![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
با سلام
پروژه های برنامه نویسی و همچنین نوشتن نرم افزار شما در کمترین زمان ممکن توسط گروه ما در زمینه های : ++C/C Visual Basic Visual Basic.Net #C PHP و جاوا قیمت توافقی اطلاعات بیشتر ---> www.persiancoder.com یاهو ---> persiancoder@yahoo.com ID ما ---> persiancoder |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Registered User
|
persiancoder.com
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Registered User
|
سلام
در چه حد میتونید php بنویسید ؟ آژاکس هم کار کردید ؟
|
|
|
|
#4 |
|
Registered User
|
بابت تاخیر در پاسخم عذر خواهی می کنم
فعلا در گروه ما آژاکس کار وجود ندارد ولی برنامه نویس PHP کار ما ، کار را به اندازه ای که شما وقت داشته باشید و هزینه نمائید انجام خواهند داد من به شخصه تحت ویندوز کار میکنم |
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
من فروشگاه ساز دی مارکت نسخه پیشرفته رو گرفتم ولی یه مشکل بزرگ داره
برای من چینش محصولاتم خیلی مهمه و گزینه ای برای بالا یا پایین بردن محصولات نیست کسی میتونه sort یا همون چینش رو برای من بزاره هر کس بتونه کمکم کنه این فروشگاه ساز رو بهش هدیه میدم __________________
بهترین سایت شطرنج ایران www.shatrang.ir وقتی کلاس پنجم بودم، پسری درشتهیکلی تهِ کلاس ما مینشست که برای من مظهر تمام چیزهای چندشآور دنیا بود و من به سه دلیل از او متنفر بودم، اول این که سیگار میکشید، دوم این که کچل بود، و سومین چیز که از همه چندشآورتر بود این که، در آن سن زن داشت. سالها گذشت و روزی به اتفاق همسرم از خیابان میگذشتم که، همان پسر درشتهیکل تهِ کلاس را دیدم؛ درحالی که کچل بودم، سیگار میکشیدم، و زن داشتم! "دکتر شریعتی" |
|
|
|
|
|
#6 |
|
Registered User
|
هر کی میتونه کارمو راه بندازه یه pm بده
|
|