esam

تبلیغات در اینترنت

تبلیغات در اینترنت

بستن این دسته بندی گزیده ای از بازارچه پرشین تولز

صفحه 1 از 6 1 2 3 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از شماره 1 تا 15 , از مجموع 81
Like Tree2Likes

موضوع: رژیم غذایی 15 روزه جهت کاهش وزن (تهیه شده توسط متخصصان تغذیه کانادایی)

Registered User ahmaad313 آواتار ها

رژیم غذایی 15 روزه جهت کاهش وزن (تهیه شده توسط متخصصان تغذیه کانادایی)

سلام
    اول بگم که دوستان خودشون تصمیم بگیرن که از این رژیم استفاده کنن یا نه!خوب یا بدش پای خودتون
    رژیم 15 روزه برای کاهش 8 تا 10 کیلوگرم!
    (رژیم انگار در کانادا طراحی شده)
    طبق نظر یکی از دوستان این رژیم انگار اقدام به گول زدن بدن برای سوزاندن چربی ها میکنه
    این رژیم عذایی توسط خودم گرفته شده (البته من ورزشش رو انجام ندادم و 3 روز آخرش رو هم نشد بگیرم)
    6 کیلو واسه من کاهش داد!!

غذا یا چیز عجیب غریبی هم توش نیست که نشه پیدا کرد!
    داخل خودش هم تاکید شده فقط افراد سالم بگیرن و نباید هیچ گونه بیماری داشته باشن
    خارج از غذاهای نوشته شده حق خوردن چیزی رو ندارید حتی یه آبنبات!
    یه ورزش خاص هم داره که توضیح داده!

یه 3 روز هم نگه دارنده داره که اگه احساس افزایش دوباره در طول سال کردید بگیرید!
    سوالی بود بپرسید
    راستی اینکه مال کدوم دکتر هست مشخص نیست و دست به دست چرخیده
    دور دومش رو هم میخواستم بگیرم که نشد

بابت کیفیت پایین عکس عذر خواهی میشه (اصلش دم دست نبود از کپی اسکن کردم)
    {دقت کنید که 3 صفحه هست}
    صفحه اول توضیحات

صفحه دوم برنامه

صفجه سوم غذا های جایگزین

ویرایش توسط ahmaad313 : November 5th, 2010 در ساعت 07:03 AM
    .

2. تبلیغات در اینترنت
    فروشنده معتبر [؟] Ronan آواتار ها

نقل قول نوشته اصلی توسط ahmaad313 نمایش نوشته ها
    سلام
    اول بگم که دوستان خودشون تصمیم بگیرن که از این رژیم استفاده کنن یا نه!خوب یا بدش پای خودتون
    رژیم 15 روزه برای کاهش 8 تا 10 کیلوگرم!
    (رژیم انگار در کانادا طراحی شده)
    طبق نظر یکی از دوستان این رژیم انگار اقدام به گول زدن بدن برای سوزاندن چربی ها میکنه
    این رژیم عذایی توسط خودم گرفته شده (البته من ورزشش رو انجام ندادم و 3 روز آخرش رو هم نشد بگیرم)
    6 کیلو واسه من کاهش داد!!

غذا یا چیز عجیب غریبی هم توش نیست که نشه پیدا کرد!
    داخل خودش هم تاکید شده فقط افراد سالم بگیرن و نباید هیچ گونه بیماری داشته باشن
    خارج از غذاهای نوشته شده حق خوردن چیزی رو ندارید حتی یه آبنبات!
    یه ورزش خاص هم داره که توضیح داده!

یه 3 روز هم نگه دارنده داره که اگه احساس افزایش دوباره در طول سال کردید بگیرید!
    سوالی بود بپرسید
    راستی اینکه مال کدوم دکتر هست مشخص نیست و دست به دست چرخیده
    دور دومش رو هم میخواستم بگیرم که نشد

بابت کیفیت پایین عکس عذر خواهی میشه (اصلش دم دست نبود از کپی اسکن کردم)
    اسم دوستتو میگفتی بهتر بشناسیمش

----------------

این رژیم بی نظیره ... کسی هم که نوشتتش شک نکنید وحشتناک مخه

اینو جدی میگم ... 100 % به جز علم تغذیه علم شیمی بسیار بالایی داره

تمام سیستم مولکولی و بافت و ترکیبات رو میدونه

میدونه چی روی چی اثر میزاره و چی چیو خنثی میکنه

مثلا توش کره هست ... ممکنه بعضی ها بگن اگر اون کره رو نخورن بیشتر وزن کم میکنن

در صورتی که اون کره سیستم Body Cheating داستانه و باعث میشه بدن راحت اجازه بده چربیهاش بریزه پایین

بهترینننننننننن رژیمی بوده که تو زندگیم دیدم ... جدا میگم شاهکاره

متن تایپ شده رژیم 15 روزه کانادایی:

رژيم 15 روزه كانادايي
    توضيحات مهم رژيم غذايي

با تشكر از حسن نيت شما به ما و رژيم غذايي ما كه توسط پزشكان متخصص كاناداطراحي شده و بسيار موثر و مفيد ميباشد.

اين برنامه انقلابي(رژيم 15 روزه) با سرعت و آسان باعث كم شدن و سوزاندن چربي در بدن مي شود،بهترين مشخصه اين رژيم اين است كه بدن را وادار به سوزاندن سريع چربيها مي كند و مانع بازگشت وزن از دست رفته ميشود از همه مهمتر اين رژيم روي مركز اشتها در مغز اثر ميگذارد و اشتها كم ميشود .

نكته مهم: ممكن است ميزان از دست رفتن اب بدن در روزهاي اول زيادباشد و حالت سستي به شما دست دهد كه براي از بين بردن اين حالت حتما در طول روز 8 ليوان آب بنوشيد

اين رژيم 15 روز است و به همين دليل آسان است و در صورت اجراي دقيق بسيار موثر است به دليل اينكه رژيم خاصي دارد و شما از رژيم خسته نمي شويد . اين رژيم سوخت و سازبدن را تغيير ميدهد و به همين دليل پس از پايان مدت آن ميشود بصورت معمول غذا خورد،بدون آنكه اضافه وزن بياوريد.

لازم به ذكر است كه اين رژيم را به همان صورت و بدون كوچكترين تغييري انجام دهيد و بخاطر داشته باشيد چنانچه بين وعده هاي غذا حتي آب نبات و يا شكلات خورده شود رژيم بايد قطع گردد و پس از دو ماه دوباره از نو شروع كنيد.

مدت آن فقط 15 روز است نه كمتر و نه بيشتر كه 12 روز آن رژيم اصلي است و به مدت 3 روز رژيم نگهدارنده بسيار آسان گرفته ميشود ،با گرفتن اين 12 روز و 3 روز رژيم نگهدارنده وزن تا يكسال به همان صورت باقي مي ماند و شما در اين يكسال اضافه وزن پيدا نمي كنيد،در اين رژيم قهوه يا چاي نبايد عوض شودو قند و خرما در همان موعد اعلام شده ميل شود،چنانچه اين رژيم را بطور دقيق انجام دهيد پس از پايان آن بين 8 الي 10 كيلو از وزن شما كاسته مي شود و 10 الي 15 سانتيمتر از سايز شما كم ميشودشايد باور نكنيد ، ولي بعد از پايان رژيم باور خواهيد كرد كه رژيم ما معجزه است.

اگر رژيم را بطور دقيق بگيريد ،يعني چيزي اضافه بر مواد رژيم ميل نكنيد و به قول معروف ناخنك به غذا ها نزنيد حتما وزن و سايز كم مي كنيد.(هر يك از مواد رژيم به منظور خاصي تهيه شده) در صورتيكه وزن شما بيش از 70 كيلو گرم است ميتوانيد 12 روز رژيم را گرفته سپس 3 روز رژيم نگهدانده را بگيريد و بعد دوباره 12 روز رژيم بگيريد تا به وزن و سايز دلخواه خود برسيد اگر در طول روز گرسنه شديد بين غذاآب يا چاي كمرنگ بدون قند بنوشيد.

اين رژيم براي افرادي طراحي شده كه از سلامتي جسمي خوبي برخوردار هستند و بيماري خاصي مانند فشار خون ،ناراحتي قلبي و زخم معده و ... ندارند.حتما توصيه ميشود اين رژيم را از يك روز تعطيل شروع كنيد.
    بعد از 15 روز ميتوانيد بصورت معمول غذا بخوريد حتي شيريني جات ولي پرخوري نكنيد. در صورتيكه بعد از 6 الي 10 ماه تا اندازه سه كيلو اضافه وزن پيدا كرديد فقط كافي است همين سه روز رژيم نگهدارنده را بگيريد

در صورت در دسترس نبودن و يا دوست نداشتن گوشت قرمز ،گوشت سفيد و تخم مرغ موجود در اين رژيم ميتوانيد مواد غذايي زير را در وعده و جاي گوشت سفيد ،قرمز و تخم مرغ جايگزين كنيد

1-بوراني كدو: 3 عدد كدوي متوسط را حلقه حلقه كنيد و با يك عدد گوجه فرنگي خرد شده و يك قاشق غذا خوري روغن مايع پخته وبا يك ليوان ماست بدون جربي ميل كنيد .

2-بوراني اسفناج:نيم كيلو اسفناج را با كمي نمك پخته و با يك ليوان ماست بدون چربي ميل كنيد.

3-عدسي: يك فنجان عدس پخته را با آب ليمو ميل كنيد.

4- سالاد كرفس: دو ليوان كرفس ريز شده را به همراه نمك و يك عدد گوجه فرنگي به همراه سس آب ليمو ميل كنيدو(اين سالاد در لاغري بسيار موثر است)

5- سس آبليمو:دو قاشق ماست و يك قاشق روغن زيتون و يك قاشق آب ليمو، نمك و فلفل به اندازه كافي.

6-سوپ مرغ يك ليوان: نصف فنجان سيب زميني خرد شده ،يك فنجان هويج خرد شده و نصف فنجان نخود فرنگي كمي نمك و آب ليمو.

روزي 6 نوبت و هر نوبت 11 مرتبه نفس عميق ، اين ورزش معادل 3 كيلومتر دويدن چربي را در بدن شما مي سوزاند.

پاها را به اندازه عرض شانه باز كنيد شكم و با سن را به داخل بكشيدوبوسيله بيني ريه ها را از هوا پر كنيد و به آرامي دستها را بالا ببريد و از 1 تا 10 بشماريدوبعد از راه دهان هواي داخل ريه را خارج كنيد و به آرامي دستها را پايين آوريد و دوباره از نو شروع كنيد تا 11 مرتبه.

روز اول:
    صبحانه:يك فنجان قهوه+يك حبه قند
    نهار: 3 عدد تخم مرغ سفت+اسفناج پخته+يك عدد گوجه فرنگي
    شام: 300 گرم گوشت پخته يا كبابي +كاهو +آب ليمو
    روز دوم:
    نهار:10 ورق كالباس مرغ+يك ليوان ماست كم چربي
    شام: 300 گرم گوشت پخته يا كبابي +كاهو +آب ليمو
    روز سوم:
    صبحانه :يك فنجان چاي+دو عدد خرما
    نهار : نصف سينه مرغ پخته يا كبابي +كاهو+سس آب ليمو
    شام:سالاد كرفس+گوجه فرنگي+آب ليمو
    روز چهارم:
    صبحانه:يك فنجان قهوه+يك حبه قند+يك ورق نان تست
    نهار :يك ليتر آب ميوه ترجيحا سيب يا هويج+يك ليوان ماست
    شام: 3 عدد تخم مرغ سفت +هويج رنده شده+200 گرم پنير رژيمي يا كم نمك
    روز پنجم:
    نهار:يك ماهي پخته يا كبابي كامل+يك قاشق چايخوري كره +آبليمو
    شام:300 گرم گوشت پخته يا كبابي+كاهو+كرفس
    روز ششم:
    نهار:10 ورق كالباس مرغ+يك ليوان ماست كم چربي
    شام: نصف سينه مرغ پخته يا كبابي +كاهو+ آب ليمو+روغن زيتون
    روز هفتم:
    نهار: 3 عدد تخم مرغ سفت+يك ورق كالباس+كاهو
    شام :سالاد كلم+گوجه فرنگي+سس آبليمو+يك عدد ميوه
    روز هشتم:
    نهار : نصف سينه مرغ پخته يا كبابي +كاهو+ آب ليمو
    شام: 300 گرم گوشت پخته يا كبابي +كاهو +آب ليمو+يك عدد ميوه
    روز نهم:
    صبحانه :يك ليوان شير
    نهار : نصف سينه مرغ پخته يا كبابي +كاهو+ آب ليمو
    شام :سالاد كاهو+خيار+گوجه فرنگي+سس آبليمو+يك عدد ميوه
    روز دهم:
    نهار :يك ليتر آب ميوه ترجيحا سيب يا هويج+يك ليوان ماست
    شام:يك عدد تخم مرغ سفت+يك هويج پخته شده و رنده شده+200 گرم پنير رزيمي يا كم نمك
    روز يازدهم:
    نهار:يك عدد ماهي پخته يا كبابي+يك قاشق چايخوري كره+آبليمو
    شام: 300 گرم گوشت پخته يا كبابي +كاهو +كرفس
    روز دوازدهم:
    نهار: 3 عدد تخم مرغ سفت+يك عدد هويج پخته و رنده شده
    شام : نصف سينه مرغ پخته يا كبابي بدون پوست +كاهو+ آب ليمو
    سه روز رژيم نگهدارنده:
    روز اول:
    صبحانه :يك ليوان شير
    نهار:گوشت يا مرغ كبابي يا پخته+سالاد كاهو(خيار –گوجه فرنگي-سس آبليمو)
    شام:سوپ آبمرغ يا گوشت+3 ورق نان تست+3 عدد ميوه
    روز دوم:
    صبحانه: يك فنجان چاي+يك ورق نان تست+عسل
    نهار: 5 ورق كالباس مرغ+گوجه فرنگي+يك عدد خيار شور+3 ورق نان تست
    شام : نصف سينه مرغ+سالاد كاهو+يك عدد خيار شور+3 ورق نان تست
    روز سوم:
    صبحانه:يك ليوان شير
    نهار:گوشت يا مرغ كبابي+سالاد خيار و گوجه فرنگي
    شام:سوپ مرغ+2 ورق نان تست+2 عدد ميوه

کاربر فعال سینما iced earth آواتار ها

این رژیم پوست بدن رو می کنه!!! کالری مصرفی روزانه چقدره؟!!
    مثلا رژیم روز اول:
    روز اول:
    صبحانه:يك فنجان قهوه+يك حبه قند چقدر؟10-15 کالری؟!
    نهار: 3 عدد تخم مرغ سفت+اسفناج پخته+يك عدد گوجه فرنگي حدود 250-300
    شام: 300 گرم گوشت پخته يا كبابي +كاهو +آب ليمو 600-700 کالری!
    مجموعا به 1000 کالری هم نمیرسه!!
    رژیمی که بدون در نظر گرفتن وزن افراد تنظیم شده باشه معلومه چیه!
    مثلا یه آدم 100 کیلویی 3000 کالری در روز مصرف داشته حالا یهویی برسون کالری مصرفی رو به 1000 کالری!معلومه طرف وزن کم می کنه!!

Registered User PersianMohammad آواتار ها

به نظر من که میتونه خطرناک باشه ! به صحبانه ها و نهاز ها دقت کنید، بدن برای روز به انرژی بیشتری نسبت به شب احتیاج داره، حالا به شام هم دقت کنید !!!؟

7. تبلیغات در اینترنت

نقل قول نوشته اصلی توسط iced earth نمایش نوشته ها
    مثلا رژیم روز اول:
    روز اول:
    مثلا یه آدم 100 کیلویی 3000 کالری در روز مصرف داشته حالا یهویی برسون کالری مصرفی رو به 1000 کالری!معلومه طرف وزن کم می کنه!!
    اون رژیمی که مد نظرته برای کم کردن 3 تا 4 کیلو در ماهه

خوب معلومه کسی بخواد یه ماهه 15 تا کم کنه باید رژیمش با کسی که 3 کیلو میخواد کم کنه فرق کنه

بعد این رژیم مشخصه که عمومیه ... یعنی نوشته شما فلان قدر کم میکنید

تخصصی برای هر کس نمیتونه توضیح بده چون اختصاصی برای هر بدن نوشته نشده

کلا برای کسایی که چربی زیادی دارن و میخوان آب کنن نوشته شده

کاربر فعال گرافیک داش علی آواتار ها

مثلا رژیم روز اول:
    روز اول:
    بله . اگر بخوای طولانی مدت کار کنی میتونی از رژیم ها و دستورات دکتر کرمانی مثلا استفاده کنی

اما این رژیم برای یک شروع طوفانی و جواب زود خیلی عالیه

.:: فروش پرینتر 3 کاره بینظیر در حد آک و سالم ، هد کاملا سالم ، کاتریج ها نو و صفر کیلومتر::.

-_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -_ -

آن سفر کرده که صد قافله دل همره اوست ... هر کجا هست خدایا به سلامت دارش
    .:: متی ترانا و نراک ::.

نقل قول نوشته اصلی توسط Ronan نمایش نوشته ها
    اون رژیمی که مد نظرته برای کم کردن 3 تا 4 کیلو در ماهه

خوب معلومه کسی بخواد یه ماهه 15 تا کم کنه باید رژیمش با کسی که 3 کیلو میخواد کم کنه فرق کنه

بعد این رژیم مشخصه که عمومیه ... یعنی نوشته شما فلان قدر کم میکنید

تخصصی برای هر کس نمیتونه توضیح بده چون اختصاصی برای هر بدن نوشته نشده

کلا برای کسایی که چربی زیادی دارن و میخوان آب کنن نوشته شده
    درسته اون رژیمی که مد نظر منه رژیمیه که ظرف یک هفته بین 500-1000 گرم چربی رو از دست میدی نه این که 15 کیلو از دست بدی نصفش عضله باشه!!!
    یعنی چی عمومیه برادر من!! جنسیت/سن/وزن/میزان فعالیت روزانه/ اینا پرررر دیگه!!
    مثلا یک فرد با قد 178 و وزن 76 (مرد بین 25 تا 30 سال/ روزی یک ساعت هم تمرین کنه) روزانه 3000 کالری نیاز داره واسه تثبیت وزن. bmr این فرد حدود 1800 ه. یعنی 1800 کالری در حالت استراحت بدن فرد انرژی مصرف می کنه.حالا اگه این فرد 95 کیلو وزن داشته باشه 2000 کالری حداقل مصرفشه.
    یعنی مجموع کالری مصرفی این فرد= 2000+ مجموع کالری مصرف شده برای فعالیت روزانه!! که اگه 500کالری هم انرژی مصرفی روزانه این فرد باشه میشه جمعا 2500کالری !حالا یهویی انرژی مصرفی رو تا 1000 کالری با چه منطقی جور در میاد؟!
    گیرم کم کرد پدر خودش رو درآورد هر هفته 10000کالری انرژی مصرفیش رو کاهش داده که حتی اگه کل این کالری هم با سوختن چربی جبران بشه حدود 1.5 کیلو چربی هر هفته از دست میده!!ظرف 2 هفته میشه 3کیلو چربی نه 15 کیلو!تازه اگه 2 هفته رو دوام بیاره.
    ویرایش توسط iced earth : November 5th, 2010 در ساعت 08:03 PM

درسته اون رژیمی که مد نظر منه رژیمیه که ظرف یک هفته بین 500-1000 گرم چربی رو از دست میدی نه این که 15 کیلو از دست بدی نصفش عضله باشه!!!
    یعنی چی عمومیه برادر من!! جنسیت/سن/وزن/میزان فعالیت روزانه/ اینا پرررر دیگه!!
    مثلا یک فرد با قد 178 و وزن 76 (مرد بین 25 تا 30 سال/ روزی یک ساعت هم تمرین کنه) روزانه 3000 کالری نیاز داره واسه تثبیت وزن. bmr این فرد حدود 1800 ه. یعنی 1800 کالری در حالت استراحت بدن فرد انرژی مصرف می کنه.حالا اگه این فرد 95 کیلو وزن داشته باشه 2000 کالری حداقل مصرفشه.
    یعنی مجموع کالری مصرفی این فرد= 2000+ مجموع کالری مصرف شده برای فعالیت روزانه!! که اگه 500کالری هم انرژی مصرفی روزانه این فرد باشه میشه جمعا 2500کالری !حالا یهویی انرژی مصرفی رو تا 1000 کالری با چه منطقی جور در میاد؟!
    گیرم کم کرد پدر خودش رو درآورد هر هفته 10000کالری انرژی مصرفیش رو کاهش داده که حتی اگه کل این کالری هم با سوختن چربی جبران بشه حدود 1.5 کیلو چربی هر هفته از دست میده!!ظرف 2 هفته میشه 3کیلو چربی نه 15 کیلو!تازه اگه 2 هفته رو دوام بیاره.
    والا چی بگم

یا تا حالا رژیم سخت نگرفتی یا ندیدی ... نمیدونم کدومش ... اما شخصا تو 1 ماه 13 کیلو چربی هم آب کردم

دقت کن 13 کیلو چربی نه عضله

نظر من هم در باره رژیم اینه که آدم خوبه 2 ماه سختی بکشه هم رو دور ورزش بیفته هم وزن خوبی کم کنه

به جای اینکه 8 ماه طول بکشه راه 2 ماهه رو بره

البته نظر بیشتر دکترا اینه که ماهی بیشتر از 2 کیلو تا 3 کیلو کم نشه

اما این مدل رژیم به نظرم به درد کسایی میخوره که نهایتا 10 کیلو اضافه وزن دارن

در هر صورت اگر کسی تازه کاره بهتره با مربی یا دکتر تغذیه مشورت کنه

کاربر فعال فوتبال TehranNet آواتار ها

والا چی بگم

یا تا حالا رژیم سخت نگرفتی یا ندیدی ... نمیدونم کدومش ... اما شخصا تو 1 ماه 13 کیلو چربی هم آب کردم

نظر من هم در باره رژیم اینه که آدم خوبه 2 ماه سختی بکشه هم رو دور ورزش بیفته هم وزن خوبی کم کنه

کاملاً تایید میشه
    ماهی 2 کیلو تا حداکثر 5 کیلو به درد اونایی میخوره که اضافه وزنشون ظاهری نیست و از نظر اعداد و ارقام اضافه وزن دارن

تخم نطفه دار مرغ های محلی و زینتی خریدارم.
    پی ام بدید.

13. تبلیغات در اینترنت

والا چی بگم

والا پوریا جان من 5سال قبل 119 کیلو وزنم بود(با قد 180) الان 3ساله 75-76 کیلو هستم حدود 43 کیلو کم کردم باور کن کاملا با تمام وجودم درک می کنم سختیه رژیم کاهش وزن رو!!!
    حرفهایی که من زدم بیشتر روی عدم سلامت این رژیم بود.ولی خوب خیلیها هم هستن که عقیدشون به زبون عامیانه "بکش ولی خوشگلم کن" ه! یعنی حاضر هستن پای عوارض یه همچین رژیمی هم وایسن ولی وزن از دست بدن.

والا پوریا جان من 5سال قبل 119 کیلو وزنم بود(با قد 180) الان 3ساله 75-76 کیلو هستم حدود 43 کیلو کم کردم باور کن کاملا با تمام وجودم درک می کنم سختیه رژیم کاهش وزن رو!!!
    حرفهایی که من زدم بیشتر روی عدم سلامت این رژیم بود.ولی خوب خیلیها هم هستن که عقیدشون به زبون عامیانه "بکش ولی خوشگلم کن" ه! یعنی حاضر هستن پای عوارض یه همچین رژیمی هم وایسن ولی وزن از دست بدن.
    ولی لامصب لاغر بودن خیلی مزه میده !

دوست عزیز متاسفانه من اسمتو نمیدونم ... ببین نظر من اینه که اگر عوارضی باشه که صدمه خاص به بدن نزنه

و تاثیر بدی نزاره رو آدم میتونه تحمل کنه ... یه مثال میزنم ... مثلا میگن فلان کار رو انجام بدی عصبی میشی

فلان رژیم رو بگیری مثلا سیستم عصبیت به هم میریزه و کم حوصله تر و اینا میشی ... از دید من اگر اون ورزش یا

رژیم یا دارو تاثیرش در این حد و حدود باشه ارزش داره آدم سختیش رو بخره اما نتیجه سریع تر بگیره

نتیجه سریع تر خیلی مزایا داره ... خودت بهتر میدونی ... همین که روی دور ورزش بیفتی خیلیییییییییییی مهمه

یعنی یه جور عادت و لذت بشه ورزش کردن ... مسئله بعدی اینه که چون زود تر نتیجه میگیری رضایت بیشتری

هم داری و دور و اطرافیان هم دائم به به چه چه میکنن که باعث میشه روند کاریت رو تسریع کنه و امید رو بهت بده

اما یک مدل رژیم یا دارو یا ورزش ممکنه آسیب جدی بزنه ... مثلا بگن این کارو بکنی کبدت داغون میشه

فشار خون میگیری ... ایدز میگیری خلاصه چیز خطرناکی باشه ... اون موقع من هم شدیدا اون رو رد میکنم

اما به نظر من این رژیم خیلی دقیق نوشته شده ... یعنی کسی که اینو نوشته به شیمی هم تسلط کامل داشته

میدونسته چی رو با چی بزاره تا مثلا چربی رو بشکنه ... چه زمانی بگه چی بخور تا چربی بسوزه و الی آخر

دوستانی هم که گرفتن میگن جواب عالی گرفتن ... فکر نمیکنم این رژیم آسیبی به بدن بزنه

منظور همون آسیب جدیه ... ولی بازم میگم کسی بخواد این کارو انجام بده بهتره با دکتر یا مربی خودش صحبت کنه

و تاییدیه اون رو هم بگیره

Registered User mostafa_gm آواتار ها

مشکل این رژیم چیه مگه؟ همه جور مواد غذایی توش هست. فقط به مقدار کمتر. مدتش هم 15 روزه. کسی که اضافه وزن داره اگه 2 هفته کالری مصرفیش نصف یا یک سوم بشه فکر نمیکنم مشکلی براش پیش بیاد.
    خوب رژیم لاغری یعنی همین دیگه. اگه قرار باشه مثل قبل بخوره که فایده ای نداره.

18. تبلیغات در اینترنت

دوست عزیز متاسفانه من اسمتو نمیدونم ... ببین نظر من اینه که اگر عوارضی باشه که صدمه خاص به بدن نزنه

و تاثیر بدی نزاره رو آدم میتونه تحمل کنه ... یه مثال میزنم ... مثلا میگن فلان کار رو انجام بدی عصبی میشی

فلان رژیم رو بگیری مثلا سیستم عصبیت به هم میریزه و کم حوصله تر و اینا میشی ... از دید من اگر اون ورزش یا

رژیم یا دارو تاثیرش در این حد و حدود باشه ارزش داره آدم سختیش رو بخره اما نتیجه سریع تر بگیره

نتیجه سریع تر خیلی مزایا داره ... خودت بهتر میدونی ... همین که روی دور ورزش بیفتی خیلیییییییییییی مهمه

یعنی یه جور عادت و لذت بشه ورزش کردن ... مسئله بعدی اینه که چون زود تر نتیجه میگیری رضایت بیشتری

هم داری و دور و اطرافیان هم دائم به به چه چه میکنن که باعث میشه روند کاریت رو تسریع کنه و امید رو بهت بده

اما یک مدل رژیم یا دارو یا ورزش ممکنه آسیب جدی بزنه ... مثلا بگن این کارو بکنی کبدت داغون میشه

فشار خون میگیری ... ایدز میگیری خلاصه چیز خطرناکی باشه ... اون موقع من هم شدیدا اون رو رد میکنم

اما به نظر من این رژیم خیلی دقیق نوشته شده ... یعنی کسی که اینو نوشته به شیمی هم تسلط کامل داشته

میدونسته چی رو با چی بزاره تا مثلا چربی رو بشکنه ... چه زمانی بگه چی بخور تا چربی بسوزه و الی آخر

دوستانی هم که گرفتن میگن جواب عالی گرفتن ... فکر نمیکنم این رژیم آسیبی به بدن بزنه

منظور همون آسیب جدیه ... ولی بازم میگم کسی بخواد این کارو انجام بده بهتره با دکتر یا مربی خودش صحبت کنه

و تاییدیه اون رو هم بگیره
    من امیر هستم.
    ببین پوریا من منکر تاثیرش نیستم معلومه شما با هزارکالری وزن کم می کنی!!!حالا نوع چینش مواد غذایی بماند که تاثیر روی میزانش داره ولی با 1000 کالری هر جور باشه شما وزن رو کم می کنی!
    بحث من اینه طراحی کردن این رژیم نبوغ خاصی نمی خواد می نویسی حالا برو اجراش کن بعدا هم اگه عوارض داشت خوب به خودت مربوطه کسی مجبورت نکرده بود این رژیم رو بگیری!
    به هر حال من مدیریت کربو هیدراتها رو به حذف اونها و گرفتن یه همچین رژیمی ترجیح میدم.البته به قول خودت بهترین کار اینه که قبل از این که بخوای از این رژیم تبعیت کنی با یه متخصص تغذیه مشورت کنی.

نقل قول نوشته اصلی توسط mostafa_gm نمایش نوشته ها
    مشکل این رژیم چیه مگه؟ همه جور مواد غذایی توش هست. فقط به مقدار کمتر. مدتش هم 15 روزه. کسی که اضافه وزن داره اگه 2 هفته کالری مصرفیش نصف یا یک سوم بشه فکر نمیکنم مشکلی براش پیش بیاد.
    خوب رژیم لاغری یعنی همین دیگه. اگه قرار باشه مثل قبل بخوره که فایده ای نداره.
    مشکل یه حساب دو دوتا چهار تاست!!
    هر کیلو چربی حدود 7700 کالری انرژی داره! حالا 15 کیلو چربی 115500 کالری چربی داره! اگه قرار باشه شما 2 هفته ای 15 کیلو چربی از دست بدی یعنی روزانه 8250 کالری فقط چربی سوزاندی!!آخه مگه مصرف انرژی شما چقدره که روزی 8250 تاش رو کم کنی و بره بابت چربی سوزی!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    پس قضیه اینه اگه همچین وزنی رو از دست میدی شک نکن میزان زیادی عضله از دست دادی!
    هر چند وزن اضافه کردن 10 برابر ساده تر از وزن کم کردنه ولی اگه شما تونستی روزی نیم کیلو چربی به بدنت اضافه کنی من قبول می کنم که میشه دوهفته ای 7 کیلو چربی رو از دست داد!
    وگرنه کسی منکر سختی رژیم نیست دوست عزیز!!

صفحه 1 از 6 1 2 3 ... آخرینآخرین