گزیده ای از بازارچه پرشین تولز
سلام دوستان نظرتون در مورد شامپوهای ایرانی ایروکس و سینره چیه؟
سينره شامپوي كنترل كنده موي چربش(چاي سبز+گريپ فورت) ميتونه تا نهايت 24 ساعت خشك نگه داره در كل بد نيست
به نظر پنتين بنفش خوبه ولي خيلي كم شده!
من که تاپیکو نخوندم ولی خواستم بگم شامپو Clear مدل Scalp Oil Control همچین چربی موهاتو می گیره که از خشکی نتونی شونش کنی. موهای من چربه ولی نه خیلی کلیر که میزدم زیادی خشکش می کرد.
Spoiler
این شامپو clear که فرمودید داروخونه میفروشن؟؟
پنتین بنفش هم توصیه میشه!!!!!!
DEATH IS OUR FREEDOM
من امروز با یه دکتر داروساز صحبت میکردم میگفت شامپوهای ایرانی از نظر کیفیت همشون در یه سطح هستند و هیچ فرقی با هم ندارند و تفاوت قیمتشونم به خاطر نوع قوطی و بسته بندیشون هستش این آقا میگفت شامپو سینره برای موهای چرب 3500 تومان و شامپو ایروکس برای موهای چرب 2700 تومان و شامپو فولیکا برای موهای چرب 3900 تومان و شامپو صحت برای موهای چرب 1300 تومانه که از لحاظ محتوا همشون یکی هستند و میگفت بهتره پولتو دور نریزی و همون شامپو صحت رو بخری و اگر هم میخوای شامپو خارجی مصرف کنی فقط شامپو vitalker بگیر که ساخت ایتالیا هستش و خیلی کمیابه و حدود 30000 تومان قیمت داره و 250 میل هستش و دیگر شامپوهای خارجی که وارد ایران میشه همشون تقلبی هستند این دکتر داروساز خودش هم تو نارمک تهران داروخانه داره
ویرایش توسط reza_khoshtip : December 7th, 2010 در ساعت 08:34 PM
از شامپوهای ایرانی نتیجه نخواهید گرفت!
شامپو لورآل عالیه که داروخانه ها ندارن
من شامپو فولیکا مخصوص موهای چرب رو امتحان کردم توی این 2 هفته ای که استفاده کردم نه تنها چربی موهام کمتر نشده بدتر هم شده قبلا 3 روزه چرب میشد الان شده 2 روز من خیلی از شامپوهای ایرانی و خارجی رو استفاده کردم فقط شامپو افشان ویتامینه که مخصوص موهای حساس و اسیب دیده هست رو پیشنهاد میدم رنگش زرد مایل به قهوه ای هست فقط تنها عیبش اینه که یکم تولید شوره میکنه و نهایتا 3 روزه موها چرب میشن که این مشکل تو اکثر شامپوها هست ولی موها رو حال میاره و من خیلی ازش راضیم گفتم شاید شامپو بهتری پیدا کنم که نشد
ببخشید که این رو میگم ولی این پسر عموی شما ادم بسیار ...هستش .اون جا هر ....کرده الان اومده با یه دختر مثبت و متعهد ازدواج کنه....
هر کی باید بره با یکی مثل خودش match بشه...وگرنه یه جایی تو زندگی به هر حال سرش به سنگ می خره