با سلام خدمت تمام دوستان
در صورت امکان، اگر کسی آهنگ پر پرواز شادمهر عقیلی را برای موبایل دارد برای من بفرستد.
rezaeebarmi@yahoo.com
با تشکر
![]()
گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
با سلام خدمت تمام دوستان
در صورت امکان، اگر کسی آهنگ پر پرواز شادمهر عقیلی را برای موبایل دارد برای من بفرستد.
rezaeebarmi@yahoo.com
با تشکر
![]()
يك سري من تو يك اغذيه فروشي بودم تو مشهد و صاحب اغذيه هم گوشيش 6600 بود و داشت با دوستش كه اونم 6600 داشت اين آهنگ رو رد بدل مي كردند. اگه مي خواي آدرس اغذيه فروشي رو بهت بدم بري از اون بگيري؟؟؟
آپمود شدوبر روي لينك زير كليك راست كرده و save target as را انتخاب نماييد
http://aminb59.esmartdesign.com/Ring..._shadmehr2.wav
موفق باشيد![]()
با سلام و تشكر خدمت امين خاننوشته اصلی توسط aminb59
فكر كنم لينك آهنگ مشكل دارد و دانلود نشد. امكان دارد آن را مجددا آپلود كنيد؟
ممنون
سلام . قابلي نداشت. لينك تست شد سالمه عزيزنوشته اصلی توسط info_free
كليك راست روي لينك و انتخاب save target as را فراوش كردي
ویرایش توسط aminb59 : March 11th, 2005 در ساعت 07:02 PM
سلامنوشته اصلی توسط aminb59
با تشكر
آهنگ مورد نظر را دانلود كردم (با استفاده از دانلود اكسلريتور)
موفق و شاد باشي
خوشحالم كه موفق شدين.اميدوارم ازش لذت ببرين اگه كار ديگه اي هم بتونم انجام بدم خوشحال ميشم![]()
اگه بخوايم اين آهنگ رو به كدهاي قابل فهم براي مدلهاي قديمي نوكيا مثل 8210 تبديل كنيم چيز جالبي درمياد؟!! با چه برنامه اي بهتر ميشه اينكار رو كرد؟
وبلاگ دفتر خاطرات
من به خورشید اعتقاد دارم, حتی اگر ندرخشد.
من به عشق اعتقاد دارم, حتی اگر تنها باشم.
من به خدا معتقدم, حتی اگر ساکت باشد.
ممنونيم از اين اهنگي كه برامون uploud كردي آقاي امين خان و تشكر فراوان .... فقط يه سوال دارم ... از كدوم سايت ميتونم ملودي براي موبايل 6600 پيدا كنم ؟ اگه راهنمايي بكنيد ممنون ميشم .نوشته اصلی توسط aminb59
دوستان عزيزم با سلام اگه كسي ملودي خوب براي موبايل nokia 6600 سراغ داره مثل آقاي امين uploud بكنه كه ما هم استفاده كنيم . بي نهايت سپاسگزارم .
دوستان عزيزم با سلام اگه كسي ملودي خوب براي موبايل nokia 6600 سراغ داره مثل آقاي امين uploud بكنه كه ما هم استفاده كنيم . بي نهايت سپاسگزارم .