![]() |
|
|
#1 |
|
Administrator
|
طبق همفکری و تصمیمی که با مدیران گرفته شده، اندازه و حجم امضای کاربران کنترل خواهد شد. متاسفانه امضای بعض از دوستان یا با فونتهای درشت نوشته شده یا از عکسهای بزرگی استفاده شده که ظاهر و نظم صفحات فروم رو بهم میریزه.
معیار امضای مناسب به این صورت است: - حداكثر اندازه فونت: اندازه استاندارد نوشته ها، مشابه امضای من، که میتونه حداکثر Bold باشه. - حداكثر تعداد خطوط: امضاي بيشتر از 5 خط مجاز نيست. - حداكثر سايز عكس: سايز عكسهايي كه در امضا به كار برده ميشه حداكثر ميتونه 468 (عرض) در 60 (طول) باشه. (در صورت استفاده از این سایز عکس، استفاده از متن فقط در حداکثر 2 خط مجاز است) - حداکثر تعداد عکس: 1 عدد با رعایت سایز بالا . - عکس استفاده شده نباید تبلیغ سرویس یا محصول خاصی باشد - ترکیب عکس و متن: حداکثر 1 عکس و 3 خط نوشته. - حداکثر حجم عکسهای موجود در امضا 100 کیلوبایت باشد از تاریخ ارسال این مطلب تا 7 روز کاربران فرصت دارند امضاهای خودشون رو ویرایش کنند. بعد از اون تاریخ من و مدیران اقدام به اصلاح امضاهای غیر متناسب خواهیم نمود. از همکاری دوستان ممنونم.
|
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
من مدتش رو 7 روز کردم.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Administrator
|
از اونجايي كه اين موارد رو براي هرچه مرتب تر شدن صفحات فروم انجام ميديم، از کاربران انتظار کمال همکاری رو داریم و دوست نداریم یه جور محدودیت توی فروم ایجاد کنه.
در هر صورت قبلا از همکاری دوستان ممنونیم. کاربرانی که امضاشون خیلی از حدود بالا خارج شده باشه، در مرحله اول و با تغییر امضا به لینک این مطلب، ازشون خواسته میشه که به اصلاح امضاشون بپردازن. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Administrator
|
متاسفانه تو سطح فروم یه سری از امضاها از پستها بیشتر شده! من از مدیران میخوام امضای کاربرانی که رعایت نمیکنند را با ذکر این لینک اصلاح کنند.
از همکاری دوستان ممنونم ![]() |
|
|
|
| Sponsored links | |
|
|
|
|
|
#5 |
|