![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
از کجا شروع کنم
دوستان من میخوام برنامه نویسی رو یاد بگیرم جهت اطلاع هیچ چیز هم بلد نیستم یعنی حتی یک کلمه هم بلد نیستم کسی میتونه بگه از کجا شروع کنم مجموعه آموزشی که بتونم به راحتی یاد بگیرم چند تا مجموعه گرفتم همشون فقط نرم افزار رو توضیح میدن اصلا در مورد کد نویسی توضیحی نمیدن خلاصه از الفبا آیا مجموعه یا سایتی هست که توضیح داده باشه کامل
|
|
|
|
#2 | |
|
Registered User
|
Quote:
چه زبانی؟ محل سکونت؟ میزان آشنایی با الگوریتم؟
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
اره
php انزلی html یک نظر به ما هم بنداز ![]()
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
اصلا هیچی بلد نیستم یعنی الان گفتی الگوریتم هنگ کردم میخوام یاد بگیرم نرم افزارهای تحت وب بنویسم مثل اسپمرها نرم افزارهای کاربردی و غیره حتی نمیدونم با چه زبان برنامه نویسی میشه اینا رو نوشت در ضمن تهران هم هستم
|
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
1- کتاب طراحی اگوریتم و فلوچارت برای اینکه راه بیفتی
2- خواندن کتاب به زبان مورد نظر 3- تدریس خصوصی (من کرجم اگه مشکل هزینه نداری تدریس می کنم) 4- دیدن فیلم های آموزشی اگه انگلیسیت خوبه که بهترین گزینه هست. 5- چند وقت دیگه شاید یه پکیج برای یادگیری بزارم واسه فروش 6- یه کتاب هم دیدم خیلی قطور بود همه چیز توش بود اسمش یادم نیست از HTML گرفته تا ... 7- نرم افزار کاربردی میخوای بنویسی منظورت تحت ویندوز بود؟ 8- کاری داشتین یا سولی PM بدین از این به بعد. Last edited by MD66; 01-05-2010 at 05:10 PM.. |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
آقا چقدر میگیری آموزش بدی یه قیمت بده ببینم میصرفه یا نه
|
|
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
جواب این سوالات رو ندادین
تحت وب میخوای یاد بگیری؟ چه زبانی؟ محل سکونت؟ میزان آشنایی با الگوریتم؟ __________________ چون هیچی بلد نیستی نباید توقع داشته باشین که همه چیز رو سریع یاد بگیرین البته میشه ولی وقتی الگوریتم نویسی آدم ضعیف باشه یه روزی با مشکل بر میخوره من خودم ادعای برنامه نویسیم نمیشه مخصوصا الان که انواع و اقسام تکنولوژی ها مخصوصا توی طراحی وب اومده بیرون از ajax jquery xml و ... هست تا .... ولی با خیلیهاشون آشنایی دارم. کلا چون من رشته تحصیلیم کامپیوتر بوده خیلی زبان ها رو بلدم ولی در حد متوسط و بعضا حرفه ای در مورد قیمت من پیشنهادی ندارم چون معلوم نیست خونتون کجاست. به نظرم اگه بتونی یکی که تهران هست پیدا کنی برات به صرفه تره. هر چند کلا تدریس خصوصی کمی هزینه بره برات چون سا عات زیادی باید صرف بشه .اگه می گفتی که زبانی میخوای یاد بگیری بهتر بود اگه نرم افزار کاربردی میخوای یه بحث هست اگه تحت وب به بحث جدا. میونتون با کتاب چجوریه؟ حوصله دارین یا نه؟ من php رو از کتاب یاد گرفتم هر چند توی کتاب حرفه ای آدم نمیشه ولی بازم مرجع خوبی هست. اولش سعی کن راه بیفتی بعد یه شرکتی برو واسشون یه مدت کار(حمالی) کن بعدش رات میندازن. ببخشید گفتم حمالی ولی اکثر شرکت ها اولش از آدم کارای چرت و پرت میخوان خودتو نشون بدی خوبه ( رفتی بعد دست منم بگیر :دی) میزان آشنایی با زبان انگلیسیت رو هم بگو با تشکر |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Registered User
|
Quote:
اگه می خواهی زبان برنامه نویسی برای pc یاد بگیری به این ترتیب عمل کن ابتدا پاسکال را یاد بگیر سپس با ++c برنامه نویسی کن و در نهایت با زبان ویژوال بیسیک ادامه بده اما اگه دوست داری تحت وب برنامه بنویسی قضیه فرق داره ابتدا شما باید ببینید در کدوم حوزه می خواهید فعالیت کنید
|
|
|
|
#9 | |
|
Registered User
|
Quote:
ببخشید ولی موافق نیستم ویژوآل بیسیک از اسمش مشخصه واسه بیسیکی ها هست راش میندازه. پاسکال سر اون سمی کولن آخر دستورات خودشو به کشتن میده:دی |
|
|
|
|
|
|
#10 | |
|
Registered User
|
Quote:
در نهایت برنامه نویسی را با ++C ادامه دهند که از پاسکال پیشرفته تر است و با ویژوال بیسیک یا دلفی یا سی شارپ بسته به علاقه شخصی شروع به برنامه نویسی حرفه ای کند این روند هم اکنون در دانشگاه های کشور هم اجرا می شود ![]() |
|
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Registered User
|
Quote:
من از هنرستان رو میگم البته زمان ما qbasic pascal visual basic daneshgah foghe diplom c++ delphi assembly kami c# vase darse paigahe dadeha asp.net lisans asp(albate man prj ro php dadam) java(albte baraye bazi ha) Win asm ... html رو دیگه فاکتور گرفتم توی همشون اگه عزیز میخوای اسپمر بنویسی و تدریس خصوصی خواستی بگو چون من تجربشو دارم Last edited by MD66; 01-07-2010 at 03:33 PM.. |
|
|
|
|
|
|
#12 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
ولی من در کل گفتم نوشتن اسپمر وبلاگ هم خیلی سخت نیست دیروز برای یکی از ارائه دهنده های سرویس وبلاگ نوشتم به هر حال دوست عزیز برای یاد گرفتن بهتره با MD66 همکاری کنید ![]() |
||
|
|
|
|
|
#13 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote: