esam

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2
نمایش نتایج: از شماره 16 تا 20 , از مجموع 20

موضوع: معرفي بهترين پزشك ارتوپد تهران

Registered User

Icon5

نقل قول نوشته اصلی توسط Muhammadinfo نمایش نوشته ها
    مشکلتون چیه؟
    دوبار از ناحیه تاندول پای چپ و راستم توسط دکتر ستاره در زنجان عمل کردم.ظاهرا دیگه پای چپم مشکل نداره.اما پای راستم از زانو انحراف داره و خمیدگی که باعث میشه پام را بکشم و لنگ بزنه.برای خودم اصلا هیچ وقت مهم نبوده و نیست.چون حس میکنم همینجوری بهترینم.اما فقط میخوام حال یکی را بگیرم که بعد از سالها پشیمون بشه.

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User

نقل قول نوشته اصلی توسط Muhammadinfo نمایش نوشته ها
    مشکلتون چیه؟
    من دوبار از ناحیه تاندول پای چپ و راستم جراحی داشتم توسط دکتر ستاره.زنجان.حالا ظاهرا پای چپم مشکلی نداره اما پای راستم از ناحیه زانو انحراف و خمیدگی داره که باعث انحراف پام و لنگ زدن اون میشه.ببین اصلا برای خودم مهم نبوده و نیست اما بخاطر این مشکل لعنتی کسی را که دوست داشتم از دست دادم.میخوام هر چندتا عمل جراحی که لازمه در یک دوره انجام بدم و برای همیشه با این مشکل خداحافظی کنم.برای همین برام مهمه که حتما بهترین دکتر را ملاقات کنم و ازش قول بهبود صد در صد را بگیرم.

Registered User soroush_shz آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط m.mirtaheri نمایش نوشته ها
    من دوبار از ناحیه تاندول پای چپ و راستم جراحی داشتم توسط دکتر ستاره.زنجان.حالا ظاهرا پای چپم مشکلی نداره اما پای راستم از ناحیه زانو انحراف و خمیدگی داره که باعث انحراف پام و لنگ زدن اون میشه.ببین اصلا برای خودم مهم نبوده و نیست اما بخاطر این مشکل لعنتی کسی را که دوست داشتم از دست دادم.میخوام هر چندتا عمل جراحی که لازمه در یک دوره انجام بدم و برای همیشه با این مشکل خداحافظی کنم.برای همین برام مهمه که حتما بهترین دکتر را ملاقات کنم و ازش قول بهبود صد در صد را بگیرم.
    عزیز میدونم که هیچ مشکلی نیست و به زودی سلامتی گذشته رو به دست میاری و خوشحالم از اینکه روحییه خوبی داری امیدوارم به مراد دلت هم برسی و هم پات خوب بشه و هم به کسی که دوستش داری برسی

منم دیسک کمر دارم از 19 سالگی . زانو سمت راستم هم تو باشگاه اسیب دیده گفتن شاید عمل بخوات

ولی به قول معروف سرتون سلامت

فروشنده معتبر [؟] Ronan آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط m.mirtaheri نمایش نوشته ها
    بعید میدونم دکتری باشه که به شما قول 100 % بده

مدیر نرم افزار و موضوعات عمومی اینترنت Bella_aster آواتار ها
    Tournaments Won: 1

سلام

یک دکتر عالی می شناسم که کارش حرف نداره، از اینایی هم نیست که سه سال دیگه وقت بده، هم خودم پیشش عمل انجام دادم و هم کلی از اطرافیان پیشش میرن ...

دکتر محمد رهبر / متخصص جراحی ارتوپدی، فوق تخصص جراحی زانو، آرتروسکوپی
    آدرس: فلسطین شمالی، بین چهار راه زرتشت و بلوار کشاورز، ساختمان 55 / تلفن: 88903947

7. تبلیغات در اینترنت
صفحه 2 از 2 نخستنخست 1 2