![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
فرش مدنو کلاهبردار است modeno
سلام
حدود 1 سال پیش از نمایندگی مدنو واقع در خیابان دلاوران 3 فرش خریدم مثل این عکس : به پشت فرش و حالتش توجه کنید : فروشنده گفت اینها تنها فرش ها دو گره در جهان هستند و در آلمان تولید می شند.همه چیزش مثل فرش های معمولی هست با این تفاوت که زیبا ترند.ما هم خریدیم!هیچ مورد خاصی هم در مورد شستشو نگفت و روی فرش هم جیزی ننوشته بود. تا اینکه چند روز پیش تصمیم به شستن فرش گرفتیم اما به محض اینکه آب به فرش رسید یه چیزی شبیه به سیمان از زیر اون بیرون اومد. به دست من در عکس توجه کنید . زیرو فروش از اون جدا شد و چیزی که ما فکر می کردیم فرشه تبدیل به یه پارچه رویه و یه آستر شد!!!!یعنی اصلا فرش نیست...یه پارچه زخیم هست که زیرش آستر شده و برای اینکه ضحامتش زیاد شه یه چیزی شبیه سیمان بینش هست که به شکل فرش در بیاد. روی فرش که از استر جدا شده..جایی هم که استر از رویه جدا شده معلومه این زیره فرش یا استر اون هست که کامل جدا شد اون هم با یک بار آب گرفتن روی فرش به دست من توجه کنید...این همون چیزی هست که گفتم مثل سیمان هست. 1- اینها اصلا فرش نیستند.در صورتی که فروشنده ها می گن که فرشند. 2- اصلا قابل شستشو نیستند و فقط باید خشک شویی بشند.یعنی اگر کسی اعتقاد به پاکی و نجسی داشته باشه و فرش نجس بشه نمی تونه آب روی اون بریزه و آب بکشش. 3-اگر یک دفعه دو تا پارچ آب با هم روی اینها بریزند کار فرش تمومه!
جميل البريقی دزد است! Gamil Farhan Albreqy stole my money. never trust him webcrk click here for more! تغیر آی پی از ایرانی به آمریکایی فقط با 1500 تومان در ماه![]() آی پی اختصاصی 4500 تومان![]() فرش مدنو modeno کلاهبردار است و فرش ها با یکبار شستشو از بین می رود |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
آقا پیشنهاد میکنم کلمات کلیدی خوبی استفاده کنی که توی گوگل خوب کش بشه و آبرو نمونه براشون/
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
فکر کنم چسب باشه اما بی کیفیت. چرا به نمایندگی نمیگین؟ باید جوابگو باشن.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
کاربر فعال درآمد اینترنتی
|
جللخالق!
همه جور کلاهبرداری دیدم جز ...! واقعا متاسفم.. |
|
|
|
|
|
#5 | |
|
Registered User
|
Quote:
خودت چی فکر می کنی؟ اگر جواب درستی داده بودند الان اینجا تاپیک زده بودند می گند این فرش ها نباید اینجوری شسته بشه و ما به همه مشتری ها می گیم!اما الان شما برو یه فروشگاهش و بپرس که می شه به صوزت معمولی شست و اونها می گن که آره! معلومه فرشی که نشه آب کشید به درد من و شما که به پاکی و نجسی اعتقاد داریم نمی خوره! ![]() Last edited by @gh@m@hdi; 01-27-2010 at 12:56 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#6 |
|
کاربر ویژه گفتگوی آزاد
|
![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#7 |
|
Registered User
|
همین نشون میده خود مدیر و سازندش آدمای نجسی هستن
|
|
|
|
|
|
#8 |
|
Registered User
|
ببخشید ؛ چقدر خریده بودین ؟
|
|
|
#9 |
|
همکار انجمن بازارچه
|
هر گونه بحث در مورد کلاهبرداری ممنوعه :دی
![]() دوستان، من در وضع بسیار بدی گرفتار شده و حتی به نون شبم محتاج هستم. تا حدی که ناچارا غرور خود را زیر پا گذاشته و عاجزانه از شما تقاضای کمک میکنم. مطمئن باشید که کفش و لباس کهنه، غذای مونده، و حتی کوچکترین کمک های نقدی شما برای من یک دنیا ارزش خواهد داشت. شما را به خدا از کمک های انسان دوستانه ی خود دریغ نکرده و راضی نباشید من در این فلاکت دست و پا بزنم. امید من به دستان سخاوتمند شماست، تمنا دارم برای هرگونه کمکی که از دستتون بر میاد به من پیام خصوصی بدهید. |
|
|
|
|
|
#10 |
|
کاربر فعال برنامه نویسی
|
فرش پفکی
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
میگم چه شانسی دارید شما.... کلاهبردار ها رو جذب خودتون می کنید!
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Registered User
|
اینجاست که انسان باید بگه فرش فقط ایرانی پدر مادر دار.
|
|
|
#13 |
|
Registered User
|
یه نمایندگی هم تو هایپر ستار داره!
|
|
|
#14 |
|
Registered User
|
|
|
|
|
|
|
#15 |
|
Registered User
|
برو مغازش وقتی مشتریش زیاده ابروشونو ببر تا از غلطا نکنن
بگو اومدم یه چند تا اجر ببرم تا یه مرتبه با سیمانتون گذاشتم رو خونمون اینجور رو باید از روی زمین محو کرد
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|