![]() |
|
|
#526 |
|
مدیر بازنشسته
|
ممنون برای معرفی
![]() |
|
|
|
|
|
#527 |
|
مدیر بازنشسته
|
ديشب سينما 1 آگهي ميکرد که 8 دي فيلم سينمايي چگونه گرينچ کريسمس را دزديد را خواهند داد (البته از اونجا که کريسمس 25 دسامبره فکر کنم اگه همين ديشب ميداد مناسبتر بود!) ولي خب دادنش بازم خوبه (مخصوصا که جيم کري خيلي باحال شده در نقش گرينچ اينجا
).
افسانه باران در ايران | قصه هاى کهن مردم آسيا | افسانه شجاعان | کلکسيون اسمايلى| ماجراى هيجان انگيز و پندآموز مانيتور خريدن بنده | شاهنامه فردوسى |3D Parse | AnimParadise | Real-time HTML Editor I hate arabian gulf
|
|
|
|
|
|
#528 |
|
Registered User
|
ظاهرا قراره روز يكشنبه فيلم آهنگ برنادت از سينما و ماوراي شبكه 4 پخش بشه.
يادمه اين فيلم در دهه 1360 دائما (البته هر سال) و بمناسبت ايام تولد عيسي بن مريم و كريسمس رو آنتن بود و يهو پخشش قطع شد. فيلم سياه و سفيد آهنگ برنادت يكي از بهترين فيلمهاي مذهبي كلاسيك تاريخ سينماست كه توش بازيگرهاي بزرگي مثل جنيفر جونز (در نقش برنادت سوبيرا) و چارلز پيكفورد(در نقش كشيش دهكده) و ليندا دارنل(در نقش حضرت مريم) و همينطور وينست پرايس و لي جي كاپ و گلاديس كوپر و .... بازي كرده اند. داستان اين فيلم واقعيه و خود برنادت يكي از قديسان جامعه مسيحيته و كارگردان بزرگي مثل هنري كينگ اين فيلمو از روي اين حقيقت ساخته. فرق بين اين فيلم با فيلمهاي مشابه در زمينه مذهب و بخصوص كليسا و كشيشان اينه كه يك ديد عرفاني(برگرفته از عرفانيت شرق) در اون ديده ميشه و نظامهاي خشك و مقدس مآبانه كليساها كاملا ير سوال مي ره و حسابي مورد انتقاد قرار ميگيره. يادمه بار اول كه اين فيلمو ديدم(احتمالا سال1360) يه بچه بودم و با ديدن اولين صحنه ظهور مريم بر برنادت(با اون موسيقي فوق العاده و فضاي رعب انگيز و چهره نوراني مريم) داد زدم مامان بيا تلويزيون داره خدا رو نشون ميده!!! يادمه يه صحنه خيلي قشنگ تو اين فيلم بود كه هيجوقت از ذهنم بيرون نمي ره و اونم صحنه ايه كه برنادت زخم پاشو به يك راهبه پير نشون ميده... كساني كه اين فيلم رو از دست بدن يه فيلم 4 ستاره تاريخ سينما رو از دست دادن ![]() اينهم عكس برنادت واقعي و محلي كه اين اتفاق در اونجا رخ داده و يك كليساي بزرگ اونجا ساختن: ![]() |
|
|
|
|
|
#529 | |
|
مدیر بازنشسته
|
ممنون از توضیحات من این فیلم رو ندارم انشالا حتما" میبینم اش
![]() Quote:
زیاد جدی نگیرید! |
|
|
|
|
|
|
#530 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
بله، کاملا حق با شماست، از اين آگهي ها زياد ميده و بعد يه چيز ديگه جاش ميده. البته شايدم واقعا دادش (هرچند فکر کنم تقريبا همه اين فيلمو همون موقع که ساخته شد ديدنش ). |
|
|
|
|
|
|
#531 |
|
مدیر بازنشسته
|
شاید این بار چون شما براش پست زدید گذاشت
![]() همه دیدن بجره من دارمش ولی وقت نکردم ببینم. |
|
|
|
|
|
#532 |
|
مدیر بازنشسته
|
|
|
|
|
|
|
#533 |
|
مدیر بازنشسته
|
کسی از دوستان خبر داره امشب سینما ماورا چی داره پخش می کنه؟!
|
|
|
|
|
|
#534 |
|
مدیر بازنشسته
|
یکی از دوستان در پست:
http://forum.persiantools.com/showpo...&postcount=214 توضیح دادن. آهنگ برنادت همین الان هم تمام شد. |
|
|
|
|
|
#535 |
|
مدیر بازنشسته
|
برنامه امشب سینما یک چیه ؟
|
|
|
#536 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
در ضمن نیازخان نگران اون سفارش نباشید...روی تخم چشمام.. ![]() |
|
|
|
|
|
|
#537 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
در ضمن نیازخان نگران اون سفارش نباشید...روی تخم چشمام.. "گیله لری وی قوربان اولوم" حالا اگه تونستید به فارسی ترجمه کنید؟! فارسی ندارد!!!![]() |
|
|
|
|
|
|
#538 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
جانیوی ییییم حالا اگه تونستید به فارسی ترجمه کنید؟!![]() خیلی مخلصیم ![]() |
|
|
|
|
|
|
#539 |
|
مدیر بازنشسته
|
چگونه جان اف کندی کریسمس را دزدید
شاید صلاح نبوده وای بر ما |
|
|
|
|
|
#540 | |
|
مدیر بازنشسته
|
Quote:
نیازخان حق با شما بود.. بنظرم مدیر انتخاب برنامه خود MEHRDAD1355 بوده که تا دید من اینو معرفی کردم سریعا عوضش کرده.. "هردن جوری شردیخ...هچ جورم میرم بو گونلر...هارداسان آی بالام؟! وقت اولدی بیر قرار گوی پترو شیمی ده جوروشاخ... الان احسان میاد هردوتامونو بیرون می کنه..البته نه شما را.. من و خودم را.. ![]() |
|
|
|
|
![]() |
| امکانات بيشتر | |
|
|