![]() |
|
|
#16 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
هر جا که هست آرزوی موفقیت دارم براش . خیلی اینجا زحمت کشیده اطلاعات هم که 1 ه
|
|
|
|
#18 |
|
کاربر فعال بازیهای کامپیوتری
|
واقعا اطلاعات عالی و اخلاق فوق العاده در وجود هر کسی با هم جمع نمی شند...
ممنونم از زحمات شون. ![]() واقعا عضو باارزشی برای پی تی هستند و امیدوارم همیشه باهامون بمونند.
|
|
|
|
#19 | |
|
Registered User
|
کمی نگران شدم.... مدتی هست که از ایشون خبری نیست....
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#20 |
|
Registered User
|
بنده نیز تشکر می کنم
I live Just 4 FUN ![]() --------------------------------------------------------- دانلود نسخه جدید گوگل کروم : 5.0.322.2 ----------------------------------------------------------------------------- Microsoft Security Essentials | Google Chrome | مرورگر مورد استفاده ی شما ؟ |
|
|
|
|
|
#21 |
|
Registered User
|
من هم از ایشون تشکر می کنم. به من هم خیلی کمک کردند.
موفق و شاد باشی Igimax عزیز
|
|
|
|
#22 |
|
Registered User
|
Igimax خيلي دوست دارم
به منم كمك كرده امروز دلم واسش تنگ شده بود يه نگا به پروفايلش كردم ديدم امروز يه سر زده بهترينه تو پي تي البته همه دوستان بهترينن ولي Igimax خيلي بهترينه ![]() ![]() ![]() ![]() قاطي كردم |
|
|
|
|
|
#23 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
![]() |
||
|
|
|
|
|
#24 |
|
کاربر فعال درآمد اینترنتی
|
ما که ندیدیم ! کوشن ایشون ؟ :دی یکی خبر بده بهشون که تایپیک رو ببینن
![]() |
|
|
|
|
|
#25 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
کاربر فعال سیستم عامل
|
سلام دوستان عزيز
![]() . WoW.... چي بگم من!! فقط شرمنده از اينكه اين تاپيك رو دير ديدم!! همه شرمنده كرديد منو!! Captiveجان اون تاپيكي كه ميگفتيد اين بود؟! دستتون درد نكنه؟! چرا همون موقع لينك ندادي؟! خيلي خيلي لطف داريد و شرمنده كرديد... هر كاري كردم وظيفه بوده و خوشحالم كه دوستان راضي بودند....... سلامت و شاد و موفق باشيد . آخه من 6 ماهي بود به دليل گرفتاري شخصي نبودم و الان هم پاره وقت هستم! sana جان امروز ما رو ADD كردند داشتم Profile و پستاشو نگاه ميكردم كه يه هو اين تاپيكو اونجا ديدم... باز هم ممنون از لطف همه دوستان و صاحب تاپيك.... موفق باشيد. خداحافظ IgImAx 88/12/07
ياد بديد تا ياد بگيريد. .(Update در 11/03/1388)...............................>>> Join 4Shared Now & i <<<قيمت روزانه قطعات كامپيوتر در PT بخوانيد: آموزش سختافزار ، Voice Chat براي بازيهاي آنلاين و اينترنتهاي كم سرعت ![]() در PT بخوانيد: ليست كامل eBook و مقالات IgImAx و My 4Shared Space و آخرين اخبار برگزيده كامپيوتر و سياست روز ايران در MY Shared RSS Page ، ....... Last edited by igimax; 02-26-2010 at 07:56 PM.. دلیل: تصحيح |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
بنده الان تاپیک رو دیدم من هم به نوبه ی خودم تشکر میکنم !
ممنون ![]()
|
|
|
#28 | |
|
کاربر فعال درآمد اینترنتی
|
Quote:
![]() آخه توی اون تایپیک لینک میدادم آف تایپیک میشد ، هر چند اون پستمم آف تایپیک بود ، به هر حال خیلی زحمت کشیدی و مطئنم هستم که خیلی ها این تایپیک رو ندیدند وگرنه بیشتر پست میخورد. موفق و موید باشی ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 |
|
مدیر خودرو و رانندگی
|
بنده هم واقعا تشکر می کنم از ایشون .
|