![]() |
|
|
#31 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#32 |
|
کاربر فعال مووبل تایپ
|
قربون آقا
![]()
|
|
|
#33 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]()
سایتهای آموزشی من : [ انجمنهای گفتگو در مورد: اینترنت و رایانه،تکنولوژی آموزشی،برق،سیستم مديریتXoops ] [ انجمن های تخصصی آمار ریاضی و کاربردی ] [ گالری عکس ] [ دانلود ] [ لینک دونی ] :اخبار رایانه، امنیتی، IT ،معرفی مقالات گلستان بچه های ایرانی |
|
|
|
|
|
|
#34 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
#35 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#36 |
|
Registered User
|
خبر جديد ! از سال 2006 چون واقعه ي تسونامي رويداد چهارشنبه سوري به شنبه شب منتقل ميشه
![]()
|
|
|
#37 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Registered User
|
Quote:
زمين تكون خرده ! محور افقي عمودي جابجا شدن ! فاجعه شده ! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#39 |
|
Registered User
|
توي شهر اردبيل (ايني كه ميگم مربوط به 40 سال قبله حالا رو نميدونم) اين يه روز نبوده بلكه 4 روز بوده اونم چهار هفته آخر سال(4 تا سه شنبه شب - به حساب 4 عنصر اصلي آب- باد و خاك و آتش)-توي يكي از اين جشنها روي سر همديگه آب ميپاشن براي شادي كردن(كه روز قبلش پسر بچه هاي حدود 7 يا هشت ساله رو اولش كچل ميكنن و به اين روز ميگن قودوخ قرخدي - يعني كچل كردن پسرها).
آخرين اين جشنهاي 4 گانه همون پريدن از آتش بوده . ترقه زدن - تا به صبح اين قضيه ادامه داشته . هنوز هم تا حدودي اين جشنها توي آذربايجان انجام ميشه. اين مراسم بعداز شام برگزار ميشده و تا به صبح ادامه داشته و احتمالا به اين دليل بهش ميگن چهارشنبه سوري چون صبح روز چهارشنبه برگزار ميشده. تا به صبح مردم پي قاشق زني و گوش وايستادن بودن و هيجاني تو شهر بوده ولي كو حالا. ![]()
زین پس تمامی قاطبه عوام الناس People(پی پی ال) شریف و نجیب ایران بجای USED کردن از Terminology های سخیف و نحیف Persian میتوانند Anglicist شده و با بکار گیری واژگان Beautiful و با Class خارجه دانش خود را به رخ Commons تر از خود بکشند. اشکان Entitlely موکذیید الرعایا |
|
|
|
|
|
#40 |
|
Registered User
|
من می دونید چی کار می کنم !
از دادشم اکلیل و سرنج می گیرم و می کنم تو قوطی فیلم و بعد درش رو با چسب قطره ایی می چسبونم و از بالای درش توش سیگارت می کنم و بعد سیگارت رو روشن می کنم و پرتش می کنم و بعد بوووووووووووووووم , سال پیش یه چندتا از پسرای محل رو همین طوری فرستادم هوا , اینقدر حال داد . ! ![]()
|
|
|
|
#41 |
|
Registered User
|
من كه از اين كارها نميكنم خطريه هنوز ارزو دارم
![]() |
|
|
|
|
|
#42 |
|
کاربر فعال مووبل تایپ
|
يکي اين لفظ ننه دوک که يکي از بچه ها توي همين فورم گفت من رو کشته، يکي هم آواتار نندوک
نندوک جان درياب که چهارشنبه سوري بي تو لطفي نداره راستي مارک کفشات چيه توي عکس؟ الان ميان منو مي ندازن بيرون.. عابر خوش اشتها ![]() |
|
|
|
|
|
#43 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
![]() خوشم مياد كه چهارشنبه رو راي دادي ولي چه كنيم كه بايد با همه سه شنبه بريم چهار شنبه سوري ![]() Last edited by miladmovie; 03-06-2005 at 02:38 AM.. |
|
|
|
|
|
|
#44 |
|
Registered User
|
به به برو بچ قدیمی
![]()