![]() |
|
|
#46 | |
|
Registered User
|
Quote:
خوب دیدیم ! ![]()
|
|
|
|
#47 |
|
Registered User
|
AVA Telecom
|
|
|
|
|
|
#48 |
|
Registered User
|
AVA Telecom
Sherkate AVA Telecom gasde hamkary ba yek nafar ke ashena be c++ ro dare
Ahmadi Torn_ado91{at}yahoo{dot}com |
|
|
|
|
|
#49 |
|
Registered User
|
برنامه بازی پارانوید به زبان اسمبلی رو میخوام
|
|
|
|
|
|
#50 |
|
Registered User
|
برنامه بازی پارانوید به زبان اسمبلی رو میخوام لطفا اگر سراغ داری ادرسی یه چیزی
|
|
|
|
|
|
#51 |
|
Registered User
|
مگه قرار نبود فقط معرفی باشه !!
-------------------------------------------------- سلام من مسعود هستم 25 سال. 6 ساله برنامه نویس هستم. اولش با vb6 شروع کردم بعد vb.net . خیلی به برنامه نویسی سیستمی علاقه دارم برای همین C++ استاندارد رو یاد گرفتم و کم کم میرم روی VC++. در زمینه های گرافیک: photoshop 3DsMax Maya Front page Flash مهارت دارم درزمینه وب : asp.net html در زمینه بانک اطلاعاتی: َAccess SQL Server به لینوکس علاقه پیدا کرده ام و دارم میرم که وارد اون هم بشم. چون از محدود کردن ماکروسافت از برنامه نویسی سیستمی و مهار برنامه نویسان برای کمتر مراجعه به API ها یعنی با معرفی پلتفرم .NET خوشم نیومد. میخواهم در آینده نزدیک با بر و بچه های پر شور و هیجان و البته ماهر یک گروه بشیم و یک توزیع جدید لینوکس و کلی نرم افزار برای سازمانها و ... بنویسیم. همینطور نرم افزارهایی رو بنویسیم که مثل توپ صدا کنه و تو اخبار ها بگن. mail: mass.sha@gmail.com ![]() |
|
|
|
|
|
#52 |
|
کاربر فعال سینما
|
امین هستم
![]() به پاسکال و C++ و PHP مسلط هستم ![]()
Last edited by Amiin; 09-15-2008 at 04:44 PM.. |
|
|
|
|
|
#53 |
|
Registered User
|
من هم به VB و Acsses مسلط هستم.
دلفی هم کار کردم. |
|
|
|
|
|
#54 |
|
Registered User
|
سلام
نام:سجاد زبانهای برنامه نویسی که تا به حال کار کردم QBasic Pascal C C++ VB VB.Net بانک اطلاعاتی Access SQL و اما اعجوبه برنامه نویسی شیئ گرای خالص یعنی تکنولوژی استاندارد شده سی شارپ را خیلی خوب بلدم و به بستر قدرتمندش هم که دات نت فریم ورک باشه عشق می ورزم من برای یادگیری از شما استادان عزیز عضو این سایت شدم. الان هم در حال نوشتن مقاله ای با عنوان "تحلیلی بر برنامه نویسی شئ گرای خالص در سی شارپ" هستم پس بیایید OO زندگی کنیم!!!!!!!!! |
|
|
|
|
|
#55 |
|
Registered User
|
دكتر مهدي سليمي ، پزشك عمومي هستم اما ليسانس كامپيوتر هم از دانشگاه شيراز دارم ،
18 ساله سروكارم با كامپيوتر هست ، تقريب17 سال هست كه برنامه نويسي ميكنيم . تا به امروز هم پروژه هاي دولتي و بزرگ زيادي رو انجام دادم . از FORTRAN شروع كردم ، و با BASIC VISUAL BASIC Tourbo C TurboC++ VisualC++ VisualC#.net VisualBasic.net VisualC++.net Foxpro Pascal Delphi هم برنامه نوشتم . با بانك هاي اطلاعاتي SQL Server و MySql هم كار كردم . با ASP . ASP.net . PHP . CSS . HTML و از اين زبوناي وب ي هم بسيار كار كردم . با IBM 370 شروع كردم ، با ميكرو كنترلر ها هم كار كردم و با Asm و C هم برنامه زياد براشون نوشتم . براي DOS و Windows كار ميكنم. در حال حاضر هم مشغول به انجام يه پروژه بزرگ دانشگاهيم . |
|
|
|
|
|
#56 |
|
Registered User
|
محمد باقر ادیب
گرافیست، مسلط به Photoshop,PhotoImpact ------------------------------------------------------ برنامه نویس وب Server: PHP,ASP Classic برنامه نویس Client: HTML,CSS,Javascript ------------------------------------------------------ پایگاه دادهای MySQL,SQL Server,Access ----------------------------------------------------- وب سایتم:: www.adibbehrooz.com که تعدادی از کارهایم را روی آن گذاشتم. |
|
|
|
|
|
#57 |
|
Registered User
|
PHP - VB 6
با سلام
حمیدرضا عباسی زبان های برنامه نویسی ای که کار میکنم : VB 6 , PHP بانک های اطلاعاتی ای که کار میکنم : Access , My-SQL Pascal , C , QBasic رو هم که دیگه همه آشنایی دارن. SQL Server رو ه یواش یواش دارم شروع میکنم. ادعایی ندارم، برنامه نویس خوبی هستم اما نه حرفه ای کار اجرایی داشتم هم تو PHP , هم تو VB 6 خصلت کارم اینه که شکل استاندارد رو رعایت میکنه ، اما از لحاظ کد نویسی خیلی ها رو حرفه ای تر از خودم دیدم. سابقه آشنایی با برنامه نویسی 6 سال ، کار جدی 2 سال Last edited by hamid_80386; 03-07-2007 at 08:55 PM.. |
|
|
|
|
|
#58 |
|
Registered User
|
با سلام
محمدرضا معظمی هستم 28 ساله 12 ساله که برنامه نویسی کار میکنم اولش ا Commodor 64 با کارتریج Saimons Basic کار کردم و در حال بصورت حرفه ای ب ازبانهای زیر کارمیکنم. GWBasic -- دیگه کار نمی کنم Basic -- دیگه کار نمی کنم FoxPro ++C VB 6 VB.NET #C Java Script ASP ASP.NET Ajax دیتابیس Access , MS SQL Server در زمینه گرافیگ : PhotoShop, premaire رو حرفه ای کار کردن محصولات کلیپ : چندتایی توی ایران موزیک پخش شده و چندین پوستر در از کارهای فتوشاپ هم در چند جشنواره شرکت داده شده اند و مقامهای چهارم پنجم کسب کردند پروژهای انجام شده برنامه نویسی : سی دی قرآن و عترت++VC ورژن 2 سی دی عاشورا ++VC ورژن 2 طراحی و اجرای پروژه SSP در اصلویه ( این سیستم به تجهیزات PLC متصل میشه و یک سوله 5000 متری رو مثل آب خوردن از پشت سیستم کنترل میکنه"بالا و پایین کردن جکها، حرکت نقاله ها، نترل سنسورهای حرارتی و ...") با VB 6 اتوماسیون اداری Web Base VS2005 انبار داری و تحویل کالا ++VC انتخاب واحد دانشجویان ( ذکر دانشگاه رو صلاح ندونستم بگم ) Web Base سی شارپ نرم افزار ارسال و دریافت SMS به وسیله Web Service و چند تای دیگه که اکثرا Web Base هستند الان ساعت 2 نیمه شبه و حال ندارم بگم دوست دارم با آقایانی مثل جناب کامبیز زندی و یا جناب کرامتی و جناب راد هم تیم بشم البته من در حد اینها نیستم، ولی خواستن توانستن است. باتشکر
گر تو تویی و من منم، من نه منم نه من منم Last edited by TC1000; 08-06-2007 at 08:27 PM.. |
|
|
|
|
|
#59 |
|
Registered User
|
سلام!
من مسعود هستم برنامه نویس Net. و مخصوصا User interface !!! بیشتر تجربیه من روی Remmoting و ADO.NET هست! عاشق ساختن انواع برنامه هایی که با اینترنت کار میکنن! قبلا تو گروه eLol کار میکردم! ! |
|
|
|
|
|
#60 |
|
Registered User
|
سلام
مرتضي هستم. سه سال هست كه تو كار برنامه نويسي هستم. به زبان هاي: QBasic Pascal C VB.NET VC#.NET ASP.NET HTML/JavaScript PHP و بانك هاي: MS SQL SERVER 2005 MS ACCESS MYSQL مي تونم برنامه بنويسم. اما تخصصم php هست. چون تو شهرمون خبري از اين حرفها نيست تجربه برنامه نويسي زيادي نداشتم. بيشتر كار آموزش انجام دادم. چند سايت هست كه يكيشو واسه خودم نوشتم كه PHP-MySQL هست: http://www.entofa.com البته يه شركت زدم و به زودي نمونه كارهام بيشتر خواهد شد. بقيه توانايي هامم مثل گرافيك و ... ربطي به برنامه نويسي نداره. خوب من نمونه کارهام بیشتر شد. تو یه سرچ این پست رو دوباره دیدم گفتم بد نیست آپدیت شه. نرم افزار مدیرت مدارس هوشمند پویان. با php نوشته شده. محهز به AJAX هست. از حسابداری تا رسم نمودارهای مختلف سه بعدی و ارائه کارنامه های پیشرفته رو برای یک مدرسه انجام میده. یه برنامه هم کنارش هست که با VB.NET نوشته شده و با همون MYSQL کار می کنه. کارش ارسال کارنامه روی موبایل والدین، برگزاری مسابقه و نظرسنجی پیامکی و ارسال پیامک گروهی هست. می تونید محیط مدیریتی و کاربری نرم افزار رو از آدرس زیر ببینید: http://pooyan.twsh.ir آدرس سایت شرکت هم: http://www.twsh.ir Last edited by morison; 08-07-2009 at 02:24 AM.. |
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|