تبلیغــات ویژه: آموزشگاه تحلیل داده ها ، مجری دوره های تخصصی آموزش برنامه نویسی و دیتابیس | tahlildadeh.com

تبلیغات در اینترنت
صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 31

موضوع: کشف ژن عامل بی حجابی !!!

Registered User hadipro آواتار ها

کشف ژن عامل بی حجابی !!!

سلام بچه ها.امروز این خبر رو تو اینترنت خوندم.به نظرتون صحت داره؟
    من که فکر کنم شایعه هست.اگه اینطوری باشه واقعا مسخره هست.اینا میخوان چه بلایی سر مردم بیارن؟

خبرگزاری فارس: یک زوج دانشجوی ایرانی موفق شدند برای نخستین بار در تاریخ بشریت، ژن عامل بی‏حجابی را کشف کنند. خانم الهام غلامحسینی دانشجوی دانشگاه جامعة الزهرا با کمک همسرش، آقای رجب فاطم زاده که او نیز دانشجوست و در دانشگاه امام صادق تحصیل میکند، موفق به این کشف بزرگ شده‏اند.

خانم غلامحسینی در ارتباط با این کشف بزرگ به خبرگزاری فارس گفت: «یکی از دغدغه‏های همیشگی مقام معظم رهبری، حفظ و رعایت ارزش‏های اسلامی در کشور است. روی همین اصل، من و همسرم از سال‏ها قبل به صورت مستمر اقدام به تحقیقات گسترده‏ای در این زمینه کردیم.

اواخر سال هشتاده و سه بود که ما به نتایج بسیار مهمی رسیدیم و تقریبن مطمئن شده بودیم که به زودی ژن عامل بی‏حجابی را کشف خواهیم کرد اما متاسفانه دیگر پولی برایمان باقی نمانده بود. لازم است این نکته را بگویم که ما این تحقیقات را با هزینه شخصی خودمان شروع کرده بودیم.

پس از این که سرمایه‏ی شخصی ما تمام شد به نهاد ریاست جمهوری که آن زمان در دست اصلاح طلبان بود مراجعه کردیم و گفتیم که ما چنین تحقیقاتی را دنبال کرده‏ایم و چیزی تا نتیجه دادن آن هم باقی نمانده و تنها چیزی که از شما میخواهیم این است که اندکی بودجه در اختیار ما قرار بدهید اما با کمال تاسف بایستی بگویم که شخص رئیس جمهور وقت، وقتی متوجه منظور ما از انجام تحقیقات شد نه تنها کمکی به ما نکرد بلکه دستور به تعطیلی آزمایشگاه و روند تحقیقات داد این در حالی بود که ما در آستانه‏ی کشف ژن عامل بی‏حجابی بودیم.

من و همسرم پس از دیدن این برخوردها به کلی روحیه‏ی خودمان را از دست دادیم و تصمیم گرفتیم که این موضوع را تمام شده تلقی کنیم. تقریبن یک سالی از این قضیه گذشته بود که یک روز چند نفری از نهاد ریاست جمهوری به خانه‏ی ما آمدند. شخصی که بعدن فهمیدم برادر دکتر احمدی نژاد هستند به من گفتند که ما کاملن در جریان تحقیقات گذشته‏ی شما هستیم و میدانیم که اصلاح طلبان چه خیانتی در حق شما و کشور کرده‏اند. برادر رئیس جمهور به من گفتند که شخص دکتر احمدی نژاد خواستار این هستند که ما مجددن تحقیقات خودمان را ادامه بدهیم.

به دستور دکتر احمدی نژاد بلافاصله آزمایشگاهی مدرن با تمامی امکانات در اختیار ما قرار داده شد. ما بلافاصله دست به کار شدیم و در کمتر از یک سال توانستیم ژن عامل بی‏حجابی را کشف کنیم.
    شاید با خود بگوئید پس چرا این قدر دیر این کشف بزرگ اعلام شد؟ در حقیقت کشف ژن عامل بی‏حجابی دستاورد بزرگی بود اما به تنهایی کافی نبود. ما میخواستیم با کشف این ژن راهی برای خنثی سازی آن پیدا کنیم و همین موضوع هم سبب شد که خبر کشف آن تا به امروز به تاخیر بیفتد و البته امروز با افتخار میگوییم که علاوه بر کشف ژن عامل بی‏حجابی موفق به ساخت دارویی جهت خنثی سازی آن نیز شده‏ایم. این دارو فعلن بر روی رده‏ی سنی زیر هفت سال آزمایش میشود و چنانچه انتظارات ما را برآورده کرد برای سنین بالاتر نیز ساخته میشود.»

قابل ذکر است که این دارو به زودی همراه با قطره فلج اطفال در طرحی ملی و به صورت گسترده در سراسر کشور توزیع خواهد شد.
    چه كسي خواهد ديد ؟
    مردنم را بي تو
    گاه مي‌انديشم
    خبر مرگ مرا با تو چه كس مي‌گويد ؟
    آن زمان كه خبر مرگ مرا ميشنوي
    روي خندان تو را كاشكي ميديدم

شانه بالا زدنت را بي قيد
    و تكان دادن دستت كه مهم نيست زياد
    و تكان دادن سر ...
    چه كسي باور كرد ؟
    جنگل جان مرا
    آتش عشق تو خاكستر كرد ...

2. تبلیغات در اینترنت
    Registered User Hessam_7800gtx آواتار ها

نه بابا لابد ژن عامل حاملگی رو کشف کردن اگر خبر گزاری درست حسابی بود جدا رو جدن نمینوشت :دی

Registered User shahkey آواتار ها

..س شعر محض!
    آخه این زوج عرزشی تاحالا مرده بودن کشف کنن که الان موقعش رسیده یه دفعه کشف کردن؟
    اینا خودشون رو هم خر فرض کردن چه برسه به مردم!
    آخه یچزی بگو که خودت باورت شه!!!
    Online Dictionary
    [New Version]

Dictionary add-on for Firefox
    approved by Mozilla

با استفاده از افرونه دیکشنری LiveDic برای مرورگر فایرفاکس شما میتونید به راحتی متنهای پینگلیش رو به فارسی برگردونید!!

کاربر فعال سریال های تلویزیونی reza_badkonaki آواتار ها

پس از این که سرمایه‏ی شخصی ما تمام شد به نهاد ریاست جمهوری که آن زمان در دست اصلاح طلبان بود مراجعه کردیم و گفتیم که ما چنین تحقیقاتی را دنبال کرده‏ایم و چیزی تا نتیجه دادن آن هم باقی نمانده و تنها چیزی که از شما میخواهیم این است که اندکی بودجه در اختیار ما قرار بدهید اما با کمال تاسف بایستی بگویم که شخص رئیس جمهور وقت، وقتی متوجه منظور ما از انجام تحقیقات شد نه تنها کمکی به ما نکرد بلکه دستور به تعطیلی آزمایشگاه و روند تحقیقات داد این در حالی بود که ما در آستانه‏ی کشف ژن عامل بی‏حجابی بودیم.
    چقدر خنده داره این خبرگزاری فارس ! :دی
    If you make people think they're thinking, they'll love you. If you really make them think, they'll hate you

Registered User MasoudM آواتار ها

فکر کنم مطلب طنز باشه .
    موبایل مانیا
    Review Articles

ت

7. تبلیغات در اینترنت
    Registered User

خبرگزاری فارس که همه مطالبش طنزه منتها در قالب جدی

Banned

خدایا از شر شیطان فارس به تو پناه میبرم

Registered User Synix.Shayan آواتار ها

خوبه دیگه! با اینکار زمینه تست هرگونه داروی آزمایشی به عنوان "خنثی کننده ژن بدحجابی" فراهم میشه!
    چند سال دیگه هم ایران میشه مهد انواع بیماریهای عجیب غریب و موجودات(!) جهش یافته..!

RAM: Corsair 4GB DDR3 / CPU: Intel Q9550 / VGA: Geforce 280 GTX / Motherboard: Asus Striker II Extreme / Windows 7 Ultimate 64-bit
    Monitor: LG W2286 / Logitech G9x G35 G110

Spoiler

Registered User Paniaco آواتار ها

آقا اولا لینکش رو بذار چون با غلط املایی که داره تابلو هست سر کاریه !

دوما اینا روی کی آزمایش کردن که ژن رو پیدا کردن ؟ :دی زنش حتما خودش اوضاعش خراب بوده روی اون تست کردن بعد با حجاب شده !! )

به دستور دکتر احمدی نژاد بلافاصله آزمایشگاهی مدرن
    سوما، نکنه این هم همون زیر زمین خونه ای بوده که توش انرژی هسته ای کشف کردن !!! )

Registered User PersianMohammad آواتار ها

صرفنظر از همه اینها؛ روی چی آزمایششون رو انجام میدادن؟ چطور میفهمیدن که نتیجه آزمایش چیه ؟

13. تبلیغات در اینترنت

نگفته ام سره کاریه !

اصلا همچین چیزی توی فارس نیوز نیست!

لینک

البته این طرح زیر در حال اجرای روی ا.ن هست

لینک
    ویرایش توسط Paniaco : May 26th, 2010 در ساعت 07:43 PM

Registered User

من که هر چی اخبار 10 روز اخیر خبرگزاری فارس رو زیر و رو کردم همچین خبری رو پیدا نکردم!

Registered User shahkey آواتار ها

آقا این که طنزه مارو سر کار گذاشتید ؟ :دی
    من خط اول رو خودنم بعد شروع کردم نوشتن :دی
    ولی از بس از این خبرها شنیدیم که داره برامون عادی و باورپذیر میشه!!!

18. تبلیغات در اینترنت
    Registered User pooya007 آواتار ها

مطلب طنزه . شایگان نوشته :

http://gameron.wordpress.com/2010/05/23/2636

صفحه 1 از 3 123 آخرینآخرین

تبلیغات در اینترنت