![]() |
|
|
#16 |
|
Registered User
|
خوب اگر بيش از يك فرزند داشته باشن كه اون فرزند دختره ديگه !
![]()
|
|
|
#17 |
|
Registered User
|
خواهش ميكنم به متن معما بيشتر توجه كنين.
و ميتونين خانواده رو 2 فرزندي حساب كنين گرچه به نظر من فرق خاصي نميكنه.
|
|
|
|
#18 |
|
Registered User
|
اخه مسئله کامل نیست
در ظاهر که یک دوم هست ولی احتمال اینکه اگه اولی دختر بود! دومی پسر باشه که میشه یک چهارم ab-ba-aa-bb
سایتهای آموزشی من : [ انجمنهای گفتگو در مورد: اینترنت و رایانه،تکنولوژی آموزشی،برق،سیستم مديریتXoops ] [ انجمن های تخصصی آمار ریاضی و کاربردی ] [ گالری عکس ] [ دانلود ] [ لینک دونی ] :اخبار رایانه، امنیتی، IT ،معرفی مقالات گلستان بچه های ایرانی |
|
|
|
|
|
#19 |
|
Registered User
|
Last edited by mehrdad1355; 04-23-2005 at 06:55 PM.. |
|
|
|
|
|
#20 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#21 |
|
Registered User
|
25 % ديگه !
|
|
|
|
|
|
#22 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#23 | |
|
Registered User
|
Quote:
ولی جواب اینطور بر اساس فرض ناقص شما یک چهارم هست! چون به ترکیب وضعیتهای ممکن نگاه کنی این جواب در میاد یعنی اگهb=boy ---- girl=g اونوقت وضعیت ها gb-bg-gg-bb هست که وضعیت مطلوب gb هست یعنی یک چهارم منتها صورت مسئله تو هنوز ناقصه!فرضت گنگه!عزیز رشته من همینه ها!!! مشخص نیست الان دوتا بچه رو دارنند یا نه! یا یک پسر دارند و موجوده و احتمال اینکه بچه بعدی که پیدا می کنند دختر باشه! اینجوری یک دوم میشه چون فرزند اول موجوده پس نامعین نیست و تو احتمال داخل نمیشه! ولی اگه اساسا بچه ای نداشته باشند ! و به ترتیب یک دختر و بعد از اون یک پسر پیدا کنند مشروط بر اینکه اولا احتمال فرزند دار شدندشون حتمی و یک باشه و احتمال دوقلو شدن صفر باشه میشه یک چهارم! حالا اگه ترتیب و ... رو دقت کنی جوابها زیادتر میشه!و متفاوت ![]() آمار (منظورم بخش احتمالات)یک پله از ریاضی بدتره! شاید شما تو دوتا امار ریاضی که گزروندین خیلی از فرض ها رو درنظر نگرین ولی تو رشته ما اینها رو هم درنظر می کنند! ![]() |
|
|
|
|
|
|
#24 | |
|
Registered User
|
Quote:
اين استدلال كاملا غلطه . در اينجا ترتيب تايپ كردن حروف هم مهمه و بنابر اين احتمال اينكه دكمه ي "بعدي" همون حرف مورد نظر باشه 1 تقسيم بر mنيست ,چون شرط درست بودن دكمه اي كه الان زده ميشه اينه كه دكمه هاي قبلي كه زده شدن به ترتيب درست باشند. |
|
|
|
|
|
|
#25 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#26 |
|
Registered User
|
احتمال دختر شدن بچه دیگه، یک سومه! چون اگر فرض کنیم یه بچه دیگه داشته باشن یا دختره یا پسره یا دوجنسی! و پسر بودن بچه اول هم ربطی به این یکی نداره و نکته انحرافی باید باشه چون این دو تا احتمال مستقل از هم ان.
البته اگه بخوای از نظر زیست شناسی و علوم تجربی نگاه کنی یه جور دیگه میشه! |
|
|
|
|
|
#27 |
|
Registered User
|
اي بابا. گمون ميكنم من معما رو دقيق گفتم.
اگه خانواده ای يك پسر داشته باشن چقدر احتمال داره فرزند ديگه شون دختر باشه؟!! در ضمن مهرداد جان چرا اينقدر عصباني ميشي. من كه ادعاي پرفسوري رياضيات نكردم كه بهت برميخوره. شايد اصلا جواب معما رو قبول نكني اما واسه همه ميتونه اين محاسبات جالب و مفيد باشه. ديگه جوابي نبود؟ |
|
|
|
|
|
#28 |
|
Registered User
|
از احتمال و آمار متنفرم اما به نظرم یک دوم.بنا به قاعده ی بدون حافظه گی.(فردا امتحان آمار دارم!)
|
|
|
|
|
|
#29 | |
|
Registered User
|
Quote:
من عصبانی نیستم ولی محاسبات احتمال اینجوری هام نیست و الزاما نباید تو نمره خوبی تو این درس داشته باشی!اگه بخواهی جوابی غیر این بگی الزاما باید فرض های دیگه هم داشته باشیم در غیر اینصورت جوابی غیر یک دوم درست نیست! لازم به ذکره که دکتر عین الله پاشا مولف امار احتمال سال سوم دبیرستان استاد ما تو ارش بود اگه می فهمید اینجوری مسئله می گید و حل می کنید یک صفر و بعد)*&^%$ ![]() |
|
|
|
|
|
|
#30 | |
|
کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک
|
Quote:
|