دوست عزیز متاسفانه من اسمتو نمیدونم ... ببین نظر من اینه که اگر عوارضی باشه که صدمه خاص به بدن نزنه
و تاثیر بدی نزاره رو آدم میتونه تحمل کنه ... یه مثال میزنم ... مثلا میگن فلان کار رو انجام بدی عصبی میشی
فلان رژیم رو بگیری مثلا سیستم عصبیت به هم میریزه و کم حوصله تر و اینا میشی ... از دید من اگر اون ورزش یا
رژیم یا دارو تاثیرش در این حد و حدود باشه ارزش داره آدم سختیش رو بخره اما نتیجه سریع تر بگیره
نتیجه سریع تر خیلی مزایا داره ... خودت بهتر میدونی ... همین که روی دور ورزش بیفتی خیلیییییییییییی مهمه
یعنی یه جور عادت و لذت بشه ورزش کردن ... مسئله بعدی اینه که چون زود تر نتیجه میگیری رضایت بیشتری
هم داری و دور و اطرافیان هم دائم به به چه چه میکنن که باعث میشه روند کاریت رو تسریع کنه و امید رو بهت بده
اما یک مدل رژیم یا دارو یا ورزش ممکنه آسیب جدی بزنه ... مثلا بگن این کارو بکنی کبدت داغون میشه
فشار خون میگیری ... ایدز میگیری

خلاصه چیز خطرناکی باشه ... اون موقع من هم شدیدا اون رو رد میکنم
اما به نظر من این رژیم خیلی دقیق نوشته شده ... یعنی کسی که اینو نوشته به شیمی هم تسلط کامل داشته
میدونسته چی رو با چی بزاره تا مثلا چربی رو بشکنه ... چه زمانی بگه چی بخور تا چربی بسوزه و الی آخر
دوستانی هم که گرفتن میگن جواب عالی گرفتن ... فکر نمیکنم این رژیم آسیبی به بدن بزنه
منظور همون آسیب جدیه ... ولی بازم میگم کسی بخواد این کارو انجام بده بهتره با دکتر یا مربی خودش صحبت کنه
و تاییدیه اون رو هم بگیره