
|
|
|
#25 |
|
Registered User
|
سلام
اینو از طرف کسی بدونید که همه سیستم ها رو بجز حامد ساعتی نصب کرده و از هیچ کدوم راضی نبوده فقط مارکت ساز نسخه طلاییش یعنی رو دستش نیست |
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
|
میشه دوستان نظرشون رو در مورد استفاده از وردپرس بگن
همینطور mt با تشکر
|
|
#27 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
#29 |
|
Registered User
|
اینقدر پی ام ندید : دی
ایران گت اختصاصی هست باید بدید براتون طراحی کنن اونم دوست و همکار خوبم mohammad_p30 براتون انجام میده واسه دی مارکت به خودم مراجعه کنید با تشکر |
|
|
|
|
#30 |
|
Registered User
|
سلام دوستان...2 تا سوال
1- وردپرس سیستم خرید آنلاین داره،یعنی میشه اونو به شتاپ متصل کرد 2- این فروشگاه ساز آفتاب چه جوریاست (http://parsdev.ir/page.php?act=aftabeshop) |
|
|
| امکانات بيشتر | |
|
|