![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
با سلام
من دارم یک سایت طراحی می کنم و میخوام بالای سایت به کمک فلش یک فایل avi( کار کردن دستگاهی ) رو نشون بدم سوالم اینه که میشه برای راحت تر شدن کار اول با برنامه های افکت گذاری روی avi افکت بزارم و بعدا اون رو ببرم توی فلش ؟؟؟ آیا میشه در فلش سایز تعریف کرد تا در اندازه ای که می خوام نشون بده لطفا کمک کنین ! اگه هم شما راه بهتری پیشنهاد می کنین ممنون می شم بگید . باز هم ممنون |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
شما فایل avi رو تبدیل کن به flv
کافیه گوگل کنی avi to flv هزار تا برنامه میاره بعد که تبدیل شد با یه پلیر نشونش بدی من اینو پیشنهاد میکنم: http://www.longtailvideo.com/players/jw-flv-player موفق باشی |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
ممنون از همه ي دوستان
اما من يك سوال ساده و مبتدي دارم و اونم اينه كه فيلم در بالاي وب سايت طولش بيشتر از عرضش نيمشه يعني يجواريي بد نشون نميده چون فيلم طول و عرضش يكيه ولي وقتي ميره تو هدر ميترسم با يك مقياس كوچيك نشه !!!! |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
میتونی هر اندازه ای که بخوای در بیاری کافیه x و y بدی ولی مسلمه اگه نسبت رو رعایت نکنی تصویر کش بیاد
یه توصیه دوستانه: کلا بیخیال این قضیه شو چون حرفه ای نیست بهتره تو خود بادی سایت یه جایی تعیین کنی برای نمایش فیلم اینجوری بهتره |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
باز هم مرسي بابت راهنماييتون
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
به جای این کار که avi رو به swf تبدیل کنید شما باید نرم افزار فلش رو روی سیستمت نصب کنی و فایل avi رو درونش import کنی و خودت دستی جاش رو درست کنی و ازش swf بگیری!
در کل این کار توصیه نمیشه! حجم فایل وحشتناک در میاد! یک هدر نباید اندازه intro full flash حجم داشته باشه موفق باشی
نمی ترسم از فتنه ی طوفان ، دلی چون دریای خزر دارم شب تاريک و سنگستان و من مست قدح از دستم افتاد و نشکست ![]() نگهدارنده اش نيکو نگه داشت ![]() وگرنه صد قدح نيافتاده بشکست ![]() Best Iranian Wrestling E-Shop Everبجیش به این شانس ![]() ز شیر شتر خوردن و سوسمار - عرب را به جایی رسیده است کار - که تخت کیانی کند آرزو؟ - تفو بر تو ای چرخ گردون تفو وحليب النوق وأكل أول سحلية الأكل هو الموقف العربي الذي تم التوصل إليه في الأحلام العرش؟ اللعاب من العالم لك |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Registered User
|
Quote:
حتما باید بافر بشه والا ویزیتور باید صبر کنه همش لود بشه بعد ببینه |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
Registered User
|
Quote:
در ضمن شما گفتی بودی با برنامه avi رو تبدیل کن به flv! :O شما یعنی میخوای به ایشون بگی که فایل تصویری flv رو در هدر سایتش قرار بده؟ یعنی این حرفه ایه؟ |
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
شما پست منو بخون دوباره!
|
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Registered User
|
Quote:
ایشون میخوان یه فیلم رو نمایش بدن در محیط وب رایج ترین و اصولی ترین راه نمایش فیلم در محیط وب استفاده از یک پلیر فلش هستش (دیگه فکر نکنم از youtube بالاتر باشه) بهترین فرمتی که هم حجم کمتر و کیفیت برابر نسبت به بقیه فرمت ها داره و برای نمایش فیلم در وب سایت رایجه FLV هستش(بازم قبول نداری مراجعه شود به youtube) شاید خیلی از کاربر ها از جمله ایشون اصلا آشنایی با فلش نداشته باشه که بخواد فیلم import کنه و این حرفا البته اگه کسی فلش رو اصولی بلد باشه این کاری که شما گفتی رو انجام نمیده به هر حال من قصدم راهنمایی بود امیدوارم استارتر تاپیک به جوابش رسیده باشه دیگه بحثی در این مورد نیست شما هم موفق باشی |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Registered User
|
Quote:
ایشون میخواد در هدر سایتش فایلی پخش بشه نه اینکه در هر قسمتی از وبش! (تیتر رو یک مرتبه دیگه مطالعه کنید) |
|
|
|
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
با سلام به
ممنونم بابت راهنمايتون راستش همانطور كه Bahram.ws گفتن من با مسائل فلش آشنايي ندارم و از طرفي هم حق با anf-b كه حجم كار بالا ميره ! شما راهنمايي هاي لازم رو مطابق با نيارم انجام دادين باز هم تشكر مي كنم بابت راهنمايتون ! Last edited by mamalili; 12-26-2009 at 05:23 AM.. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|