PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > فرهنگ و هنرهای سنتی > تاریخ و باستان شناسی

Reply

امکانات بيشتر
Old 01-01-2010, 02:49 PM   #1
*sp*
Registered User

پیش بینی قرآن کریم درباره بدن فرعون(رامسس دوم)در سوره یونس

« و بنی اسرائیل را از دریا عبور دادیم. فرعون و سپاهیان وی بیدرنگ مسلحانه و فراتر از حد خود آنها را دنبال کردند، تا وقتی که داشت غرق میشد گفت: ایمان آوردم به اینکه خدائی غیر از خدائیکه بنی اسرائیل (فرزندان یعقوب) به او ایمان اوردند وجود ندارد و همیشه مسلمان خواهم بود ـــ حالا! در حالیکه تا پیش از این از سپردن بنی اسرائیل سرباز زدی و همیشه نیز مفسد بودی ـــ امروز فقط بدن تو را نجات میدهیم تا برای افراد پس از خودت درسی باشد. هر چند خیلی از مردم از آیات ما غافلند».سوره یونس90-92

واژه فرعون در لغت بمعنی: ساختمان باشکوه است. بعد به فرمانروایان مصر اطلاق شده، که اشاره ضمنی و تلویحی بوده به ساختمانهای بلند بالا و باشکوه آنها. تصویری که میبینیم تصویرهمان فرعونی است که در زمان موسی(ع) حکومت می کرده ونامش رامسس دوم بوده است. او از بزرگ ...

« و بنی اسرائیل را از دریا عبور دادیم. فرعون و سپاهیان وی بیدرنگ مسلحانه و فراتر از حد خود آنها را دنبال کردند، تا وقتی که داشت غرق میشد گفت: ایمان آوردم به اینکه خدائی غیر از خدائیکه بنی اسرائیل (فرزندان یعقوب) به او ایمان اوردند وجود ندارد و همیشه مسلمان خواهم بود ـــ حالا! در حالیکه تا پیش از این از سپردن بنی اسرائیل سرباز زدی و همیشه نیز مفسد بودی ـــ امروز فقط بدن تو را نجات میدهیم تا برای افراد پس از خودت درسی باشد. هر چند خیلی از مردم از آیات ما غافلند».سوره یونس90-92

واژه فرعون در لغت بمعنی: ساختمان باشکوه است. بعد به فرمانروایان مصر اطلاق شده، که اشاره ضمنی و تلویحی بوده به ساختمانهای بلند بالا و باشکوه آنها. تصویری که میبینیم تصویرهمان فرعونی است که در زمان موسی(ع) حکومت می کرده ونامش رامسس دوم بوده است. او از بزرگ ترین فراعنه مصر است. وى از سال ۱۲۹۲ تا ۱۲۲۵ پیش از میلاد به مدت ۶۷ سال سلطنت كرد .درجریان حضرت موسی(ع)از سپردن بنی اسرائیل به موسی سرپیچی نمود و موسی و همراهانش را تعقیب کرد و در دریا غرق شد.پس از غرق شدن افراد باقیمانده دستگاه فرعون که با وی در تعقیب موسی نبوده اند او را از آب گرفته و مومیائی می کنند، و امروزه در معرض تماشای جهانیان است. و از او بیش از هر فرعون دیگر مدرك و مجسمه در دست مى باشد . چیزی که 1400 سال پیش قرآن آن را پیش بینی کرده است.
منبع
*sp* is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2010, 03:01 PM   #2
SherlockHolmes
Registered User

SherlockHolmes's Avatar

Quote:
ایمان آوردم به اینکه خدائی غیر از خدائیکه بنی اسرائیل (فرزندان یعقوب) به او ایمان اوردند وجود ندارد و همیشه مسلمان خواهم بود
مرحوم فرعون از زمانه خودش هم هزار سالی جلو تر بوده !!

SherlockHolmes is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2010, 05:02 PM   #3
MD66
Registered User

MD66's Avatar

Send a message via Yahoo to MD66
Quote:
نوشته ای از SherlockHolmes View Post
ترجمه بد هست
و فرزندان اسرائيل را از دريا گذرانديم پس فرعون و سپاهيانش از روى ستم و تجاوز آنان را دنبال كردند تا وقتى كه در شرف غرق شدن قرار گرفت گفت ايمان آوردم كه هيچ معبودى جز آنكه فرزندان اسرائيل به او گرويده‏اند نيست و من از تسليم‏شدگانم (۹۰)

منظور از مسلمین اون زمان دین اسلام نبوده که عزیز
شبهه ایجاد نکن :دی
Old 01-01-2010, 06:14 PM   #4
anf-b
Registered User

anf-b's Avatar

Panda Golf 2: Christmas Edition Champion!
Quote:
نوشته ای از sherlockholmes
اسلام به معنی تسلیم شدن در برابر خداوند هست!

راستی دیگه عکس از مومیایی ها ندارید که بزارید! خیلی خفنند!

نمی ترسم از فتنه ی طوفان ، دلی چون دریای خزر دارم
شب تاريک و سنگستان و من مست
قدح از دستم افتاد و نشکست
نگهدارنده اش نيکو نگه داشت
وگرنه صد قدح نيافتاده بشکست
Best Iranian Wrestling E-Shop Ever
بجیش به این شانس
ز شیر شتر خوردن و سوسمار - عرب را به جایی رسیده است کار - که تخت کیانی کند آرزو؟ - تفو بر تو ای چرخ گردون تفو
وحليب النوق وأكل أول سحلية الأكل هو الموقف العربي الذي تم التوصل إليه في الأحلام العرش؟ اللعاب من العالم لك

Last edited by anf-b; 01-01-2010 at 06:17 PM..
anf-b is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2010, 06:22 PM   #5
g3naa
Registered User

g3naa's Avatar

Send a message via Yahoo to g3naa
چه چشماش بزرگه
g3naa is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2010, 08:23 PM   #6
Dariush
Registered User

Dariush's Avatar

Send a message via Yahoo to Dariush
Quote:
نوشته ای از *sp* View Post

واژه فرعون در لغت بمعنی: ساختمان باشکوه است. بعد به فرمانروایان مصر اطلاق شده، که اشاره ضمنی و تلویحی بوده به ساختمانهای بلند بالا و باشکوه آنها. تصویری که میبینیم تصویرهمان فرعونی است که در زمان موسی(ع) حکومت می کرده ونامش رامسس دوم بوده است. او از بزرگ ...

واژه فرعون در لغت بمعنی: ساختمان باشکوه است. بعد به فرمانروایان مصر اطلاق شده، که اشاره ضمنی و تلویحی بوده به ساختمانهای بلند بالا و باشکوه آنها. تصویری که میبینیم تصویرهمان فرعونی است که در زمان موسی(ع) حکومت می کرده ونامش رامسس دوم بوده است. او از بزرگ ترین فراعنه مصر است. وى از سال ۱۲۹۲ تا ۱۲۲۵ پیش از میلاد به مدت ۶۷ سال سلطنت كرد .درجریان حضرت موسی(ع)از سپردن بنی اسرائیل به موسی سرپیچی نمود و موسی و همراهانش را تعقیب کرد و در دریا غرق شد.پس از غرق شدن افراد باقیمانده دستگاه فرعون که با وی در تعقیب موسی نبوده اند او را از آب گرفته و مومیائی می کنند، و امروزه در معرض تماشای جهانیان است. و از او بیش از هر فرعون دیگر مدرك و مجسمه در دست مى باشد . چیزی که 1400 سال پیش قرآن آن را پیش بینی کرده است.
منبع

رامسس دوم در اثر بیماری و کهولت سن در 90 سالگی فوت کرده:
By the time of his death, Ramesses was suffering from severe dental problems and was plagued by arthritis and hardening of the arteries. When he finally died, he was about 90 years old
http://en.wikipedia.org/wiki/Ramesses_II

میشه بگید چه ارتباطی بین این رامسس دوم و حضرت موسی و غرق شدن در آب وجود داره؟!
نمیدونم چرا مذهبی بیش از دیگران رو به دروغ و فریب میارن؟ مگه در هر دینی دروغگویی نکوهیده نیست؟!

Dariush is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2010, 08:36 PM   #7
همکار انجمن
Yousef
همکار انجمن بازارچه

Yousef's Avatar
Quote:
میشه بگید چه ارتباطی بین این رامسس دوم و حضرت موسی و غرق شدن در آب وجود داره؟!
نمیدونم چرا مذهبی بیش از دیگران رو به دروغ و فریب میارن؟ مگه در هر دینی دروغگویی نکوهیده نیست؟!
البته تا اونجایی که من میدونم این رامسس اون رامسس نیست.

پ.ن: دوست عزیزمون فقط کپی پیست کرده و یقینا نمیتونه پاسخگو سوال ها باشه. ضمنا معنی رو درست نیاورده.

دوستان، من در وضع بسیار بدی گرفتار شده و حتی به نون شبم محتاج هستم.
تا حدی که ناچارا غرور خود را زیر پا گذاشته و عاجزانه از شما تقاضای کمک میکنم.
مطمئن باشید که کفش و لباس کهنه، غذای مونده، و حتی کوچکترین کمک های نقدی شما برای من یک دنیا ارزش خواهد داشت.
شما را به خدا از کمک های انسان دوستانه ی خود دریغ نکرده و راضی نباشید من در این فلاکت دست و پا بزنم.
امید من به دستان سخاوتمند شماست،
تمنا دارم برای هرگونه کمکی که از دستتون بر میاد به من پیام خصوصی بدهید.
Yousef is offline   Reply With Quote
Old 01-01-2010, 08:39 PM   #8
imanbaraty
Registered User

imanbaraty's Avatar

Send a message via Yahoo to imanbaraty
باز هم اگه امکان داره از این مومیایی ها و از این داستانها بزارین
مرسی
.....
.....

فروشگاه اینترنتی ترسیم پرس - www.tarsimpress.com
خرید سریال || خرید مستند || خرید مجلات خارجی || دکوراسیون || تیزر تبلیغاتی || گرافیک || کلیپ میکس و مونتاژ
فروشگاه اینترنتی مجلات خارجی دکوراسیون - گرافیک - کامپیوتر
انواع مستند - سریال - محصولات آموزشی - برنامه موبایل و...
جدیدتر دات کام - www.jadidtar.com
نیازمندی و نیازمنیهای روزانه ایران - درج آگهی رایگان
imanbaraty is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules