PersianTools Forums

Go Back   PersianTools Forums > تکنولوژی > علم و دانش > ریاضی و فیزیک

Reply

امکانات بيشتر
Old 04-23-2005, 10:59 PM   #31
mehrdad1355
Registered User

mehrdad1355's Avatar

Quote:
نوشته ای از mazoolagh
وقتي يك پسر دارن خوب فرزدن ديگه اي ندارن - چه پسر چه دختر - پس احتمالش صفر ميشه
دفی مگه اینجوری بخواهی حساب کنی!
چون میگی دارن و فرزند دیگشون دختر باشه! یعنی فرزندی که بعدا پیدا می کنند!!که جوابش اونای میشه که من گفتم! گفتم که فرضت ناقصه! معمات هم درست بیان نکردی
سر همینه که من هیچ تمایلی به بحث در مورد فیزیک یا ریاضی و تو این فروم ندارم چون حد کاری اینجا معمولا از چنین چیزهای بالاتر نمی ره و همه این چیزا! مثل امار و برق و الکترونیک رو فقط تو سایت خودم ادامه می دم!
mehrdad1355 is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2005, 11:28 PM   #32
daftarekhaterat
Registered User

daftarekhaterat's Avatar

Send a message via Yahoo to daftarekhaterat
Quote:
نوشته ای از mazoolagh
وقتي يك پسر دارن خوب فرزدن ديگه اي ندارن - چه پسر چه دختر - پس احتمالش صفر ميشه
ديگه اينقدر ها هم آسون نيست!

من به خورشید اعتقاد دارم, حتی اگر ندرخشد.
من به عشق اعتقاد دارم, حتی اگر تنها باشم.
من به خدا معتقدم, حتی اگر ساکت باشد.
daftarekhaterat is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2005, 11:31 PM   #33
daftarekhaterat
Registered User

daftarekhaterat's Avatar

براي جلوگيري از دعوا و كتك كاري و جبهه بندي و... جواب معما رو مينويسم. معماي بعدي با شما.

اگه خانواده ای يك پسر داشته باشن چقدر احتمال داره فرزند ديگه شون دختر باشه؟

اين مساله اگه نتونين خوب استدلال کنين به يه پارادوکس شبيه ميشه. از يه طرف ميتونين بگين احتمال پسر و دختر شدن ۵۰ درصده در نتيجه پسر بودن يه فرزند ربطی به جنسيت فرزند ديگه نداره و اين دو پيشامد کاملا مستقلند و نتيجه بگيرين که جواب ميشه ۵۰ درصد.

از طرف ديگه ميتونين برای دو فرزند چهار حالت رو متصور بشين (پسر-پسر)، (پسر-دختر)، (دختر-پسر) و (دختر-دختر) حالتی که يکی از فرزندان پسر باشه و يکی دختر ميشه دو حالت از چهار حالت در نتيجه با اين استدلال، جواب ميشه ۵۰ درصد.

اما هر دو اينها غلطه. شما در اينجا به يه احتمال شرطی روبرو هستين. احتمال دختر بودن يکی از فرزندان به شرط اينکه فرزند ديگه پسر باشه. از چهار حالتی که در بالا گفته شد حالت (دختر-دختر) حذف ميشه چون با شرط پسر بودن يک فرزند جور در نمياد. مي مونه ۳ حالت و از اين سه حالت دو تاش حالت مورد نظر ماست. در نتيجه احتمال دختر بودن فرزند ديگه ميشه دو سوم.
Old 04-23-2005, 11:39 PM   #34
electronic
Registered User

electronic's Avatar

دفتر جان نکنه تو طراح کنکوری! من همین الان یه چیزایی در مورد احتمال شرطی به ذهنم رسید این مساله بدون نیاز به قانون بیز و اینجور چیزا به راحتی از طریق نمودار درختی قابل حله.(یادش به خیر ....)
electronic is offline   Reply With Quote
Old 04-23-2005, 11:43 PM   #35
mehrdad1355
Registered User

mehrdad1355's Avatar

Quote:
نوشته ای از daftarekhaterat
براي جلوگيري از دعوا و كتك كاري و جبهه بندي و... جواب معما رو مينويسم. معماي بعدي با شما.

اگه خانواده ای يك پسر داشته باشن چقدر احتمال داره فرزند ديگه شون دختر باشه؟

اين مساله اگه نتونين خوب استدلال کنين به يه پارادوکس شبيه ميشه. از يه طرف ميتونين بگين احتمال پسر و دختر شدن ۵۰ درصده در نتيجه پسر بودن يه فرزند ربطی به جنسيت فرزند ديگه نداره و اين دو پيشامد کاملا مستقلند و نتيجه بگيرين که جواب ميشه ۵۰ درصد.

از طرف ديگه ميتونين برای دو فرزند چهار حالت رو متصور بشين (پسر-پسر)، (پسر-دختر)، (دختر-پسر) و (دختر-دختر) حالتی که يکی از فرزندان پسر باشه و يکی دختر ميشه دو حالت از چهار حالت در نتيجه با اين استدلال، جواب ميشه ۵۰ درصد.

اما هر دو اينها غلطه. شما در اينجا به يه احتمال شرطی روبرو هستين. احتمال دختر بودن يکی از فرزندان به شرط اينکه فرزند ديگه پسر باشه. از چهار حالتی که در بالا گفته شد حالت (دختر-دختر) حذف ميشه چون با شرط پسر بودن يک فرزند جور در نمياد. مي مونه ۳ حالت و از اين سه حالت دو تاش حالت مورد نظر ماست. در نتيجه احتمال دختر بودن فرزند ديگه ميشه دو سوم.
p(g)=p(b)=.5
p(g|b)=p(g^b)/p(b)=.5* .5/.5=.5
تازه تو میگی یک پسر دارند! پس معلومه! و چیز معین رو نمی تونی وارد احتمال کنی و احتمالی براش درنظر بگیری! پ=س دختر احتمالش یک دومه(اگه می خواستی باید می گفتی احتمال اینکه اونها ابتدا صاحب یک فرزند پسر(تو می گی دارند) بشند و سپس صاحب فرزند دختر!)
تو مبحث احتمال شرطی رو مرور کن و اصل و اساس احتمال رو!
نمره درس احتمالت رو من بودم صفر کله گنده ای بهت می دادم! خدا راشکر رشته ات امار نیست!
Old 04-23-2005, 11:45 PM   #36
mehrdad1355
Registered User

mehrdad1355's Avatar

Quote:
نوشته ای از electronic
دفتر جان نکنه تو طراح کنکوری! من همین الان یه چیزایی در مورد احتمال شرطی به ذهنم رسید این مساله بدون نیاز به قانون بیز و اینجور چیزا به راحتی از طریق نمودار درختی قابل حله.(یادش به خیر ....)
عجب جکی
Old 04-23-2005, 11:51 PM   #37
daftarekhaterat
Registered User

daftarekhaterat's Avatar

Quote:
تو مبحث احتمال شرطی رو مرور کن و اصل و اساس احتمال رو!
نمره درس احتمالت رو من بودم صفر کله گنده ای بهت می دادم! خدا راشکر رشته ات امار نیست!
آقا من كه گفتم ادعايي ندارم. از قوانين دست و پا گير احتمال هم هيچوقت خوشم نمي اومده اما فكرش رو بكن كه طرز نوشتن اين معما داره قضيه شرطي رو بيان ميكنه. معماي رياضي لزوما يه مسئله المپياد رياضي نيست به خدا!
Old 04-23-2005, 11:54 PM   #38
mehrdad1355
Registered User

mehrdad1355's Avatar

Quote:
آقا من كه گفتم ادعايي ندارم. از قوانين دست و پا گير احتمال هم هيچوقت خوشم نمي اومده اما فكرش رو بكن كه طرز نوشتن اين معما داره قضيه شرطي رو بيان ميكنه. معماي رياضي لزوما يه مسئله المپياد رياضي نيست به خدا!
به صورتی که تو مد نظرت هست جواب ریاضیشو برات نوشتم!
شما رشته ات الکترونیک! در مورد همون مورد معما بگو نه چیزی که نه خود تسلطی روش نداری! اینجوری فقط خودت رو گول میزنی!
Old 04-23-2005, 11:56 PM   #39
electronic
Registered User

electronic's Avatar

Quote:
نوشته ای از mehrdad1355
عجب جکی
عزیز بازم....
من که همون اولشم گفتم از آمار و احتمالات متنفرم!من عاشق کامپیوتر و سیگنالم.تو این عرصه هم درست= 1 نادرست=0 !
فقط نظر خودمو نوشتم.
Old 04-24-2005, 12:00 AM   #40
daftarekhaterat
Registered User

daftarekhaterat's Avatar

Quote:
نوشته ای از mehrdad1355
به صورتی که تو مد نظرت هست جواب ریاضیشو برات نوشتم!
شما رشته ات الکترونیک! در مورد همون مورد معما بگو نه چیزی که نه خود تسلطی روش نداری! اینجوری فقط خودت رو گول میزنی!
مهرداد جان به صلاح نميدونم جوابت رو بدم. از يه طرف دوستيمون خراب ميشه و ار طرف ديگه مسير تايپيك منحرف ميشه. اما اين رو بدون كه اين يه معماي من درآوردي نبود. يه معماي قديميه و قبلا توي يه كتاب خونده بودم و توي اينترنت هم پيداش كردم. موفق باشي.
Old 04-24-2005, 12:01 AM   #41
Trusted Member
mazoolagh
کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک

mazoolagh's Avatar

Quote:
احتمال دختر بودن يکی از فرزندان به شرط اينکه فرزند ديگه پسر باشه. از چهار حالتی که در بالا گفته شد حالت (دختر-دختر) حذف ميشه چون با شرط پسر بودن يک فرزند جور در نمياد. مي مونه ۳ حالت و از اين سه حالت دو تاش حالت مورد نظر ماست. در نتيجه احتمال دختر بودن فرزند ديگه ميشه دو سوم.
اين استدلال منو ياد درآوردن مهره هاي رنگي از تو كيسه ميكنه. فكر كنم براي اين مسئله نادرست باشه. اگر بگي پيشامدها مستقل از هم هستن قابل قبولتر بنظر مياد!
mazoolagh is offline   Reply With Quote
Old 04-24-2005, 12:06 AM   #42
daftarekhaterat
Registered User

daftarekhaterat's Avatar

اجازه بدين اين معما رو هم من طرح كنم. گويا معماي قبلي براتون زياد جالب نبود!

100 جعبه قند داريم كه در هر كدام 100 حبه قند موجود است و وزن هر حبه قند 10 گرم است.اگر يكي از جعبه هاي قند شامل حبه هايي به وزن 9 گرم باشد چگونه مي توان با يكبار وزن كردن،جعبه شامل حبه هاي داراي وزن كمتر را يافت؟
Old 04-24-2005, 12:09 AM   #43
electronic
Registered User

electronic's Avatar

اینو تو پیک نوروزی پنجم دبستان خوندم اما تا حالا جوابی براش ندیدم.خیلی مشتاقم بدونم.
Old 04-24-2005, 12:21 AM   #44
daftarekhaterat
Registered User

daftarekhaterat's Avatar

Quote:
نوشته ای از electronic
اینو تو پیک نوروزی پنجم دبستان خوندم اما تا حالا جوابی براش ندیدم.خیلی مشتاقم بدونم.
الحمدلله واسه اين يكي معما يه سند پيدا شد!
Old 04-24-2005, 12:26 AM   #45
Trusted Member
mazoolagh
کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک

mazoolagh's Avatar

خوبي رشته برق اينه كه بالاترين سطح مهندسي هست و مهندسين و متخصصين برق در حد عالي به فيزيك و رياضي مسلطن. اين تسلط بهشون اين قدرت رو ميده در همه زمينه ها بتونن حتي بهتر از فارغ التحصيلهاي اون رشته مسايل رو تجزيه و تحليل كنن - آرزويي كه ديگران هميشه در حسرتش ميمونن تا شايد بتونن گوشه اي از دنياي مهندسي برق رو بفهمن!
mazoolagh is offline   Reply With Quote
Reply

امکانات بيشتر

Posting Rules