![]() |
|
|
#31 | |
|
Registered User
|
Quote:
چون میگی دارن و فرزند دیگشون دختر باشه! یعنی فرزندی که بعدا پیدا می کنند!!که جوابش اونای میشه که من گفتم! گفتم که فرضت ناقصه! معمات هم درست بیان نکردی سر همینه که من هیچ تمایلی به بحث در مورد فیزیک یا ریاضی و تو این فروم ندارم چون حد کاری اینجا معمولا از چنین چیزهای بالاتر نمی ره و همه این چیزا! مثل امار و برق و الکترونیک رو فقط تو سایت خودم ادامه می دم!
سایتهای آموزشی من : [ انجمنهای گفتگو در مورد: اینترنت و رایانه،تکنولوژی آموزشی،برق،سیستم مديریتXoops ] [ انجمن های تخصصی آمار ریاضی و کاربردی ] [ گالری عکس ] [ دانلود ] [ لینک دونی ] :اخبار رایانه، امنیتی، IT ،معرفی مقالات گلستان بچه های ایرانی |
|
|
|
|
|
|
#32 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]()
|
|
|
|
|
#33 |
|
Registered User
|
براي جلوگيري از دعوا و كتك كاري و جبهه بندي و... جواب معما رو مينويسم. معماي بعدي با شما.
اگه خانواده ای يك پسر داشته باشن چقدر احتمال داره فرزند ديگه شون دختر باشه؟ اين مساله اگه نتونين خوب استدلال کنين به يه پارادوکس شبيه ميشه. از يه طرف ميتونين بگين احتمال پسر و دختر شدن ۵۰ درصده در نتيجه پسر بودن يه فرزند ربطی به جنسيت فرزند ديگه نداره و اين دو پيشامد کاملا مستقلند و نتيجه بگيرين که جواب ميشه ۵۰ درصد. از طرف ديگه ميتونين برای دو فرزند چهار حالت رو متصور بشين (پسر-پسر)، (پسر-دختر)، (دختر-پسر) و (دختر-دختر) حالتی که يکی از فرزندان پسر باشه و يکی دختر ميشه دو حالت از چهار حالت در نتيجه با اين استدلال، جواب ميشه ۵۰ درصد. اما هر دو اينها غلطه. شما در اينجا به يه احتمال شرطی روبرو هستين. احتمال دختر بودن يکی از فرزندان به شرط اينکه فرزند ديگه پسر باشه. از چهار حالتی که در بالا گفته شد حالت (دختر-دختر) حذف ميشه چون با شرط پسر بودن يک فرزند جور در نمياد. مي مونه ۳ حالت و از اين سه حالت دو تاش حالت مورد نظر ماست. در نتيجه احتمال دختر بودن فرزند ديگه ميشه دو سوم. ![]() |
|
|
|
|
|
#34 |
|
Registered User
|
دفتر جان نکنه تو طراح کنکوری! من همین الان یه چیزایی در مورد احتمال شرطی به ذهنم رسید این مساله بدون نیاز به قانون بیز و اینجور چیزا به راحتی از طریق نمودار درختی قابل حله.(یادش به خیر ....)
|
|
|
|
|
|
#35 | |
|
Registered User
|
Quote:
p(g|b)=p(g^b)/p(b)=.5* .5/.5=.5 تازه تو میگی یک پسر دارند! پس معلومه! و چیز معین رو نمی تونی وارد احتمال کنی و احتمالی براش درنظر بگیری! پ=س دختر احتمالش یک دومه(اگه می خواستی باید می گفتی احتمال اینکه اونها ابتدا صاحب یک فرزند پسر(تو می گی دارند) بشند و سپس صاحب فرزند دختر!) تو مبحث احتمال شرطی رو مرور کن و اصل و اساس احتمال رو! نمره درس احتمالت رو من بودم صفر کله گنده ای بهت می دادم! خدا راشکر رشته ات امار نیست! |
|
|
|
|
|
|
#36 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]() |
|
|
|
|
|
|
#37 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#38 | |
|
Registered User
|
Quote:
شما رشته ات الکترونیک! در مورد همون مورد معما بگو نه چیزی که نه خود تسلطی روش نداری! اینجوری فقط خودت رو گول میزنی! |
|
|
|
|
|
|
#39 | |
|
Registered User
|
Quote:
من که همون اولشم گفتم از آمار و احتمالات متنفرم!من عاشق کامپیوتر و سیگنالم.تو این عرصه هم درست= 1 نادرست=0 ! فقط نظر خودمو نوشتم. |
|
|
|
|
|
|
#40 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#41 | |
|
کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#42 |
|
Registered User
|
اجازه بدين اين معما رو هم من طرح كنم. گويا معماي قبلي براتون زياد جالب نبود!
100 جعبه قند داريم كه در هر كدام 100 حبه قند موجود است و وزن هر حبه قند 10 گرم است.اگر يكي از جعبه هاي قند شامل حبه هايي به وزن 9 گرم باشد چگونه مي توان با يكبار وزن كردن،جعبه شامل حبه هاي داراي وزن كمتر را يافت؟ |
|
|
|
|
|
#43 |
|
Registered User
|
اینو تو پیک نوروزی پنجم دبستان خوندم اما تا حالا جوابی براش ندیدم.خیلی مشتاقم بدونم.
|
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#45 |
|
کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک
|
خوبي رشته برق اينه كه بالاترين سطح مهندسي هست و مهندسين و متخصصين برق در حد عالي به فيزيك و رياضي مسلطن. اين تسلط بهشون اين قدرت رو ميده در همه زمينه ها بتونن حتي بهتر از فارغ التحصيلهاي اون رشته مسايل رو تجزيه و تحليل كنن - آرزويي كه ديگران هميشه در حسرتش ميمونن تا شايد بتونن گوشه اي از دنياي مهندسي برق رو بفهمن!
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|