![]() |
|
|
#1 |
|
Registered User
|
::معماهاي رياضي::جهت شكوفايي استعداد شما
از اين به بعد توي اين تايپيك سعي ميكنيم تا با معماهاي رياضي فكرمون رو به كار بندازيم. لازم نيست معما حدس زدن بزرگترين عدد اول در دنيا باشه! سوال ميتونه خيلي ساده اما در عين حال تفكر برانگيز باشه. فقط:
1. لطفا چند تا چند تا معما مطرح نكنين. بذارين بفهميم داريم چيكار ميكنيم! 2. هر كس سوالي طرح كرد لطفا كامل گويا و به زبان شيرين فارسي باشه. 3. اگه جوابي ميدين لطفا مراحل رسيدن به جواب رو توضيح بدين تا روش كار چه غلط و چه درست مشخص بشه. 4. خدا خيرتون بده. اينجا چت روم نيست! ممنون از همه.
من به عشق اعتقاد دارم, حتی اگر تنها باشم. من به خدا معتقدم, حتی اگر ساکت باشد. Last edited by daftarekhaterat; 04-22-2005 at 02:33 AM.. |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Registered User
|
معماي آمارگيری
- یه آمار گیر میره در یه خونه ای و راجع به خودش و بچه هاش سوال میکنه. طرف میگه: "برای سن بچه هام یه معما میگم باید حلش کنی تا سنشون رو پیدا کنی. من سه پسر دارم که حاصل ضرب سن اونا میشه 36 و حاصل جمع سنشون 2 تا از شماره پلاک همسایه سمت راستی کمتره". آمار گیره یه خورده فکر میکنه و میگه: "با این اطلاعات نمیتونم حلش کنم میشه یه راهنمایی بکنین". صابخونه میگه: "پسر بزرگترم ماكاروني خيلي دوست داره!!!" و آمارگیره مساله رو حل میکنه!! حالا شما میتونین بگین سن بچه ها به ترتیب چند بوده؟!! ![]() |
|
|
|
|
|
#3 | |
|
Registered User
|
Quote:
|
|
|
|
|
#4 | ||
|
Registered User
|
Quote:
Quote:
|
||
|
|
|
|
|
#5 |
|
Registered User
|
با توجه به اينكه حاصلضرب 36 بوده... و طرف با دونستن مجموعه پلاك شك داشته پس بايد بگرديم تو مجموعه اعدادي كه حاصلضربشون 36 هست 2 يا چند تا حاصل جمع پيدا كنيم كه با هم برابر باشند. و چون پسر بزرگتر داره اين مجموعه بايد يه ماكزيمم داشته باشه:
1×2×18----21 1×3×12--- 16 1×4×9---- 14 1×36×1---38 2×2×9----13 2×3×6----11 3×3×4--10 1×6×6--13 تو سري هاي بالا فقط مجموع 1-6-6 و 2-2-9 با هم برابر هست و چون مادره گفت پسر بزرگم .... پس 1-6-6 نمي تونه باشه پس مي مونه : 2 -2 -9 ![]() |
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Registered User
|
Quote:
راستي rax عزيز. ميشه راهنمايي بكني؟! از هندسه مسطحه استفاده ميشه يا اينكه بايد كاغذ رو تا زد و...؟! |
|
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Registered User
|
Quote:
واسه اينكه معما اسونتر بشه ابتدا بكم گه بايد كاغذ رو با تا كردن از وسط اضلاعش به چهار قسمت مساوي تقسيم كرد و بعدش با يه خطكش معمولي چهار تا خط كشيد تا 5 قسمت مساوي نمايان شود..... |
|
|
|
|
|
|
#9 | |
|
کاربر فعال شبکه و صفحات استاتیک
|
Quote:
|
|
|
|
|
|
|
#10 |
|
Registered User
|
سوال از بس آسون بود يه مقدار آدم به شك مي افتاد!
![]() |
|
|
|
|
|
#11 |
|
Registered User
|
يه معماي ديگه. اين بار از احتمالات! نترسين. خيلي مشكل نيست:
اگه خانواده ای يك پسر داشته باشن چقدر احتمال داره فرزند ديگه شون دختر باشه؟!! |
|
|
|
|
|
#12 | |
|
Registered User
|
Quote:
سایتهای آموزشی من : [ انجمنهای گفتگو در مورد: اینترنت و رایانه،تکنولوژی آموزشی،برق،سیستم مديریتXoops ] [ انجمن های تخصصی آمار ریاضی و کاربردی ] [ گالری عکس ] [ دانلود ] [ لینک دونی ] :اخبار رایانه، امنیتی، IT ،معرفی مقالات گلستان بچه های ایرانی |
|
|
|
|
|
|
#13 | |
|
Registered User
|
Quote:
![]()