![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
استخراج فایل gif از فلش
سلام دوستان عزیز
من چند تا بنر تبلیغاتی با فلش طراحی کردم ولی نمیدونم چرا هربار که export اش میکنم کیفیتشون افت میکنه ممنون میشم کمکم کنید ممنون
نمی ترسم از فتنه ی طوفان ، دلی چون دریای خزر دارم شب تاريک و سنگستان و من مست قدح از دستم افتاد و نشکست ![]() نگهدارنده اش نيکو نگه داشت ![]() وگرنه صد قدح نيافتاده بشکست ![]() Best Iranian Wrestling E-Shop Everبجیش به این شانس ![]() ز شیر شتر خوردن و سوسمار - عرب را به جایی رسیده است کار - که تخت کیانی کند آرزو؟ - تفو بر تو ای چرخ گردون تفو وحليب النوق وأكل أول سحلية الأكل هو الموقف العربي الذي تم التوصل إليه في الأحلام العرش؟ اللعاب من العالم لك |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
من حدس میزنم برای اینه که عکسات کوچیک بوده و تو فلش بزرگش میکنی. زمانیکه عکس ها کوچیکن و بعد بزرگ میشن اولش افت کیفی ندارن ولی به محض اینکه افکت میذاری یکدفعه با افت شدید مواجه میشن. البته خود فلش بطور عادی هم کمی رو عکس های بزرگ کیفیت رو کم میکنه.
خرید کالای فیزیکی از آمریکا اولین سیستم خدماتی خرید از سایتهای اینترنتی و آمریکائی در ایران http://forum.persiantools.com/t130347.html خریدار دلار پیپل www.irantishirt.com ده ها طرح زیبا از تیشرت مردانه و زنانه - انواع کفش نایک - آدیداس - دیزل - تیمبرلند - لیوایس - دکتر مارتین - آمریکن ایگل و ... |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Registered User
|
Quote:
468 در 60 هست و اصلا هیچ کاریشون نکردم! ناگفته نماند که در ماکرومدیا فلش 8 این کارو انجام میدم ممنون |
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Registered User
|
Quote:
بعد از ساخت بنر یا هرچی هست Export > Movie > JPEG وقتی jPEG انتخاب کنی به صورت عکسهای شماره دار ذخیره میشه فریم ها به ترتیب حالا برو تو نرم افزار فایرورکس Fireworks 8 ماکرومدیا ، ااونجا فریم بساز و عکسها رو در هر فریم ایمپورت کن بعد که تموم شد Save as بزن بعد Animated Gif بعد برو تپ سوم سرعت حرکت فریم هارو تغییر بده و سیو کن فایل گیف با کیفیت عالی میده بهت فقط اینجوری اگه زیاد فریم بزاری مثلا بالای 20 تا حجم بنررت زیاد میشه میتونی بعد از خروجی گرفتن عکسها در فلش اونهارو با نرم افزارهایی که عکس میگیرن و بنر میدن ه گیف تبدیل کنی که کارت راحت تر میشه اینطوری موفق باشی التماس دعا ... یا حق |
|
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Registered User
|
Quote:
این هم روش جالبیه! ولی یعنی با خود فلش نمیشه کاری کرد؟ اینجوری خیلی طول میکشه ، من وقتش رو ندارم برای هر بنر انقدر وقت بزارم! ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|