![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
شهرام شکوهی
سلام
خب . لازم شد که این تاپیک را بزنم تا از این به بعد درباره این خواننده و اخبار و ... اینجا بحث کنیم. اولین خبر اینکه کلیپ آهنگ مدارا چند روزی هست که داره از PMC پخش میشه. آهنگ و شعر با اونی که تو اون برنامه اجرا شد کمی فرق داره ولی کلیپ بسیار زیبایی هست. حتما ببینید. چند روز قبل هم آهنگی منتشر شد که به نظر میاد آهنگ کلیپی هست که پخش شده. البته آپلودر گفته این آهنگ بدون میکس و مستر هست. لینک دانلود نکته آخر که خیلی مهمه اینه که میشه با رای دادن به آهنگ مدارا اونو به آهنگ شماره 1 برنامه Top 20 که از PMC پخش میشه تبدیل کنیم. فکر کنم این شکلی یه عده متوجه بشن که چه اشتباهی را مرتکب شدن. سایت این برنامه اینه : pmctop20.com . (خوشبختانه سایت فیلی نیست.) خلاصه دوستان جمع بشید که می خواهیم بترکونیم. دی: |
|
|
|
|
|
#2 |
|
کاربر ویژه گفتگوی آزاد
|
کلیپشو بزار دانلود کنیم
![]() من چند وخ پیشا دیدم یکی از سایت های موزیک گفت شهرام شکوهی توی مسابقه خوانندگی نمیدونم چی متاسفانه در عین شایستگی مقام نیاورده. بعد کلیپ اجراش توی اون مسابقه هم گذاشت. که امید و حیدر مریم زاده هم داوراش بودن. من دیدم با گیتار خیلی عالی اجرا کرد. کلیپشم الان دارم. نگید آپ کنا ![]() خلاصه که ایشالا موفق باشه.. ناز تنفسش
|
|
|
#3 | |
|
Registered User
|
Quote:
آره دیگه. اینجا درباره اش بحث شد. تو فروم های دیگه هم همه نظرشون اینه که به حقش نرسید تو اون مسابقه. |
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر ویژه گفتگوی آزاد
|
من آهنگی که گذاشتی رو الان دانلود کردم. درسته. آهنگه همون کلیپه. اجراش هم همونه. بدون میکس و مستر
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
رای دادیم رفتــــــــــــــــــــــ ـــــــــــــ
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
[QUOTE=منصور قیامت;2536675]
نگید آپ کنا ![]() آپ کن ![]() |
|
|
|
|
|
#7 |
|
کاربر ویژه گفتگوی آزاد
|
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
واقعا حقش بود مقام بیاره ...
آهنگ منتشر شده هم خیلی زیباست ... منم بهش رای دادم ... امیدوارم اول بشه ... click to show == دانلود موزیک ویدیو ... ![]() Shahram Shokoohi - Modara
The all natural opiate Last edited by SilentStar; 12-13-2009 at 04:03 PM.. |
|
|
|
|
|
#9 |
|
کاربر ویژه گفتگوی آزاد
|
ممنون دانلود کردم. جالب بود
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
ممنون بابت موزیک ویدئو.
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
من اولين باره اسمشو شنيدم !
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
تو برنامه top 20 آهنگ مدارا 16 شد . برید از الان رای بدید تا بشه شماره 1 .
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
من یه بار باهاش تلفنی صحبت کردم ( همون موقعی که سری قبلی نکست پرشین استار پخش میشد)
آدم خیلی جالب و باحالیه قرار بود یه کارایی بکنیم که دیگه خبرش نشد
امروز درست شش سال و نه ماه و سه روزه که ندیدمش پدرم به برادرم پیوست بعد از یه عمری عاشقی نصیب ما چی شد به جز یه پیرهن مشکی و یک جاده و بی همسفری اون همه بیداری شب چی داشت واصه ما غیر از این تنهایی سرد و سیاه با یه غم دربه دری شبا که دلتنگیه تو قبلمو داغون میکنه چشمای خیسم بد جوری هوای بارون میکنه تو خودمی بدون تو حس میکنم که پیر شدم به جون تو بدون تو از خودم حتی سیر شدم Damn-Farzan-Blues Man-Hamed-Shahram-Captiv-Masoud-S e v d a-Mohsen
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|