esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 18
Like Tree1Likes

موضوع: تفاوت پست پیشتاز و سفارشی

Registered User karshenasi آواتار ها

Icon13 تفاوت پست پیشتاز و سفارشی

دوستان من مدتیه سفارشات پیشتاز و سفارشی و آنالیز کردم و پی به تفاوت آنها بردم
    من دو مرسوله رو با پست و سفارشی به یک شهر و دو گیرنده جداگانه ارسال کردم و هر دو سفارش دقیقا 5 روز بعد به دست گیرنده رسید
    مورد های زیادی بوده که مرسوله های پیشتاز حدود یک هفته ( بعضا بشتر ) طول کشیده به دست خریدار برسه و از اونطرف بسته های سفارشی بودند که در کمتر از 48 ساعت به دست خریدار رسیدند
    من از یک منبع مطمئن در این مورد سوال کردم و ظاهرا اداره پست بین مرسوله های اینترنتی با پست پیشتاز و سفارشی هیچ تفاوتی قائل نمیشود
    اگر دقت کنید به همه بسته های سفارشی هم کد رهگیری پیشتاز داده میشود!!!! و میتوانید از طریق سایت پست مرسوله را پیگیری کنید
    یه چیز دیگه اینکه مرسوله های خرید اینترنتی کمی دیرتر از سایر مرسوله ها به دست گیرنده میرسه ( احتمالا باید مراحل خاصی در اداره پست مقصد یا مبدا طی بشه )
    به نظر من برای کاهش هزینه پستی بهتره از پست سفارشی استفاده بشه

2. تبلیغات در اینترنت
    کاربر ویژه گفتگوی آزاد منصور قیامت آواتار ها

نه اینجوری هام نیس که هیچ فرقی قائل نشن

من بارها شده سفارشی ها رو تست کردم اغلب تا 6 روز طول کشیدن

و پیشتازها هم معمولا 2 تا 4 روز

Registered User

یه بار از اینترنت خرید کردم پیشتاز، بعد از 2هفته رسید. شده که 2روزه هم رسیده. ولی اگه اینترنتی نباشه هیچ وقت بیشتر از 3 روز طول نمیکشه.
    یه چیزی یادم امد طبق قانون پیشتاز اگه مرسوله بیشتر از 2 روز یا سه روز(دقیق نمیدونم) طول بکشه رسیدنش، میتونید از پست خسارت بگیرین. حالا بسته هایی که خریدار تحویل گرفته که نمیدونیم کی رسیده، ولی برگشتیها رو چک کنید اگه تاریخ اولین مراجعه پست به درب منزل خریدار دیرتر از زمان قانونی بود برید خر (kher) پست رو بگیرین. اگه همه اینکار رو بکنند دهن پست سرویس میشه و یه فکری به حال این مشکل دیر رسیدن می کنند.

Registered User mr_net آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط elnaz85 نمایش نوشته ها
    یه بار از اینترنت خرید کردم پیشتاز، بعد از 2هفته رسید. شده که 2روزه هم رسیده. ولی اگه اینترنتی نباشه هیچ وقت بیشتر از 3 روز طول نمیکشه.
    یه چیزی یادم امد طبق قانون پیشتاز اگه مرسوله بیشتر از 2 روز یا سه روز(دقیق نمیدونم) طول بکشه رسیدنش، میتونید از پست خسارت بگیرین. حالا بسته هایی که خریدار تحویل گرفته که نمیدونیم کی رسیده، ولی برگشتیها رو چک کنید اگه تاریخ اولین مراجعه پست به درب منزل خریدار دیرتر از زمان قانونی بود برید خر (kher) پست رو بگیرین. اگه همه اینکار رو بکنند دهن پست سرویس میشه و یه فکری به حال این مشکل دیر رسیدن می کنند.
    من امروز 20 تا برگشتی داشتم
    همه هم دیر تر از موعد مقررر رسیده شر خر باید استخدام کنم بخواد از پست خسارت بگیره
    اونجا که میری جواب سلام هم نمیدن چه برسه به ...خسارت

برای دریافت اخبار و مشکلات سیستم مارو در فیسبوک دنبال کنید

Registered User

دوسال پیش خود مامور پست به من گقت. اگه اشتباه نکنم گفت 6 برابر هزینه ارسال رو می تونی از پست بگیری من هم زنگ زدم قسمت پیشتاز، گفتن اگه دیر رسیده خسارت میدیم ولی چون زیاد نبود پیگیری نکردم.

من امروز 20 تا برگشتی داشتم
    همه هم دیر تر از موعد مقررر رسیده شر خر باید استخدام کنم بخواد از پست خسارت بگیره
    اونجا که میری جواب سلام هم نمیدن چه برسه به ...خسارت
    اگه هزینه ارسال 1500 تومن باشه:
    20×1500×6=180000 تومن کاسب شدی!
    یه زنگ بزن اداره پست ببین چی میگن.

7. تبلیغات در اینترنت
    کاربر فعال تجارت آنلاین Persiastore آواتار ها

الان كه پست ويژه اومده ديگه كسي خسارت به پيشتاز نميده
    ما قبلا سفارشي ها رو با پيشتازها با همين ميدادند تجزيه و مبادلات - عين پيشتاز ميفرست و بعضي وقتها يكروزه ميرسيد
    بعضي جاها هم سفارشي خيلي كمه با پيشتاز ميفرستند به خاطر اينه دقيقا يك زمان ميرسند
    الان سفارشي ها رو جدا ميكنند و زير 7 روز نميرسه
    سفارشي ها معمولا ثبت اينترنتي نميشن و در مبدا دو سه روز نگه ميدارن بعد ميفرستند ولي دو ساله مامور توزيعشون يكي شده

Registered User lordpc آواتار ها

اگر فرضا در اثر حمل نادرست به کالا صدمه برسه آیا خسارت هم میدن ؟
    این پست ویژه که گفتین با پیشتاز چه فرقی داره ؟
    خسارت دیرکرد رو چجوری محاسبه میکنند ؟

Registered User karshenasi آواتار ها

ظاهرا پست سفارشی داره برداشته میشه و کلا همه چیز میشه پیشتاز
    اگه اینطور بشه کالا های سنگین هزینه پستشون خیلی خیلی گرون میشه
    تازه گفتن چند وقت بعدش پیشتاز هم برداشته میشه و فقط پست ویژه میمونه ( اینو امروز یکی از مسئولین پست مرکزی بهم گفت )

pme
    pme آنلاین نیست.
    New User

الان مشكل اصلي شهرهايي هست كه دم در خونه نميبرن به مشتري زنگ ميزنند بياد بگيره يعني شما بهترين نظارت و سرعت را هم داشته باشيد برگشتيتون با اين وضعيت بالاي 15 درصد و حتي 20 درصد هست . كه روز به روز اين موارد بيشتر ميشه چون يك مامور پست كه انجام ميده ميبينه براش هيچ دردسري نداره باقي هم ياد ميگيرن . مديريت پست هم چون هزينه را گرفته و خيالش راحت هست و ميدونه مجبور نيست خسارت بده نظارت نميكنه . وقتي با افراد عادي كه بسته پيشتاز ميكنند طرف هستند نظارت مي كنند ولي چون با ما قرار دادي پست نداره و تا حالا يك نفر از اين ميليون تا بسته خسارت نگرفته ديگه دغده اي در اين مورد در پست نمونده . اگر ما مستقيم با پست طرف بوديم هيچكدوم از اين مشكلات نبود . اول نفر پيگيري مي كرد 6 برابر خسارت را ميتونست بگيره ديگه پست بر ماموراش نظارت مي كرد . الان فقط بايد با طرف قرار داد پارس پيك يا ايران ماركت دعوا كنيد اون سرويسي كه بايد داده بشه را ما از اونا ميخوايم پست پيمانكار اوناست ولي ما از اونا ميخوايم . الان سرويس اصلي داده نميشه بعد بابت سرويسي كه داده نميشه خسارت ميگيرن از ما . خب مسلمه هيچ وقت درست نميشه چون پست ضرري نميكنه بلكه بابت كم كاري خودش از ما خسارت هم ميگيره . ايران ماركت هم بخواد قضيه را درست كنه با بحث الكي با پست به جايي نميرسه تنها راهش اينه كه جريمه برگشتي از قرار دادش با پست برداشته بشه جريمه برگشتي از قرار داد همه فروشگاه ها برداشته بشه در اين صورت چون پست ميبينه برگشت بخوره بايد مثل همه پيش تازها مفتي برگردونه رو پست مقصد نظارت ميكنه

Registered User Asadi آواتار ها

حداکثر زمان در پیشتاز 24تا 48 ساعات
    حداکثر زمان در پیشتاز ویژه 12تا 24 ساعات
    یه نوع پست هم اومده حداکثر 3 ساعته بسته ای درون شهری رو به مقصد میرسونه! هزینه اش هم 3000 تومان
    دوستش دارم!
    . . .

مـرکـز پـی اس پـی
    پی اس پی داران مقیم مرکز، متوصل به دارک آلکس

13. تبلیغات در اینترنت
    Registered User lordpc آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط Asadi نمایش نوشته ها
    حداکثر زمان در پیشتاز 24تا 48 ساعات
    حداکثر زمان در پیشتاز ویژه 12تا 24 ساعات
    یه نوع پست هم اومده حداکثر 3 ساعته بسته ای درون شهری رو به مقصد میرسونه! هزینه اش هم 3000 تومان
    اون آخری که گفتی همون شرکتهای پیک هستن.
    اما مورد اولی ! من خودم دو هفته پیش با پیشتاز بسته از تهران به شمال فرستادم، 5 روز بعد تازه رسیده بود به باجه مرکزی و اونجا زنگ زده بودن به طرف، گفتن خودت بیا بسته رو بگیر و گرنه اگر ما بخوایم تا جلو درتون بیارم دو روز دیگه طول میکشه!
    مملکت نیست که ، پارک دایناسورهاست

Registered User TinySkin آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط lordpc نمایش نوشته ها
    اون آخری که گفتی همون شرکتهای پیک هستن.
    اما مورد اولی ! من خودم دو هفته پیش با پیشتاز بسته از تهران به شمال فرستادم، 5 روز بعد تازه رسیده بود به باجه مرکزی و اونجا زنگ زده بودن به طرف، گفتن خودت بیا بسته رو بگیر و گرنه اگر ما بخوایم تا جلو درتون بیارم دو روز دیگه طول میکشه!
    مملکت نیست که ، پارک دایناسورهاست
    حالا ماله شما خوبه زنگ زدن
    مال من طرف بسته رو ميفرسته برام با پيشتاز همون دو روزه ميرسه ولي جالبه ته پاكت سيريش چسبيده جوري كه كاغذ و مشمبا رو آب كرده بودش و كاورهاي ضد خش ديسك رو هم آب شده بود يه طرفشون
    خدا رو شكر به ديسك ها نرسيده بودش وگرنه....

Registered User ArMin_KhAn آواتار ها

بله درسته ، بین سفارشات پیشتاز و سفارشی فرق چندانی نیست

فقط دلیل این همه نظرهای گوناگون اینه که توزیع در ادارات مقصد فرق میکنه ...
    همین .
    بروکی... زندست

Registered User H@/\/\ID آواتار ها

من یکی از دوستام تو پست کار میکنه
    گاهی اوقات اون گردند کلفتاش بسته رو باز میکنن استفاده میکنن دوباره بسته بندی میکنن
    خودم با چشمایه خودم دیدم اگه کسی میگفت باور نمیکردم
    یه پک نرم افزاری رو باز کردن بعد این که کپی رایتشون تموم شد بسته بندی کردن بردن واسه تحویل

18. تبلیغات در اینترنت
    Registered User ArMin_KhAn آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط king 2002 نمایش نوشته ها
    من یکی از دوستام تو پست کار میکنه
    گاهی اوقات اون گردند کلفتاش بسته رو باز میکنن استفاده میکنن دوباره بسته بندی میکنن
    خودم با چشمایه خودم دیدم اگه کسی میگفت باور نمیکردم
    یه پک نرم افزاری رو باز کردن بعد این که کپی رایتشون تموم شد بسته بندی کردن بردن واسه تحویل
    بله دوست عزیز حرف شما درسته
    منم دیدم خودم

منتها الان دیگه از این کارا کمتر میکنن
    چون تو تمام طبقات و اتاق ها دوربین مداربسته تحت کنترل مستقیم رئیس زدن کمتر شده

صفحه 1 از 2 1 2 آخرینآخرین